MalgWroclaw pisze:(...)
Trochę się zmartwiłyśmy z dużą Maksią![]()
Fasolka
Można się tylko martwić tym, że już lata może nie będzie.
Maksiowa sobie poradzi. Parę dni temu wyjadła moje chrupki, zostawiła czystą miseczkę

Haker
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MalgWroclaw pisze:(...)
Trochę się zmartwiłyśmy z dużą Maksią![]()
Fasolka
Haker1 pisze:Można się tylko martwić tym, że już lata może nie będzie.
Maksiowa sobie poradzi. Parę dni temu wyjadła moje chrupki, zostawiła czystą miseczkę![]()
Haker
Haker1 pisze:
Pomagam, sprawdzam wytrzymałość półek i szuflad.
Haker zapracowany
Haker1 pisze:A ja sprawdziłem, czy Duża dobrze ułożyła swoje rajstopy i pończochy.
Mina Dużej bezcenna, a te słowa Haker czyś ty oszalał.
A oszalałem, podczas deszczu koty się nudzą![]()
Wraca do sprawdzania półek, Duża zaraz wyciągnie parę swoich wyjściowych jedwabnych bluzek.
Muszę pazurki szykować. Te bluzki to ma w specjalnym worku i podobno ktoś zrobił w nim dziury.
Hm, kto to może być. Zawsze Pysia dziurawiła worki z płaszczami, bo tam tylko sięgała.
Haker niewinny ( cytowanie Mru)
urwiniu pisze:Przecież to zrozumiałe, że jakość jedwabiu należy sprawdzić, a może to sztucznizna, chińska podróba? Duże nie wiedza ile by traciły bez kotów.
TygRych
Haker1 pisze:Mru, ta pralka nie oczyszcza ubrań z sierści. Taką niby funkcje ma pralka Deko, polega to na dodatkowych płukaniach - specjalnie się pytałam sprzedawcy. Teraz te pralki reklamują jako najlepsze polecana dla bobasów.
To jest zwykła pralka polskiej produkcji, która ma dobrą cenę do jakości, nie przepłaca się za markę. Ma też 3 programy, takie krótsze, które mnie interesują sportowy, szybkie pranie i OptiA 45 - czyli zwykłe pranie które trwa tylko 45 minut.
Wyważa pranie i do ilości dostosowuje ilość wody, co przy dwóch osobach jest istotne, bo trudno jest nazbierać 5 kg wsad np. białych cuchów.
Duża.
Haker1 pisze:Teraz tylko zrealizować ten wybór![]()
Od rana zimnica i pogoda do bani.
Usadowiłem się na spanie na moim zimowym drapaku (czyt. górna półka domowego drapaka).
Makiso w najlepsze śpi pod komodą w sypialni.
Mru, tuńczyka zjadłem całego już od 22.30.
Byle do ... wiosny![]()
Haker
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Gosiagosia i 17 gości