Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lip 28, 2011 22:00 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

Kamari, znowu masz rację :twisted: Zwłaszcza w korporacjach (to mój przypadek) pracownik tak naprawdę się nie liczy. Są z Ciebie zadowoleni, głaszczą po główce dopóki siedzisz cicho i cię potrzebują, ale jak tylko znajdzie się ktoś inny z Twoimi umiejętnościami....
Miałam to szczęście (a może pecha), że przez prawie 10 lat robiłam to co kochałam, czyli tańczyłam. To była ciężka harówka, ale NIGDY nie miałam wrażenia, że to jest praca. To było niesamowite, pracowałam po kilkanaście godzin dziennie, sprawiało mi to przyjemność, płacili mi za to i jeszcze miałam okazję zwiedzić kawałek świata, np Japonię, o której marzyłam, ale nigdy nie byłoby mnie stać, żeby tam pojechać. Jedyną wadą tych lat było to, że nie mogłam mieć zwierząt i właśnie nadszedł czas na realizację marzeń z nimi związanych.
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Czw lip 28, 2011 22:43 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

Można?... <sik sik>

Megana

Od: Śro gru 31, 2008 1:14

Post » Pt lip 29, 2011 7:43 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

Kobitki moje Kochane :) co prawda ja troche inny przedział wiekowy jestem, ale wiedzcie, że osob z inicjatywą zawsze wzbudzają mój podziw i szacunek. Dlatego też trzymam za Wasze przedsięwzięcia mocne kciukii i jak coś służę radą, pomocą... No czymkolwiek będę mogła :)
A teraz to miłego dnia w ten jakże cudowną końcówke lipcopada :)
Obrazek

kokocha

Od: Pon maja 23, 2011 9:06

Post » Pt lip 29, 2011 8:53 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

Małgosiu droga, odpocznij sobie w ten weekend dobrze, bo od poniedziałku koniec leniuchowania :wink:
W poniedziałek paczka będzie u ciebie :ok:
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Pt lip 29, 2011 10:08 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

kamari pisze:Małgosiu droga, odpocznij sobie w ten weekend dobrze, bo od poniedziałku koniec leniuchowania :wink:

A my tu po drugiej stronie monitora będziemy ci kibicować :ok: i sprawdzać postępy :mrgreen:

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Pt lip 29, 2011 10:58 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

Megana pisze:Można?... <sik sik>

Ależ oczywiście,że można,zapraszamy :D !
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Pt lip 29, 2011 11:03 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

kamari pisze:Małgosiu droga, odpocznij sobie w ten weekend dobrze, bo od poniedziałku koniec leniuchowania :wink:

Marysieńko,ja już się doczekać nie mogę :!:
Bianka ma rację-zwykły pracownik w dużej firmie nie jest nic wart...zawsze można go zastapić tabunami innych,którzy czekaja w kolejce i po nogach będą całować,i wszystko im się będzie podobać.
Kiedyś było inaczej...zwykły pracownik był w cenie,poważany,mający za sobą związki zawodowe.
A biuro pośrednictwa pracy było faktycznie biurem pośrednictwa pracy,nie wychodziło sie stamtąd bez skierowania,albo kilku.
Nie było agencji pracy tymczasowych,zatrudniano tylko na umowę o pracę...
Dawno to było...
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Pt lip 29, 2011 11:20 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

:kotek: witam!
eh... gdyby nie te problemy życie było by lżejsze... na dodatek jeszcze ta paskudna pogoda... zimno i leje okropnie...
jakiś dołek dzisiaj mam... :?
Obrazek...Obrazek .. http://facebook.com/julka75
Obrazek Obrazek Obrazek ...................... Obrazek

julka75

Od: Pt kwi 15, 2011 0:00

Post » Pt lip 29, 2011 11:29 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

Chyba wszyscy czasem miewamy...wszystkiemu winna pogoda :!:
W Częstochowie też kiepsko,co prawda na razie nie leje,ale zbiera się :? .

vip

Post » Pt lip 29, 2011 11:37 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

Gosia, to razem z pudełkiem wysyłam ci słońce, u nas od wczoraj pełnia lata :D
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Pt lip 29, 2011 11:45 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

kamari pisze:Gosia, to razem z pudełkiem wysyłam ci słońce, u nas od wczoraj pełnia lata :D

Zazdroszczę...i faktycznie trochę słoneczka poproszę :D ...tylko nie całe,Marysiu,bo u ciebie nic nie zostanie :D !

vip

Post » Pt lip 29, 2011 12:14 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

no wczoraj u nas też była pełnia lata a dzisiaj normalnie jesień... :? nawet wstać z wyra mi się nie chciało

julka75

Post » Pt lip 29, 2011 13:18 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

Malgoś, ode mnie też dzisiaj poszło.
Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

Post » Pt lip 29, 2011 14:06 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

zareklamuję się :oops: można?

czy ktoś potrzebuje pastę na kłaczki? :arrow: viewtopic.php?f=27&t=130994

julka75

Post » Pt lip 29, 2011 14:10 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

alab108 pisze:Malgoś, ode mnie też dzisiaj poszło.

Dziękuję,Alu :1luvu: .

vip

[poprzednia][następna]