Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Filomen pisze:czy suczka z sasiedztwa nadal tam przebywa? mogłabym ją wysterylizować.
Dorota Wojciechowska pisze:Filomen pisze:czy suczka z sasiedztwa nadal tam przebywa? mogłabym ją wysterylizować.
Ja jestem rzadko ale juz dawno jej nie widziałam
Mara S pisze:Dorota Wojciechowska pisze:Filomen pisze:czy suczka z sasiedztwa nadal tam przebywa? mogłabym ją wysterylizować.
Ja jestem rzadko ale juz dawno jej nie widziałam
Ja też bardzo dawno nie
Dorota Wojciechowska pisze:Naniosłam zmiany:
GRAFIK DYŻURÓW NA TYDZIEŃ OD 25.07.-31.07.2011
25.07. pon. rano JadziaII/Piotr wie. MaraS.
26.07. wt. rano Gosia/Bogusia wie. Cookie
27.07. śr. rano JADZIA wie. Mara
28.07. czw.rano MARA wie. Cookie
29.07. piat rano BEATA wie. DOROTA
30.07. sob. rano Ewa,Piotrek wie. ASIA +
31.07. niedz. rano brak wie. Dorotka
PROSZĘ JESZCZE TYLKO JEDEN DYŻUR ZOSTAŁ DO OBSTAWIENIA![]()
No kochani bo tu nam się dwieprzodownice pracy szykują (Jadzia i Mara)
może jednak ktoś powalczy z przodownicami i weźmie niedzielę rano
.
jadziaII pisze:dyzur poranny w miare zrobiony/na szybko/koty nakarmione,kuwety oproznione z "twardej"zawartosci, pozamiatane, i smieci wyrzucone,medycznie nie zrobione z braku czasu.
Ale chyba zauwazylam ze byl jakis tajemniczy dyzurant nie ujawniony spostrzeglam sie po miskach.
Na kwarant.na luzie sa Smola,Biedron,Cytryn i male od Mani nie ma co ich trzymac w boksie bo strasznie chca latac, wieczorem jak dyzurna uzna ze trzeba pozamykac to pozamyka a jak nie to nie duze im nic nie robia.
Mozna wymienic luz Biedrona z Longerem /Longer byl na luzie od wczoraj/ razem nie mozna ich wypuszczac bo sie lapia i Biedron ma nos podrapany.
Na zdrowej w miare ok. Rudo-bialy bezimienny strasznie sie boi ale miziac sie daje jak jest sam /uciekl mi do kibela i tam go wyglaskalam bardzo mily kotek/ dalam mu miseczke z jedeniem i piciem do budki w ktorej siedzi i nie wychodzi /slomiana/
Niestety bardzo sie spieszylam bo o 12 mialam wizyte z Miodkiem - gulka na brzuszku z ktora bylam okazala sie nie przepuklina tylko odczyn na nici wew. tak powiedziala dr Monika.
To tyle na dzien dzisiejszy za niedlugo jade do Lei.
Użytkownicy przeglądający ten dział: elmas, Google [Bot], HerbertPrade, puszatek i 128 gości