mamaGiny pisze:ja wysypuję na poslanie trochę , nie zaparzamale może można ?
będę potrzebowała szeleczki na Lilki , jedziemy na wieś na wakacje , boję się ją wypuścić
Lilka to suczka,czy kotka?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mamaGiny pisze:ja wysypuję na poslanie trochę , nie zaparzamale może można ?
będę potrzebowała szeleczki na Lilki , jedziemy na wieś na wakacje , boję się ją wypuścić
mamaGiny pisze:kotka z adhd
Amika6 pisze:Mam olejek dziurawcowy, robię go sama z kwiatów dziurawca i oleju.
To doskonały lek do leczenia wszelkich ran. Nie tylko bardzo przyspiesza ich gojenie, ale ma właściwości antyseptyczne i antybakteryjne.
Jest bezpieczny, nawet zlizanie z rany niczym kotu nie grozi (co najwyżej latwiej się wykupka, jak to po oleju bywa)
Można go też stosować w leczeniu jamy ustnej (np. do smarowania dziąseł i nadżerek).
Na pierwszej stronie widziałam kotka z ranami, jeśli chcecie mogę Wam wysłać słoiczek tego olejku.
mamaGiny pisze:hopsne z rana (paczuszka z wodą utlenioną i innymi środkami wyjdzie w poniedziałek)
justyna8585 pisze:Amika6 pisze:Mam olejek dziurawcowy, robię go sama z kwiatów dziurawca i oleju.
To doskonały lek do leczenia wszelkich ran. Nie tylko bardzo przyspiesza ich gojenie, ale ma właściwości antyseptyczne i antybakteryjne.
Jest bezpieczny, nawet zlizanie z rany niczym kotu nie grozi (co najwyżej latwiej się wykupka, jak to po oleju bywa)
Można go też stosować w leczeniu jamy ustnej (np. do smarowania dziąseł i nadżerek).
Na pierwszej stronie widziałam kotka z ranami, jeśli chcecie mogę Wam wysłać słoiczek tego olejku.
Myślisz,że to też może być używane na pogryzienia u psów?
Na pewno bardzo sie przyda dla kotów,bo wiem,że trafiały z nadżerkami.
Bardzo dziękuje
Użytkownicy przeglądający ten dział: Beanie, Google [Bot], kasiek1510 i 1436 gości