^^Koci Szczecin~~ /sezon 6 ;)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lip 28, 2011 11:40 Re: ^^Koci Szczecin~~ /sezon 6 ;)

Słuchajcie, moje drogie chciałaby któraś iść ze mną na kurs jezykowy (3 miesiace) tu w Szczecinie od września?. Są różne języki, poziomy zaawansowania, płaci się tylko 37% wartości i dla pracujących i bezrobotnych i uczniów (status nie gra roli). Godziny i dni do wyboru, ja wypełniłam formularz, jeszcze są miejsca. Cena (370zł) jest bardzo dobra jeżeli weźmie się pod uwagę ile to kosztuje w pryw szkołach lub indywidualnie - wychodzi 7 zł za godzinę lekcyjną. 8O Może kiedyś utworzymy takie polskie RSPCI więc języki się przydadzą :lol: http://naszaeuropa.nstrefa.pl/index.php ... 1&Itemid=2
Jeszcze dodatkowo gratis:
" Koszt uczestnictwa w Projekcie wynosi 370 zł (za 48 zajęć 45-minutowych = 2160 minut lektoratów, 6 zajęć 45 minutowych kursu komputerowego, 6 zajęć 45 minutowych szkolenia interpersonalnego oraz 6 godzin warsztatów z doradztwa zawodowego) co stanowi 37% kosztu"
Ostatnio edytowano Czw lip 28, 2011 12:51 przez agajwg, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek
To mój ukochany szczurek, już dawno w szczurzym niebie. To druga życiowa męska miłość. Pierwszą był ukochany kot...
Nigdy nie dyskutuj z zadufanym w sobie idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem...

agajwg

Od: Sob cze 25, 2011 10:11

Post » Czw lip 28, 2011 12:44 Re: ^^Koci Szczecin~~ /sezon 6 ;)

:mrgreen: fajny pomysł
Mam alergie na "kocie anioły" !
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

agiis-s

Od: Pon sty 29, 2007 14:18

Post » Czw lip 28, 2011 15:39 Re: ^^Koci Szczecin~~ /sezon 6 ;)

Chciałabym serdecznie podziękować e-dicie za pomoc i rady jakie od niej dostałam podczas mojej pierwszej adopcji kociaka :)
Dzisiaj mój rudzielec trafił do cudownego domku i mam nadzieję,że będzie sprawiał wiele radości w nowym właścicielom :)

salix

Od: Nie cze 26, 2011 14:56

Post » Czw lip 28, 2011 16:10 Re: ^^Koci Szczecin~~ /sezon 6 ;)

Barwo e-dita !!! :balony:

agiis-s

Post » Czw lip 28, 2011 17:05 Re: ^^Koci Szczecin~~ /sezon 6 ;)

salix pisze:Chciałabym serdecznie podziękować e-dicie za pomoc i rady jakie od niej dostałam podczas mojej pierwszej adopcji kociaka :)
Dzisiaj mój rudzielec trafił do cudownego domku i mam nadzieję,że będzie sprawiał wiele radości w nowym właścicielom :)

Bardzo bardzo się cieszę. :dance: :ok:
Obrazek Obrazek

e-dita

Od: Śro lip 11, 2007 12:41

Post » Pt lip 29, 2011 20:32 Re: ^^Koci Szczecin~~ /sezon 6 ;)

agajwg pisze:Słuchajcie, moje drogie chciałaby któraś iść ze mną na kurs jezykowy (3 miesiace) tu w Szczecinie od września?. Są różne języki, poziomy zaawansowania, płaci się tylko 37% wartości i dla pracujących i bezrobotnych i uczniów (status nie gra roli). Godziny i dni do wyboru, ja wypełniłam formularz, jeszcze są miejsca. Cena (370zł) jest bardzo dobra jeżeli weźmie się pod uwagę ile to kosztuje w pryw szkołach lub indywidualnie - wychodzi 7 zł za godzinę lekcyjną. 8O Może kiedyś utworzymy takie polskie RSPCI więc języki się przydadzą :lol: http://naszaeuropa.nstrefa.pl/index.php ... 1&Itemid=2
Jeszcze dodatkowo gratis:
" Koszt uczestnictwa w Projekcie wynosi 370 zł (za 48 zajęć 45-minutowych = 2160 minut lektoratów, 6 zajęć 45 minutowych kursu komputerowego, 6 zajęć 45 minutowych szkolenia interpersonalnego oraz 6 godzin warsztatów z doradztwa zawodowego) co stanowi 37% kosztu"

