Paluch 6 - potrzebne dt, karma, wsparcie...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lip 29, 2011 13:53 Re: Paluch6 - kotów w schronie nie ubywa! dt potrzebne!

jamkasica pisze:
Szalony Kot pisze:O właśnie. To już wiem, z kim spędzę dzisiejszą noc :ryk:

czas najwyższy :twisted: :lol:

Oo to to! :twisted:

Porozliczałam, co miałam, łącznie z zagubinym w akcji 15 Naline ;) Fundusz Buniowy przekazany nam przez Kotydwa12 wyniósł 50 zeta plus miałam 10 zeta awaryjne, wiec Kasia 60 u mnie jest ;)

A teraz do wszystkich oficjalnych i nieoficjalnych wolontariuszek :!: Akcja polega na tym :mrgreen: Proszę po dobroci :mrgreen: , by każda z Was wybrała sobie jednego kotka z PA i przygotowała dla niego ogłoszenie na stronę schroniskową i paluchowego Facebooka. Ogłoszenie to jedno zdjęcie z nazwą "imie kota i numer" oraz krótki tekst o kotku. Zdjęcie można ściagnąć sobie z 1. strony. O ważne szczegóły, typu numer kota, można się zgłaszać do mnie/Kasi.

W poniedziałek zrobiłam ogłoszenia Mango, Duszki i Baltazara, wisi również ogłosznie Kasi dla Agonka, zatem te koty nie grają. Gra za to Maksio i Wnyk z Azylu II, Maksio do adopcji z zastrzeżeniem kontynuacji leczenia oczu w domu, czyli podawania kropli, Wnyk do dalszej socjalizacji wyłącznie do domu z kotem/kotami (a co! spróbować nie zaszkodzi ;) )

Przypominam, że na końcu ogłosznie musi znależć się formułka: Poza personelem opieką wspiera go Wolontariuszka Ania 515 263 192. UWAGA! Jeżeli rozważasz adopcję kota, pamiętaj o zabraniu ze sobą transporterka lub torby do przewozu zwierząt.
Wolontariuszki nieoficjalne moga wpisywać numer telefonu mój lub Kasi, wybór losowy ;) Wolontariuszki...Natalia.. podają swój :D

I proszę wpisujcie kto, kogo sobie wybiera?

Oczywiście przyjaciół/fanów Paluszków też zapraszam do akcji - jeśli jestescie w stanie sklecić 5 zdań na temat jakiegoś kota, znając go nawet tylko z wątku, to tex będzie na wagę złota :ok: :ok:

alareipan

Od: Wto lip 22, 2008 13:50

Post » Pt lip 29, 2011 17:40 Re: Paluch6 - kotów w schronie nie ubywa! dt potrzebne!

Witam :lol: Witam :lol:
Spróbuję zrobić ogłoszenia dla Jacusia i Dzikunki -to pierwszy raz, więc zobaczymy jak mi to wyjdzie :conf:

Hania66

Od: Pt mar 10, 2006 17:20

Post » Pt lip 29, 2011 18:35 Re: Paluch6 - kotów w schronie nie ubywa! dt potrzebne!

Zrobię Mango i Sony'ego - tylko potrzebne mi numery obu panów :D
Chętnych zapraszam na PW z numerem kota :D
ObrazekObrazek

naline

Od: Pt lip 02, 2010 8:45

Post » Pt lip 29, 2011 19:06 Re: Paluch6 - kotów w schronie nie ubywa! dt potrzebne!

Mango jest już na stronie, podsyłam nr Sonego :) .

Haniu, wybór super, a o nr-y poprosimy Anię bo ja z kolei nie mam numeru Dzikunki :roll:

SzK, reflektowałabyś w takim razie na Pyłka?

Maksia proponuję zostawić Małgosi- może gdzieś między przygotowaniami do urlopu, a smażeniem płotek będzie miała 10 min na skrobnięcie słów kilku ;)

Zobaczymy co nowego w PA i w takim razie podzielimy resztę- część wezmę ja, a część Avild (jeśli tylko będzie miała ochotę :) )-, która prawdopodobnie będzie w schronie w poniedziałek.

kącik zdominowany nieco przez psiaki, ale warto aby na każdej stronie oko mogło spocząć na jakimś kocisku ;)
http://paluch.org.pl/index.php?do=anima ... =1&kacik=1
Obrazek Obrazek

jamkasica

Od: Śro sie 25, 2010 9:42

Post » Pt lip 29, 2011 19:55 Re: Paluch6 - kotów w schronie nie ubywa! dt potrzebne!

