Bianka-bo królowa jest tylko jedna! :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lip 29, 2011 18:00 Re: Bianka-nie zginęła-była w domu!!!!!!

Jeszcze, bo rzeczywiście widziałam włoski w odchodach, karma super, tylko nie można z nią przesadzać, dlatego już zaproponowałam, że się nią podzielę z inną kociarą, opakowanie tak duże, że zanim Bianka by zjadła, to się przeterminuje, a tak, inny kotek się pożywi :wink: :D

tasiac

Od: Nie cze 26, 2011 19:43

Post » Pt lip 29, 2011 18:10 Re: Bianka-nie zginęła-była w domu!!!!!!

Ale wiesz-fantastyczne jest to,że sama wskoczyła do samochodu!!!!!
Dlatego pytałam,czy w transporterku wracała,czy przypięta!
Alle królewna miała atrakcje,na własnej wycieczce była-moje koty poza drzwiami były tylko raz-jak same drzwi sie otworzyły,a tak to tylko do weta i to w transporterkach!
tasiac pisze:Jeszcze, bo rzeczywiście widziałam włoski w odchodach, karma super, tylko nie można z nią przesadzać, dlatego już zaproponowałam, że się nią podzielę z inną kociarą, opakowanie tak duże, że zanim Bianka by zjadła, to się przeterminuje, a tak, inny kotek się pożywi :wink: :D

Ja też stosuje jako domieszkę,nie ma kłopotów z zakłaczaniem,bo albo pawik poleci,albo filce w kupie są!
Błonnik powoduje,że te bezoary(tak to sie mądrze nazywa) są śliskie i łatwo wychodzą górą ,albo dołem,nie powodując męczenia sie kota!

A co do dzielenia się karmą-to bardzo rozsądne!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Pt lip 29, 2011 18:15 Re: Bianka-nie zginęła-była w domu!!!!!!

Królewna odpoczywa po dniu pełnym wrażeń! :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Obrazek
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Pt lip 29, 2011 18:32 Re: Bianka-nie zginęła-była w domu!!!!!!

Dokładnie tak, jak mi napisałaś 1/4 to idealna proporcja. Pięknie się nazywa kocie wykłacznie, muszę zapamiętać :D Jutro rano też wyjdziemy :!: I spróbujemy bez transporterka, będzie wcześnie, nic jej nie przestraszy a mnie będzie łatwiej na kręgosłup :) Ona rzeczywiście chętnie wychodzi i chętnie wraca, nie ma absolutnie przymusu, ograniczam do minimum ciężar smyczki, myślę, że może mieć wrażenie, że chodzi, gdzie chce :1luvu:

tasiac

Post » Pt lip 29, 2011 18:42 Re: Bianka-nie zginęła-była w domu!!!!!!

Ona jest ludziolubna bardzo,dlatego chętnie wraca do siebie i Ciebie. :D
A smyczka chyba dlatego jej nie przeszkadza,po bardzo długo w kołnierzu chodziła,więc coś,co czuje na sobie,to dla niej nic nowego,a jeszcze nie ma ograniczonego pola widzenia-to juz w ogóle luksus!

O matko 8O 8O 8O -przed chwilką napisałam luksós-no chyba mnie pos..ło 8O 8O 8O -najwyższa pora na urlop jednak była-za chwilę bym zgłupiała do imentu :ryk:
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Pt lip 29, 2011 18:49 Re: Bianka-chodzimy w szeleczkach na spacerki :)

Kasiu, ja muszę wszystko czytać, co napisałam, a i tak nie wychwycę błędów, jak patrzę, co w kartach wypisuję, to już tylko nic, tylko się śmieję :mrgreen: Najważniejsza jest ponoć treść, nie forma :ryk: A Twoje koty są i tak szczęśliwe, bo otoczone miłością, niezależnie od powierzchni :1luvu: :1luvu: :1luvu:

tasiac

Post » Pt lip 29, 2011 18:55 Re: Bianka-chodzimy w szeleczkach na spacerki :)