Włoski i angielski?
Obrazek Obrazek

e-dita

Post » Sob lip 30, 2011 10:15 Re: ^^Koci Szczecin~~ /sezon 6 ;)

Ja się zapisałam na angielski, ciągle go szlifuje, wypełniłam test - zobaczymy jaka grupa...potem będę pisać żebracze teksty na fb do anglojęzycznych z prośbą o pomoc na zachodopomorskie koty (nie żartuje...) A propos na fb "nasz" jednooki zach-pom kot z TOZ-u ma wątek i allegro. http://www.facebook.com/event.php?eid=134563459963875
http://allegro.pl/oko-cim-choc-zapomnia ... ml#gallery
Obrazek
To mój ukochany szczurek, już dawno w szczurzym niebie. To druga życiowa męska miłość. Pierwszą był ukochany kot...
Nigdy nie dyskutuj z zadufanym w sobie idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem...

agajwg

Od: Sob cze 25, 2011 10:11

Post » Wto sie 02, 2011 13:35 Re: ^^Koci Szczecin~~ /sezon 6 ;)

e-dita pisze:Moje tymczasiątko

Obrazek

Stanisław od wczoraj jest w nowym domu. Pierwsza noc spędził na twarzy nowej pani :) Malutek ma chorobę sieroca i w nocy szuka mamy i ssie wszystko a najchętniej ucho. Wszystko jest ok, tylko kot Tadeusz musi się jeszcze do niego przekonać.

Antek też od wczoraj w nowym domu - będzi emieć do towrzystwa kotkę Kawkę i nauczy się angielskiego, bo mieszka w polsko-angielskiej rodzinie :)
Obrazek
Obrazek Obrazek

e-dita

Post » Wto sie 02, 2011 17:30 Re: ^^Koci Szczecin~~ /sezon 6 ;)

e-dita pisze:
e-dita pisze:Moje tymczasiątko

Obrazek

Stanisław od wczoraj jest w nowym domu. Pierwsza noc spędził na twarzy nowej pani :) Malutek ma chorobę sieroca i w nocy szuka mamy i ssie wszystko a najchętniej ucho. Wszystko jest ok, tylko kot Tadeusz musi się jeszcze do niego przekonać.

Stanisławek jest po prostu "ciumciakiem" :) Moja Sibel też od malutkiego ciumka i jej nie przeszło choć już jej się rzadziej zdarza (już nie umie tak języczka złożyć żeby się wessać ;) Pamiętam jak mi spała maleńka na szyi i ciumkała, rano się obudziłam, idę do łazienki, patrzę do lustra... a szyja cała w czerwonych maleńkich kropeczkach 8O Matko boska mam różyczkę! Oglądam się cała ale nigdzie indziej nie ma kropek tylko na szyi. Dopiero po chwili skojarzyłam że to są maleńkie malinki zrobione przez mojego ciumciaka :D
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Śro sie 03, 2011 9:58 Re: ^^Koci Szczecin~~ /sezon 6 ;)

Dziewczyny, potrzeba pilnie DT :( Bardzo fajny kocurek, biało-czarny, zdrowy, miły. Tymczasowa opiekunka musi go szybko oddać w związku ze zmianą sytuacji życiowej, szkoda kocurka, żeby do klatki trafił :( Kocio jest TOZ-owy
Miau,miau,miau :)

sebriel

Od: Pt mar 13, 2009 11:21

Post » Śro sie 03, 2011 14:27 Re: ^^Koci Szczecin~~ /sezon 6 ;)

u mnie niestety blokada na tymczasy ... :?

agiis-s

Post » Śro sie 03, 2011 17:03 Re: ^^Koci Szczecin~~ /sezon 6 ;)

Ja mam 3 na stanie, w tym jeden chory i mi wystarczy.
on ma ogłoszenia porobione? duży jest?
Obrazek Obrazek

e-dita

Post » Śro sie 03, 2011 20:55 Re: ^^Koci Szczecin~~ /sezon 6 ;)

Ma ogłoszenia, ma 4 miesiące

sebriel

Post » Śro sie 03, 2011 21:21 Re: ^^Koci Szczecin~~ /sezon 6 ;)

To Antek?
Obrazek Obrazek

e-dita

Post » Czw sie 04, 2011 13:13 Re: ^^Koci Szczecin~~ /sezon 6 ;)

Tak

sebriel

[poprzednia][następna]