Hello

wieści są takie: Magruśka bedzie w swym domku docelowym jutro - zabiera się z Joasią do pracy. Na czas weekendu Magri trafiła do Wojtq - przyjaciela Asi. Najpierw (w piątek wieczorem) najdała się do syta nie zwracając uwagi na wpatrujace sie w Nią kilka par oczu, a potem poszła spać. W sobotę postanowiła, że jednak jest zestresowana całym ogromem wydarzeń i schowała się do szafy i nic nie wskazywało na to, aby miała w planach wyleźć. Jednak wieczorem, wkurzona juz brakiem zainteresowania związanym z jej fochem, wygramoliła się i postanowiła Gospodarza domu namówic do gry w piłkę - skutecznie. Noc przespała w piernatach, a dziś Asia poszła spac do Wojtq, żeby Magruśke rano do pracy zabrać bezposrednio. Tam już jest kotek rezydent i kilka kociaków - mam nadzieję, że się doagadają. Ostatnie info z dziś jest takie, że Magruś je za 5 kotów. hmmm...chyba proroctwa BOZENYZWISNIEWA się sprawdzą i przemianowac ją trzeba będzie na Cicciona

(z włoskiego: grubaska) Cieszy to, bo w Koterii apetyt miała kiepski.
P.S. A tak na marginesie musze się wyżalić. Pani znana Magda Gessler ma profil na fejsie i tam juz grubo ponad 60 000 fanów, którzy tworzą swoiste kółko wzajemnej adoracji. W związku z tym, że tacy są wszyscy pozytywni, chca świat ulepszac i w ogóle kochają życie, usmiech i dobro z każdej strony - postanowili nawet załozyć stowarzyszenie kolorowych, czy tam teczowych. Pani Magda głosi codiennie, że usmiech i szcześliwy, lepszy świat trzeba tworzyć...W związku z tym, ze jestem na tej stronie z ciekawości, postanowiłam link o poszukiwaniach domu dla Magri zamiescić tez tam (no wiecie - tyle ludzi, sami pozytywni, nie takie pierdoły tam zamieszczają - pomyślalam, że duża szansa na pomoc). Pani Magda G. skomentowała nawet mój link (po komencie jednej dziewczyny, że na tym profilu nikt nie chciał klikac pomagając choremu dzieciaczkowi), że ma 5 kotów!!!!. Z kilkoma wykrzyknikami. A, gdy wkleiłam po dwóch dniach, że Magri szczęsliwie ma dom i juz dziękuję za pomoc i może ktoś z obecnych (przypominam ponad 60 000 ) osób bedzie jechał na trasie Wawa-Bydgoszcz, Pani Magda skomentowała równiez ten link. O tak: Mam juz dośc kotów! Litości!" No i jak guru tak napisała, to nikt (przypominam - 60 000 ludzi) nie polubił nawet... Uważam, że to żenuła. No cóz...Magrusia kasy tęczowej nie przyniosła, więc wypad z tablicy Pni G. Smutna taka obłuda strasznie. Nadmieniam, że to były jedyne dwie wiadomości na tej tablicy dotyczące kota - a pojawia sie ich dziennie naprawdę wiele.
Na marginesie: polecam zerknąc na profil. To co się tam dzieje zasługuje na prace conajmniej magisterską... Chyba napisze o tym na wkurzonych - taka mnie złość ogarneła

Edit: