Ludzie są bezduszni tzn pewne osobniki. Wyrzucić szczeniaka na śmietnik to okrócieństwo. Powinni jemu tak dziecko wyrzucić, może by coś do debila dotarło.
Nie znam się za bardzo na pieskach, ale z niej chyba wyrośnie raczej mały psiak...?
_________________________________________________________ Kajko, Kokos(z), Kilek oraz Kazio (Aslan) - czyli pingwin, krówka, tygrys i duże lwiątko pod jednym dachem
Wiadomość z FB : " Mam osobę, której suczka jest karmiąca o ile odległość nie stanowi problemu - Radom." Pani mówi, że ważna jest socjalizacja z innymi szczeniakami, aby się od nich uczyła. Troszkę daleko, ale oczywiście Justynko Ty decydujesz
Doba dla mnie ma zdecydowanie za mało godzin Ninka jest bardzo absorbująca a jeszcze też trzeba sie zająć innymi mieszkańcami ...
Ze względu na totalny zastój w adopcjach chce robić wystawy zwierząt do adopcji w sklepie zoologicznym ZEBRA przy Biedronce i Lidlu i poszukuje wolontariuszy bo sama nie dam rady a zwierząt do adopcji jest coraz więcej i więcej ... Link do wątku: viewtopic.php?f=1&t=131172&p=7782519#p7782519
A w mazowieckim biega suczka z cycusiami pełnymi mleka i szuka małych których nie ma Jest na tdt i nie ma dla niej miejsca http://www.dogomania.pl/threads/212145- ... 6&posted=1 Nince przydała by się mama, suczce dziecko, tylko miejsca brak Ech życie
Justa&Zwierzaki pisze:Kochane dziś mija 3 tyg jak jest u mnie Ninka .Ninka czuje sie dobrze , bardzo ładnie i duje je Mixola , juz kończy sie 3 puszka Juz sama zaczyna chodzić no i ząbki sie wyżynają Zamówiłam w sklepie zoo starter dla Nnki a to kosztuje około 30 zł