PAKT CZAROWNIC XXVI

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lip 28, 2011 19:06 Re: PAKT CZAROWNIC XXVI

A ja dziś jestem jakaś taka rozlazła.... :roll:
O mojej pracy powiem tylko tyle, że "koleżanka" idzie na urlop od soboty, więc wreszcie psychicznie odpocznę!!!
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Czw lip 28, 2011 19:10 Re: PAKT CZAROWNIC XXVI

A ja mam po 2 miesiącach bezrobocia zapieprz,bo przechodzę na własny rachunek...płaczę i szukam kredytu.
"dzieci to skarb (choć nie do końca, bo zakopywać ich nie wypada)"

mamaja4

Od: Sob sie 23, 2008 7:59

Post » Czw lip 28, 2011 19:13 Re: PAKT CZAROWNIC XXVI

o Vill... a nie zafundowałaś koleżance wakacji w jakimś pięknym kurorcie nad oceanem... pełnym głodnych rekinów... :twisted: Troszkę jestem zmęczona dzisiaj, a jutro też mam dosyć napięty plan. Ale... będę miała odskocznię - umówiłam się z mamają na kawę :mrgreen: Choć jak mówiłam praca bardzo mi się podoba, to jednak cieszę się na weekend 8)

Mamaju nie płacz...Obrazekciem jutro przytulę do piersi mej niewielkiej...
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Od: Śro paź 15, 2008 15:16

Post » Czw lip 28, 2011 19:45 Re: PAKT CZAROWNIC XXVI

Sol 8O ... nie wiem co mam powiedzieć. Tyle w Tobie optymizmu, chęci do pracy oraz potrzeby pracy... Nie wiem czasem czym pracodawcy się kierują? Koleżanka szukając pracy dowiedziała się m.in., że jest przeuczona na "to" stanowisko, że mieszka w dzielnicy gdzie są korki i pewnie będzie się spóźniać, że ma 1 dziecko a to źle...bo pewnie zaraz zajdzie w ciążę z drugim (o tym, że to jedne i jedyne dziecko bo syna ma dzięki in vitro za 6 razem już nie chciała im tłumaczyć-z ich podejściem...) oraz po zapytaniu o wzrost i usłyszeniu odpowiedzi - szkoda, że ma 178cm wzrostu bo szef jest dosyć niski i nie lubi wyższych od siebie... :ryk:. W każdym bądź razie Sol z taka wolą "walki" i optymizmem wytatuowanym w sercu dasz sobie radę i szybko znajdziesz nową stałą pracę. trzymam za to kciuki :ok:

A u mnie po ciepłym w miarę dniu znów leje wrrr :evil:

Asia_Siunia

Od: Czw mar 05, 2009 15:18

Post » Czw lip 28, 2011 20:16 Re: PAKT CZAROWNIC XXVI

pomponmama pisze:o Vill... a nie zafundowałaś koleżance wakacji w jakimś pięknym kurorcie nad oceanem... pełnym głodnych rekinów...

O PompOlu jakże żałuję, iż nie posiadam Twej mądrości!!!
Nie zrobiłam ja tego :crying:
Ach jakże żałuję!! :twisted:

Wszystkie pieniądze oddam, tylko niech na te wakacje z rekinami sobie jedzie!!!
ObrazekObrazek

villemo5

Post » Czw lip 28, 2011 20:24 Re: PAKT CZAROWNIC XXVI

Sol - nie wiem, co napisać... :oops:
dasz radę, to kolejne doświadczenie, które do czegoś będzie przydatne... i będzie dobrze :ok:

a ja wróciłam z kolejnego audytu - fajnie było... ;-)
na następny wybieram się w połowie sierpnia, ale wtedy ciut dłuższy... jeśli pojadę sama (co jest bardzo prawdopodobne...), to mam nadzieję, że będę miała okazję wypić kawę/herbatę z jakąś mieszkającą w tamtych okolicach SIostrą ;) (tylko na razie nie wiem z kim :P chętnych zacznę szukać jak będę wiedziała kiedy i dokąd jadę, i gdzie będę nocowała :mrgreen: )

