Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lip 30, 2011 19:01 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

Megana pisze:Jakby co, mam polprazol 40, mogłabym wysłać w poniedziałek...
Ważny do lutego 2012

Dzięki,Megana,ja i tak do lekarza muszę w poniedziałek,trzeba się w większą ilość zaopatrzyć,bo jakoś tak mnie ostatnio częściej bolą :( .
Ale bardzo dziękuję za propozycję :1luvu: .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Sob lip 30, 2011 19:07 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

vip0 pisze:
Ważny do lutego 2012

Dzięki,Megana,ja i tak do lekarza muszę w poniedziałek,trzeba się w większą ilość zaopatrzyć,bo jakoś tak mnie ostatnio częściej bolą :( .

Ale mi już niepotrzebny - gastroskopia wykazała, że nie mam ani tej cholernej bakterii, ani żadnego wrzoda, a to co mnie tak strasznie łupnęło, kiedy kazali mi szukać matki w kostnicy ("o, a ja nie mam zapisanej takiej zmarłej... Państwo skoczą do chłodni i poszukają! :roll: ) to po pierwsze nerwowe, a po drugie zwyczajnie rozległe zapalenie. Wyleczonam i nie zamierzam na to na razie chorować, więc lek bez sensu się przeterminuje.
Może to drogie nie jest, ale po co kasę wywalać...?

Megana

Od: Śro gru 31, 2008 1:14

Post » Sob lip 30, 2011 19:16 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

Cześc wieczornie :D !
Trochę fotek będzie aktualnych,bo ostatnio kuleję ze zdjęciami :oops: ...jakość jak zwykle taka se,ale to wina telefonu :evil: .
No więc na pierwszym miejsce do wypoczynku,zabawy i podjadania...na tej dużej pufie wypoczywa Punio,a z prawej będzie podjadała Zofia ( jak widać,pudła oddałam,żeby nie było :D ).
Obrazek

Uploaded with ImageShack.us
Jak widać na zdjęciu drugim,Puś znakomicie wypoczywa wszędzie,może być nawet na moim wyrku ewentualnie :evil:
Obrazek

Tutaj Plamo wkurzony,że jeszcze obiadku nie ma...patrzy z wyrzutem...a te śmiszne spodnie w żółto zielone paski należą do mnie :oops:
Obrazek

Zosia pilnie obserwuje świat z wysokości lodówki...tam w dole wszystko takie malutkie,a Zosia taka wysoka....
Obrazek

....a kiedy już się zmęczy obserwacją i chce sobie coś przemyśleć,chowa się do swojego pudełka.
Obrazek

Natomiast Wiktor wogóle ma wszystko w głębokim poważaniu i obserwuje sobie życie rodzinne z bezpiecznej wysokości kuchennej szafki.
Obrazek

" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Sob lip 30, 2011 19:21 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

Megana pisze:
vip0 pisze:
Ważny do lutego 2012

Ale mi już niepotrzebny - gastroskopia wykazała, że nie mam ani tej cholernej bakterii, ani żadnego wrzoda, a to co mnie tak strasznie łupnęło, kiedy kazali mi szukać matki w kostnicy ("o, a ja nie mam zapisanej takiej zmarłej... Państwo skoczą do chłodni i poszukają! :roll: ) to po pierwsze nerwowe, a po drugie zwyczajnie rozległe zapalenie. Wyleczonam i nie zamierzam na to na razie chorować, więc lek bez sensu się przeterminuje.
Może to drogie nie jest, ale po co kasę wywalać...?

W takim razie bardzo chętnie skorzystam :D .
Pewnie też każą mi zrobić kontrolną gastroskopię i kolonoskopię...wyjątkowo nieprzyjemne zabiegi :( .

vip

Post » Sob lip 30, 2011 19:24 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

Vip0,skąd masz taką super pufę 8O ja też taką chcę :!: Gdzie takie mają?Zdjęcia piękne :P
Obrazek ,

vailet

Od: Śro sty 05, 2011 22:28

Post » Sob lip 30, 2011 19:30 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

Vailet,ta pufa to unikat,nie ma możliwości,żeby można było gdziekolwiek taką dostać :ryk: :ryk: :ryk: .
To po prostu jedna z części starego połamanego narożnika :D ,ale jak stoi przy ścianie,to całkiem dobrze wygląda.
Przywlokłam dla kotów w zasadzie do drapania,ale one na tym bardzo chętnie sypiają 8O ,i wcale tego nie drapią 8O .

vip

Post » Sob lip 30, 2011 19:35 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

vip0 pisze:Vailet,ta pufa to unikat,nie ma możliwości,żeby można było gdziekolwiek taką dostać :ryk: :ryk: :ryk: .
To po prostu jedna z części starego połamanego narożnika :D ,ale jak stoi przy ścianie,to całkiem dobrze wygląda.
Przywlokłam dla kotów w zasadzie do drapania,ale one na tym bardzo chętnie sypiają 8O ,i wcale tego nie drapią 8O .

Bardzo mi się podoba ta pufa :) pierwszy raz takie coś widzę.Masz super pomysły :ok:
Obrazek ,

vailet

Post » Sob lip 30, 2011 19:39 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

Z tego narożnika został mi jeszcze taki materac obity tą samą tapicerką,ale na razie nie mam na niego pomysłu :lol: .
Chociaż może rzucę w jaki kąt i będę obserwować,co też moje ogony wymyślą :D .

vip

Post » Sob lip 30, 2011 19:46 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

Super fotki :ok:
A pufa i mnie się podoba :D

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Sob lip 30, 2011 19:48 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

vip0,a widzisz :lol: nie jestem jedyna co pufa się podoba,sama bym na niej tyłek grzała :ryk:
Obrazek ,

vailet

Post » Sob lip 30, 2011 19:51 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

vip0 pisze:Z tego narożnika został mi jeszcze taki materac obity tą samą tapicerką,ale na razie nie mam na niego pomysłu :lol: .

A jakie ma wymiary?
najszczesliwsza

Post » Sob lip 30, 2011 19:54 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

8O ...rety,jakbym wiedziała,to na bazarek bym wystawiła :ryk: :ryk: :ryk: !
A tak poważnie...z przodu to naprawdę całkiem nieźle wygląda,gorzej z tyłem.
Ale tak jak pisałam,jak się postawi przy ścianie i tyłu nie widać,to mebel full wypas :ryk: !
Specjalnie dla was super-pufa w widoku odgórnym...tylko Pusiek trochę przysłania :D .
Obrazek

vip

Post » Sob lip 30, 2011 19:55 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

najszczesliwsza pisze:
vip0 pisze:Z tego narożnika został mi jeszcze taki materac obity tą samą tapicerką,ale na razie nie mam na niego pomysłu :lol: .

A jakie ma wymiary?

Pojęcia nie mam,na Zawodziu został...a co,przydałby ci się?...To przywiozę.

vip

Post » Sob lip 30, 2011 19:56 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

vip0 pisze:A tak poważnie...z przodu to naprawdę całkiem nieźle wygląda,gorzej z tyłem.

Od tyłu nikt nie musi patrzeć. A jakby ktoś był za dociekliwy, to sam sobie winien. :twisted:

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Sob lip 30, 2011 19:57 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

vip0 pisze:
najszczesliwsza pisze:

A jakie ma wymiary?

Pojęcia nie mam,na Zawodziu został...a co,przydałby ci się?...To przywiozę.

No Młody by miał wyżej i może nie wędrowałby przez sen po całej podłodze..
najszczesliwsza

[poprzednia][następna]