No fakt-kocham je strrrrasznie! :D
A ja mam poprawiacza błędów w kompie,ale jak napiszę bzdeta,to przecież widzę jak wół! :oops: -dlatego aż mną szarpnęło,jak zobaczyłam co napisałam-raczej ortografów nie strzelam-o-literówki czasem machnę,albo ogonków nie dodaję z pośpiechu,ale żeby takiego babola strzelić to już masakra! :oops: :oops: :oops:

Olu-miałam kiedyś lekarkę,która do mnie mówiła-Pani Kasiu-może Pani odcyfruje co ja tu napisałam, bo sama siebie odczytać nie mogę :ryk:
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Pt lip 29, 2011 19:25 Re: Bianka-chodzimy w szeleczkach na spacerki :)

No to prawie ja :ryk: Ja mam stwierdzoną dysortografię więc sadzę błędy bezwiednie, do dzisiaj nie umiem pisać po angielsku, chociaż bez większego problemu mówię i czytam, z resztą czytam w większości języków (tzn dobrze wymawiam :wink: ) Niezbadane są przestworza naszego mózgu :!: Niezależnie od ułomności naszego mózgu wszyscy potrafimy kochać :!: A Ty, nie kadząc , jesteś mistrzem :!:

tasiac

Post » Pt lip 29, 2011 19:30 Re: Bianka-chodzimy w szeleczkach na spacerki :)

Ale ja kocham i to bardzo,ale raczej zwierzęta, ludzie strasznie mnie w życiu skrzywdzili i krzywdzą nadal, choć ja naprawdę staram się i im pomagać :(

Olu-ale jak mówisz Ostróda,to słyszy się Ostróda-więc no problem :lol:
I zawsze możesz zwalić,że masz np nieczytelne pismo, że to nie błąd,tylko taka literka nieco nieczytelna :ryk:
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Pt lip 29, 2011 19:31 Re: Bianka-chodzimy w szeleczkach na spacerki :)

Bianuś, jak zwykle wieczorem, się ożywiła i eksploruje balkon :1luvu: :1luvu:

tasiac

Post » Pt lip 29, 2011 19:34 Re: Bianka-chodzimy w szeleczkach na spacerki :)

Ja się nauczyłam zamieniać wyrazy na te bezpieczne ale, jak się spieszę, to wychodzą horrory :evil:

tasiac

Post » Pt lip 29, 2011 19:35 Re: Bianka-chodzimy w szeleczkach na spacerki :)

No bo koty to nocne stworki są!
ćmy latają, kacopyrze :lol: -same atrakcje!

Tia! znam te niebezpieczne wyrazy-też je omijam, jak na kompie nie piszę, bo wstyd babola walnąć :oops:
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Pt lip 29, 2011 19:52 Re: Bianka-chodzimy w szeleczkach na spacerki :)

Ale co Ty opowiadasz, że Ciebie ludzie skrzywdzili i nadal :!: :?: Ja rozumiem, ludzie są, jacy są ale summa sumarum odbierasz przecież też dobro, na przykład od nas na forum. Ludzi nie zmienisz, ja nie miałam lekkiego życia i na lekkie się nia zapowiada, wiesz dlaczego. Jednak widzę wokół siebie ludzi, którzy są po prostu dobrzy i tych wybieram a reszta niech spada na drzewo :ok: :ok: :ok: I tak spójrz na to, bo ktoś taki, jak Ty zasługuje na szczęście :ok:

tasiac

Post » Pt lip 29, 2011 19:55 Re: Bianka-chodzimy w szeleczkach na spacerki :)

Olu-forum to wirtualny świat, rzeczywistość jest bardziej okrutna i dotkliwa, bo uderza bezpośrednio, zwłaszcza bardzo boli, jak się do kogoś rękę wyciąga, a ten ktoś to wykorzystuje w paskudny sposób :(
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Pt lip 29, 2011 20:00 Re: Bianka-chodzimy w szeleczkach na spacerki :)

A kot tak się zmęczył na spacerze, że znów przysypia w pudełku :1luvu: :1luvu: :1luvu:

tasiac

[poprzednia][następna]