charm

Od: Nie paź 26, 2008 20:07

Post » Czw lip 28, 2011 20:31 Re: PAKT CZAROWNIC XXVI

Autentyk najprawdziwszy, postaram się opisać krótko.
Znajomy rodziców zaproszony na Florydę przez brata, zażywał oceaniczne kąpieli. W pewnej chwili zobaczył, ze kilka osób biega po plazy i macha rękoma, co wsród innych współpływaczy wywołało zdumiewające zainteresowanie, Nic to pomyslał i ruszył dalej. Po chwili w wodzie pozostał sam, niedobitki stylem szybkim choć mało efektownym darły na brzeg. Wreszcie do jego mózgu dotarło słowo shark! Ruszył więc z nadświetlną do brzegu i nagle poczuł jak rekin wgryza mu się w piętę. Mimo to dzielnie płynął dalej ... bliski zawału wyczołgał się w końcu na piasek ... nikt się nim specjalnie nie interesował. Spojrzał więc na swe odnóże a tam krab/langusta - coś w każdym razie ze szczypcami uczepione jego pięty postanowiło popłynąć na gapę.

Bolkowa

Od: Pon gru 03, 2007 20:29

Post » Czw lip 28, 2011 20:37 Re: PAKT CZAROWNIC XXVI

:ryk: :ryk: :ryk:
też nie chciało być posiłkiem rekina

wymiękam!!
ObrazekObrazek

villemo5

Post » Czw lip 28, 2011 21:46 Re: PAKT CZAROWNIC XXVI

Kilka dni temu dostałam prezent.

Moja ogrodowa panienka przyniosła mi nieżywą mysz i położyła pod tarasem :mrgreen: .
Nie wiedziałam o tym. Dopiero dzisiaj synuś mi powiedział.

Ale atrakcja!

Zastanawiam się czym jeszcze zechce mnie nakarmić? :ryk:
Obrazek
Obrazek Czesio 6.04.2015 [*]

Mulesia

Od: Czw cze 03, 2010 9:04

Post » Czw lip 28, 2011 21:48 Re: PAKT CZAROWNIC XXVI

Się tak nie ciesz - uznała cię za fujarę niezdolną do zapewnienia sobie zdrowego wyżywienia :ryk:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Czw lip 28, 2011 21:51 Re: PAKT CZAROWNIC XXVI

shira3 pisze:Się tak nie ciesz - uznała cię za fujarę niezdolną do zapewnienia sobie zdrowego wyżywienia :ryk:

Mądry kot. I jaki świetny obserwator. :mrgreen:
Obrazek
Obrazek Czesio 6.04.2015 [*]

Mulesia

Od: Czw cze 03, 2010 9:04

Post » Czw lip 28, 2011 22:00 Re: PAKT CZAROWNIC XXVI

U mnie w pracy nasz etatowy kot ostatnio ganiał mysz przez pół sklepu :strach: 8O . Ależ to była atrakcja dla klientów!! Szkoda tylko myszy :? .
villemo5 pisze:Wszystkie pieniądze oddam, tylko niech na te wakacje z rekinami sobie jedzie!!!

Myślę że nawet rekiny by takiej persony nie chciały.
ObrazekObrazekObrazek

skwareek

Od: Pon maja 03, 2010 12:42

Post » Czw lip 28, 2011 22:39 Re: PAKT CZAROWNIC XXVI

Mulesiu, ta mysz to nic w porównaniu co nam podblokowa kotka zafundowała w niedzielę. Poród na betonie :strach:
Na szczęście jeszcze w porę zgarnęłyśmy i trafiła w dobre ręce, do klatki, pod opiekę , to była dopiero akcja

Obrazek Obrazek

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Czw lip 28, 2011 22:40 Re: PAKT CZAROWNIC XXVI

Śliczna rodzinka :1luvu: .
ObrazekObrazekObrazek

skwareek

Od: Pon maja 03, 2010 12:42

Post » Pt lip 29, 2011 5:17 Re: PAKT CZAROWNIC XXVI

skwareek pisze:
villemo5 pisze:Wszystkie pieniądze oddam, tylko niech na te wakacje z rekinami sobie jedzie!!!

Myślę że nawet rekiny by takiej persony nie chciały.

No w zasadzie masz rację. Jeszcze by im zaszkodziło... :roll: A Villemo zwierzolubna jest i na niestrawność rekinów nie pozwoli :twisted:
charm pisze:a ja wróciłam z kolejnego audytu - fajnie było... ;-)

Przepraszam że tak wprost zapytam; a ty jesteś ta franca audytorka :twisted: ? No bo mnie się audyt ze słowem "fajnie" raczej nie kojarzy... :roll: Chyba, że masz inną definicję... :wink:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Od: Śro paź 15, 2008 15:16

[poprzednia][następna]