_namida_ pisze:Jeśli potrafisz sie jeszcze doliczyć, to chyba nie jest najgorzej
no, dokładnie tak

(a 7 to fajna liczba

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
_namida_ pisze:Jeśli potrafisz sie jeszcze doliczyć, to chyba nie jest najgorzej
Pasibrzucha pisze:Ja moje nauczyłam odpychając je delikatnie, ale stanowczo rozłożoną na płasko dłonią położoną na czole/nosie (ich, nie moim). Szybko załapały obie i mamy spokój.
Annazoo pisze:Może ktoś mnie nauczy jak jeść, by (co najmniej) 3 natrętne łebki nie ładowały się do mojego talerza?
Za radę "na stojąco" serdecznie dziękuję - już odkryłam ten sposób![]()
Ruch: za kark i na podłogę - nie daje efektów, bo mam za mało rąk, a one po raz miliord pierwszy wskakują na stół, zupełnie nie biorąc sobie do serca faktu, że zostały już wielokrotnie zestawione.
Nigdy nie widziałam tak upartych stworzeń!
Wrrrr
Kocuria pisze:Annazoo pisze:Może ktoś mnie nauczy jak jeść, by (co najmniej) 3 natrętne łebki nie ładowały się do mojego talerza?
Ruch: za kark i na podłogę - nie daje efektów, bo mam za mało rąk, a one po raz miliord pierwszy wskakują na stół, zupełnie nie biorąc sobie do serca faktu, że zostały już wielokrotnie zestawione.
Wrrrr
spróbuj przybliżyć twarz do ich mordki i agresywnie, głośno prychnąć. na moje podziałało, miałam dokładnie tą samą sytuację...
w sumie nadal mam, ale łagodnieje z każdym dniem
Annazoo pisze:Kocuria pisze:Annazoo pisze:Może ktoś mnie nauczy jak jeść, by (co najmniej) 3 natrętne łebki nie ładowały się do mojego talerza?
Wrrrr
spróbuj przybliżyć twarz do ich mordki i agresywnie, głośno prychnąć. na moje podziałało, miałam dokładnie tą samą sytuację...
w sumie nadal mam, ale łagodnieje z każdym dniem
Próbowałam
Nie mogę więcej pisać, bo Rodzyn mi poluje na kursor
charm pisze:Posyczeć na nie "po kociemu"![]()
Ale jeśli głodzisz kociątka, to chyba normalne, że próbują coś "upolować"...![]()
Annazoo pisze:charm pisze:Posyczeć na nie "po kociemu"![]()
Ale jeśli głodzisz kociątka, to chyba normalne, że próbują coś "upolować"...![]()
Maupy jedne :]
Annazoo pisze:jej siostra pisze:a Jimi idzie czy zostaje?
Wizyta została odwołana z powodu zmiany zdania potencjalnego DS nt posiadania kota.
A Elvisa chcą ale w Nowym Sączu.
Na razie mi tuptają o pokład pusty
Kocuria pisze:prychanie, drogie paniełapiesz za karczycho, prychasz mu w paszczę i odstawiasz na podłogę. po kilkuset powtórzeniach zrozumieją
a co do wszystkożerności - moje ostatnio euforycznie szamały przejrzałego arbuza![]()
trochę im się boję mokre dawaćbo za każdym razem mam głębokie szramy na nogach po ich wspinaczce do miski...
Użytkownicy przeglądający ten dział: MruczkiRządzą, PanPawel, pibon i 50 gości