Teraz znów zaczęło lać i pewnie zaleje całą karmę

Od strony Odry klatka stoi zamknięta, ale pusta. Teraz robią coś cały czas przy schodach i kręci się tam sporo ludzi. Trochę martwię sie o klatkę. Czarnej nie widziałam.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Agita pisze:Mam złe wieści.. mała kotka (bura) ostatnio złapana na budowie przez Martkę, ma uszkodzoną przeponę, narządy wewnętrzne się przemieściły i ściskają płuca, które ledwo pracują. Konieczna jest jak najszybsza operacjaZ przypadku Czarusia i Broszki wiem, że nie jest to tania operacja, ale u tej kici jedyne wyjście ratujące życie.
Wczoraj byłyśmy w Doranie, bo mała jest słaba, płytko oddycha i kiepsko je. Doktor zalecił przeswietlenie - z płucami było tak, jakby ich nie było.. Na kliniki wpadłyśmy w ostatniej chwili i wspaniały lekarz został dłużej, żeby porobić badania. Budowlanka miała RTG i USG, stąd wiemy że jest bardzo źleTrzeba organizować sporą zbiórkę.. Martka dziś będzie starała się skontaktować z dr Bieżyńskim, żeby wyznaczył termin.
A do tego moja prywatna kicia ma podejrzenie astmy.. też wczoraj ją prześwietlałam.
turkawka pisze:Agita pisze:Mam złe wieści.. mała kotka (bura) ostatnio złapana na budowie przez Martkę, ma uszkodzoną przeponę, narządy wewnętrzne się przemieściły i ściskają płuca, które ledwo pracują. Konieczna jest jak najszybsza operacjaZ przypadku Czarusia i Broszki wiem, że nie jest to tania operacja, ale u tej kici jedyne wyjście ratujące życie.
Wczoraj byłyśmy w Doranie, bo mała jest słaba, płytko oddycha i kiepsko je. Doktor zalecił przeswietlenie - z płucami było tak, jakby ich nie było.. Na kliniki wpadłyśmy w ostatniej chwili i wspaniały lekarz został dłużej, żeby porobić badania. Budowlanka miała RTG i USG, stąd wiemy że jest bardzo źleTrzeba organizować sporą zbiórkę.. Martka dziś będzie starała się skontaktować z dr Bieżyńskim, żeby wyznaczył termin.
A do tego moja prywatna kicia ma podejrzenie astmy.. też wczoraj ją prześwietlałam.
Rozmawiałam wczoraj z martką wieczorem. Lekarz powiedział, że mała powinna mieć już dzisiaj operację. Martka ma zrobić jakieś zdjęcia i poproszę dziewczyny z Chatula o wystawienie cegiełki.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], puszatek i 370 gości