Hej, ja wyjechana ale Waś łoczing jakby co.
Do niedzieli 8)

magaaaa

Od: Pt paź 30, 2009 19:14

Post » Pt lip 29, 2011 20:00 Re: Paluch6 - kotów w schronie nie ubywa! dt potrzebne!

Kasiu - bardzo proszę o zrobienie super zdjęcia Maksiowi :D . To które jest nie oddaje uroku tego dzieciaczka :love: (mam nadzieję,że kocio pójdzie w ten weekend do domciu i ominie mnie robota :twisted: ). Zobaczymy jak będzie z internetem w tej głuszy,do której się wybieram :wink: .
Tam nie łowi się płotek :mrgreen: .Są liny , szczupaki i okonie :spin2: .
Zapraszamy :piwa:
Obrazek

MałgosiaZ

Od: Nie lut 06, 2011 20:40

Post » Pt lip 29, 2011 20:02 Re: Paluch6 - kotów w schronie nie ubywa! dt potrzebne!

Citoka, ale fołn to tam działa?? Bo ja będe dzwonic przed godziną 0...

magaaaa

Post » Pt lip 29, 2011 20:04 Re: Paluch6 - kotów w schronie nie ubywa! dt potrzebne!

Fołn działa , w razie czego pójdę szukać pola :wink: .
I wiecie co ? Tosia Paluszanka jedzie na wakacje :ryk: .
Obrazek

MałgosiaZ

Od: Nie lut 06, 2011 20:40

Post » Pt lip 29, 2011 23:10 Re: Paluch6 - kotów w schronie nie ubywa! dt potrzebne!

Małgosia to może weźmiesz tymczasem Orionka... on ma śliczne foty i tego gościa znasz na wylot ;)

Dotarły do mnie 2 pierwsze ogłoszenia od Hani66 - Hania wygrywa tajną nagrodę, bo tajne było to, że jest nagroda :mrgreen:
Niestety serwer wp się zblazował u mnie i ogłoszenia na Paluch będę mogła wysłać dopiero jutro :evil:

Znalazłam ładne foty Prażki :D Jeśli nikt jej nie weźmie, to ja ją w niedzielę zrobię, chyba, że ktoś ma ochotę ;)

PRAŻKA
Obrazek Obrazek

edit:
Magaaaa tym razem będziemy w sobotę :roll:

alareipan

Od: Wto lip 22, 2008 13:50

Post » Sob lip 30, 2011 8:54 Re: Paluch6 - kotów w schronie nie ubywa! dt potrzebne!

A mnie nie będzie wcale w ten weekend

Mój choruszek od poniedziałku choruje i co gorsza nie poprawia się, a idzie w drugą stronę.... Czekam na wynik wymazu z gardła. Mam nadzieję, że to pozwoli na lepsze leczenie.
ObrazekObrazek

naline

Od: Pt lip 02, 2010 8:45

Post » Sob lip 30, 2011 17:40 Re: Paluch6 - kotów w schronie nie ubywa! dt potrzebne!

Obrazek Obrazek Obrazek

lanua

Od: Pt lis 06, 2009 9:29

Post » Nie lip 31, 2011 18:04 Re: Paluch6 - kotów w schronie nie ubywa! dt potrzebne!

alareipan pisze:tym razem będziemy w sobotę :roll: [/b]

Teraz już wiem 8)
Byłam dziś, wypisałam się niestety, bo przez sierpień jestem zarobiona do nieprzytomności :?
a jak mnie nie ma to się kotem należycie nie zajmę :(

Trzymajta kciuki za Guzika, jutro ma odjajczanie.
Teraz leży ze mną i czyta co piszę.
Co z Niego za model...
:wink:

magaaaa

Post » Nie lip 31, 2011 18:28 Re: Paluch6 - kotów w schronie nie ubywa! dt potrzebne!

Dlatego pisałam do Ciebie bladym świtem- żeby podjechać na sekę w razie czego.

Kciuki za odjajczanie są zawsze ;)
Obrazek Obrazek

jamkasica

Od: Śro sie 25, 2010 9:42

Post » Nie lip 31, 2011 18:32 Re: Paluch6 - kotów w schronie nie ubywa! dt potrzebne!

jamkasica pisze:
Dlatego pisałam do Ciebie bladym świtem- żeby podjechać na sekę w razie czego.

Kochana jesteś.

Strasznie przybyło kociąt :cry:

magaaaa

[poprzednia][następna]