Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Nie lip 31, 2011 17:18 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

Och,napewno nie,Plamek to bardzo spokojny i zgodny kocurek,więc gościnnie użycza wąteczku :wink: .
Ja się do tej dyskusji nie przyłączę,takie jedzonka to dla mnie abstrakcja,przynajmniej teraz :( .
Ale jak już zacznę zarabiać,to znów będę je lepiej karmić :D .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Nie lip 31, 2011 17:25 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

A ja sobie też pozaśmiecam,a co,Plamo śpi i nic nie wie :D .
Dzisiaj jest porucznik Colombo.
No możecie kwiczeć ze śmiechu,ile wlezie,ale to mój idol od dawna :oops:
W tym wygniecionym jasnym prochowcu,w poobijanym aucie,palący śmierdzące cygaro,doprowadzający ludzi do furii wracajac się po kilka razy...a za tym gapowatym wyglądem,za sztucznym okiem i zmarszczonym czołem niemal widać obracające się trybiki geniuszu.
Albo Adrian Monk...bojący się wszystkiego i wszystkich,zauważający szczegóły dla innych niewidoczne,wkurzający do granic wytrzymałości...genialny.
A teraz uwaga-uwaga,bo to,co za chwilę napiszę,sprawi,że zaczniecie poważnie wątpić w moją sprawność umysłową:
...zawsze chciałam wyjść za mąż za Louisa de Funes...ale mi umarł,cholerka :oops: .
:ryk:
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Nie lip 31, 2011 17:28 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

umarł...nic o tym nie wiem :cry:
30.07.09 Maciuś [*] 02.10.10 Kocik [*] 16.12.10 Pusia [*] 10.07.14 Meliska[*] 23.01.18 Boluś [*] Kubuś [*] 07.10.2019 Kisia [*] 09.06.2021 Piracik [*] 07.03.2022 Kacperek [*] 05. 01. 2024 Belfaścik [*] 16. 02. 24 Figa [*] 22.02.25 Tulinka [*]15.04.25 Kropek [*] 06.05.25 Ptysiek 08.05.25 Pchełka 02.11.2025 wybaczcie mi, do zobaczenia...

puszatek

Od: Sob lut 05, 2011 21:53

Post » Nie lip 31, 2011 17:30 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

Wcale nie będę się śmiać, bo sama określałam go mianem "mój narzeczony" :mrgreen:
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Nie lip 31, 2011 17:32 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

A u tych kotów nic się nie ruszyło? Tych w Rudzie Śl.?
Bo się boję zajrzeć na wątek...
najszczesliwsza

Post » Nie lip 31, 2011 17:36 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

najszczesliwsza pisze:A u tych kotów nic się nie ruszyło? Tych w Rudzie Śl.?

To się nie bój i zajrzyj...o ile mi wiadomo,to nic.

vip

Post » Nie lip 31, 2011 17:37 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

Bianka 4 pisze:Wcale nie będę się śmiać, bo sama określałam go mianem "mój narzeczony" :mrgreen:

No wiesz? :evil: :evil: :evil: ....faceta mi podprowadzasz? :ryk: :ryk: :ryk:

vip

Post » Nie lip 31, 2011 17:38 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

vip0 pisze:A ja sobie też pozaśmiecam,a co,Plamo śpi i nic nie wie :D .
Dzisiaj jest porucznik Colombo.
No możecie kwiczeć ze śmiechu,ile wlezie,ale to mój idol od dawna :oops:
W tym wygniecionym jasnym prochowcu,w poobijanym aucie,palący śmierdzące cygaro,doprowadzający ludzi do furii wracajac się po kilka razy...a za tym gapowatym wyglądem,za sztucznym okiem i zmarszczonym czołem niemal widać obracające się trybiki geniuszu.
Albo Adrian Monk...bojący się wszystkiego i wszystkich,zauważający szczegóły dla innych niewidoczne,wkurzający do granic wytrzymałości...genialny.
A teraz uwaga-uwaga,bo to,co za chwilę napiszę,sprawi,że zaczniecie poważnie wątpić w moją sprawność umysłową:
...zawsze chciałam wyjść za mąż za Louisa de Funes...ale mi umarł,cholerka :oops: .

Ja miałam wyjść za Michaela Jacksona, taki miałam plan od 5 roku życia. Do lepsze, wtedy myślałam, że ja dorosnę, a on będzie miał te trzydzieści kilka cały czas... :ryk: :ryk: :ryk:

A obecnie kocham Damona Salvatore :1luvu:
najszczesliwsza

Post » Nie lip 31, 2011 17:39 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

vip0 pisze:

Zajrzałam...
Może...
Nie, to nie realne.
najszczesliwsza

Post » Nie lip 31, 2011 17:41 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

najszczesliwsza pisze:
vip0 pisze:

Zajrzałam...
Może...
Nie, to nie realne.

Ale chyba się deklarowała tak ostrożnie na pierwszej stronie...no ale może nic z tego nie wyszło,też pewnie zakocona :( .

vip

Post » Nie lip 31, 2011 17:46 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

Natomiast od chyba 16 lat ideałem męskiego piękna jest dla mnie ten oto pan:
Obrazek

Uploaded with ImageShack.us
Naprawdę,od tylu już lat!
Naroiło się w tv pełno aktorów młodego i młodszego pokolenia,niektórzy naprawdę atrakcyjni,ale żaden go u mnie nie przebił :D .

vip

Post » Nie lip 31, 2011 17:47 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

To jest Damon
Obrazek
najszczesliwsza

Post » Nie lip 31, 2011 17:52 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

najszczesliwsza pisze:To jest Damon
Obrazek

Mnie też bardziej się podoba ten " źlejszy " z braci...Stefan to takie ciepłe kluchy :mrgreen: .

vip

Post » Nie lip 31, 2011 17:58 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

vip0 pisze:
najszczesliwsza pisze:To jest Damon
Obrazek

Mnie też bardziej się podoba ten " źlejszy " z braci...Stefan to takie ciepłe kluchy :mrgreen: .

Nie ma sekundy by Stefan był choć odrobinę sexy w całym serialu!
No nie ma!

A Damon...
Jakby przede mną stanął prawdziwy żywy Damon (nie Ian Somerhalder), a Damon to bym się nie zastanawiała...

najszczesliwsza

Post » Nie lip 31, 2011 18:06 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

Już widzę, co mi Plamek zrobi jak Was odwiedzę, pewnie szykuje jakąś zemstę za zaśmiecanie wątku :ryk:
najszczesliwsza

[poprzednia][następna]