Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ale jeśli ktoś się odchudza albo nie lubi czekolady, a mógłby wesprzeć Mańka w leczeniu, to prosimy o kontakt przez PW: Justa&Zwierzaki.Kociara82 pisze:Zapraszam na bazarek czekoladowy, z którego dochód przeznaczony będzie na moje leczenie![]()
viewtopic.php?f=20&t=127145&start=0
Jak wiecie, z powodu Fiv+ często łapię jakieś infekcje, zwłaszcza oczu. Leczenie kosztuje niestety, a moja opiekunka nie śpi na forsie, więc skąd ma ją wziąć?
Dlatego ciocia chrzestna zrobiła dla mnie ten bazarek, żeby choć trochę wesprzeć moje leczeniePomożecie?
Maniuś konferansjer
A tu jest (nowy jużKochani fani Manka bardzo i to bardzo Was proszę odwiedzajcie wątku Lussi która jest prześladowana przez Manka i jest bardzo z tego powodu nerwowa , ona musi szybko znaleźć dom zanim ją Maniek zarazi FIV To juz chyba 4 ta bójka między nimi
viewtopic.php?f=1&t=124498&p=7418078#p7418078
*koteria* pisze:Ośrodek KOTERIA zmienia adres. Od 1 września zaczynamy działać na Chrzanowskiego 13.Udało się. Problem lokalu dla Koterii został pomyślnie rozwiązany. Miasto podpisało z nami umowę na wynajem na preferencyjnych warunkach nowego lokalu. I to całkiem niedaleko – na Chrzanowskiego. Mamy tam 120 m2 do zagospodarowania. Zaczynamy już w tą sobotę z pracami adaptacyjnymi bo czas goni. Chcielibyśmy przenieść się od 1 września. To ważne bo do tego czasu płacimy podwójnie czynsz – na Kaleńskiej i na Chrzanowskiego. Na szczęście nowy lokal jest w dobrym stanie i adaptacja nie będzie bardzo kosztowna. A potem wielkie przedsięwzięcie logistyczne czyli przeprowadzka. Nie zamykamy Ośrodka – będziemy pracować do końca na Kaleńskiej i normalnie przyjmować koty.
http://koteria.org.pl/nowy-lokal-dla-koterii/
Już ruszają prace remontowe, zaczynamy w tę sobotę (30 lipca) od naprawiania i malowania ścian. Jeśli ktoś ma czas i chęć nam pomóc, przywitamy z otwartymi ramionami, bo roboty dużo i większość postaramy się zrobić własnym (wolontariackim) sumptem.
VVu pisze:
Nie zapominajmy o Mańku, to taki słodki kotek... Jak czekoladka.
W sobotę 20 sierpnia przenosimy resztę rzeczy z Kaleńskiej na Chrzanowskiego. Jeśli ktoś chciałby pomóc w przeprowadzce serdecznie zapraszamy. Zbieramy się o 10.00
Przypominamy, że od poniedziałku 22.08.2011 Koteria przestaje działać na ul. Kaleńskiej, a zaczyna na ul. Chrzanowskiego 13. Tam też zapraszamy z kotami! Można dojechać autobusem linii 123 lub dojść pieszo z Ronda Wiatraczna. Godziny działania Ośrodka ani telefon (535 870 225) nie uległy zmianie. Zapraszamy!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bestol, Google [Bot], Silverblue i 402 gości