Do Duzej przyszla dzis druga Duza,potme poszly gdzies na dlugo.....dobrze ,ze dala jedzenie
A teraz jest jakos dziwnie,wrocila i zaatakowala stolik z tv....szuranie przestawianie ,chyba znow bedzie remont?
Schować się?
Gucio zestresowany
Moderator: Estraven
anulka111 pisze:Witaj Fasolko
Do Duzej przyszla dzis druga Duza,potme poszly gdzies na dlugo.....dobrze ,ze dala jedzenie![]()
A teraz jest jakos dziwnie,wrocila i zaatakowala stolik z tv....szuranie przestawianie ,chyba znow bedzie remont?
Schować się?
Gucio zestresowany

Nikt nie dzwoni,to nie schowalem sie-ale jesli jeszcze jacys remontowi przyjda ,to zrobie siu na srodku pokoju

Hannah12 pisze:Haksio dzisaj od rana uprawia Sleeping Hakeros, dlatego ja się melduję u Fasolki.
Witaj Fasolko z cała ekipą
anulka111 pisze:Nie wiem ,po co remonty Duzym,bylo całkiem ok![]()
Teraz mamy wszystko pomalowane na inne kolory i tyle.Duza zadowolona. A ja chce , by to sie skonczylo![]()
Gucio
horacy 7 pisze:Moja duża tez tak szalała a my chowaliśmy sie na szafie,w drugim pokoju.Teraz jesteśmy szczęśliwi bo remont się skończył.Szczęśliwy Niuńiek [i][/i]
Haker1 pisze:Cześć panienki, Fasolko, Franiu, Pralciu i Florko.
Duża też witam![]()
Jakoś senny dzień dzisaj.
Haker bardzo zaspany
MalgWroclaw pisze:anulka111 pisze:Nie wiem ,po co remonty Duzym,bylo całkiem ok![]()
Teraz mamy wszystko pomalowane na inne kolory i tyle.Duza zadowolona. A ja chce , by to sie skonczylo![]()
Gucio
Guciu,
macie coś nowego w domu![]()
Nasza duża słowo "remont" wysłała w kosmos. Mówi, że podobno jest potrzebny, ale nie wchodzi w grę.
Fasolka
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 8 gości