BOLUŚ ofiara wakacji- łagodny olbrzym- podaruj mu dom! MAZOW

O wszystkich stworzeniach poza kotami

Moderator: Moderatorzy

Post » Czw lip 28, 2011 21:04 BOLUŚ ofiara wakacji- łagodny olbrzym- podaruj mu dom! MAZOW

Nazywam się Bolek, mam około 2 lat. 2 dni temu wskoczyłem pewnej pani do samochodu, gdy tankowała benzynę na stacji ORLEN w Łomży. Tak bardzo chciałem mieć dom!
Niestety, nie mogę zostać z panią, którą wybrałem, bo ona ma już psa... Może Ty mnie pokochasz? Ja obiecuję pokochać Ciebie! Jestem miły, spokojny, siusiam i załatwiam się tylko na podwórku, cierpliwie znoszę zabiegi u weterynarza, np. pobieranie krwi. Ani pisnę, gdy robią mi zastrzyki.
Jestem odrobaczony, zaszczepiony, pachnący. Mam też wyprawkę: książeczkę zdrowia, eleganckie miski, smycz, obrożę przeciwpchelną. Moja pani obiecała mi też zapas jedzenia na miesiąc. Zadzwoń do niej, jeśli chcesz mnie poznać!

Kontakt w sprawie adopcji: p. Monika, 665 643 872

Obrazek

Obrazek
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Czw lip 28, 2011 23:01 Re: BOLUŚ ofiara wakacji- łagodny olbrzym- podaruj mu dom! MAZOW

pies jest przesliczny :D
KIBOL ZAMIAST DEBILA

enigma

Od: Wto wrz 13, 2005 14:25

Post » Pt lip 29, 2011 0:58 Re: BOLUŚ ofiara wakacji- łagodny olbrzym- podaruj mu dom! MAZOW

piękny Bolo!
ogłosiłabym go jako mieszańca labradora albo akita inu...
ObrazekObrazekObrazek

Koszmaria

Od: Pon lut 04, 2008 1:17

Post » Pt lip 29, 2011 8:15 Re: BOLUŚ ofiara wakacji- łagodny olbrzym- podaruj mu dom! MAZOW

Koszmaria pisze:piękny Bolo!
ogłosiłabym go jako mieszańca labradora albo akita inu...

skojarzenie z labradorem też przyszło mi na myśl :)
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Pt lip 29, 2011 13:31 Re: BOLUŚ ofiara wakacji- łagodny olbrzym- podaruj mu dom! MAZOW

mi z pysia przypomina białego akitę.
ObrazekObrazekObrazek

Koszmaria

Od: Pon lut 04, 2008 1:17