Koffamy Cię wszyscy
Moderator: Estraven

zgroza zaczynam uzywac zdrobnien których nie znoszę 
urwiniu pisze:No nie jedno zdjęcie dziennie!!! Moje mieszkanko nie pomieści tylu ochów i achów na raz! Protestuje, qrczę jaki Władzio Cudnościowy, a jaki musi być mięciusizgroza zaczynam uzywac zdrobnien których nie znoszę
Zatem będę Ci dawkować. Myślałam, żeby nadrobić zaległości, bo w końcu kilka dni zdjęć nie była, ale TygRych i Bolek i Gusto się poobrażają i co kokocha pisze:kalair pisze:Witajcie Wladziu i Amelciu!![]()
To ja czekam na foteczke.
Oto ja i moje łapki... Nie jestem aż tak bardzo szylkretką, ale już nie jestem niebieska jednolicie
Takie mam bursztynowe oczka, Duża mówi, że to najładniejsze bursztyny...
Tutaj to Amelka ma minę, bo myśli, że dostanie coś do jedzenia![]()
![]()
Władzio uszczypliwy
Władzio jest goopi !
Lubię ten kocyk
Amelka zadowolona
Piekna niunia z Ciebie Amelciu! Jakie cudne oczeta!
Ciocia sie zakochala.
MalgWroclaw pisze:Inko, wiesz, co masz odpowiedzieć![]()
Władziu, śpisz?
Fasolka
MaryLux pisze:MalgWroclaw pisze:Inko, wiesz, co masz odpowiedzieć![]()
Władziu, śpisz?
Fasolka
Że to ona śmierdzi?
MalgWroclaw pisze:Ale Wy jesteście śliczni. Fajnie byśmy razem wyglądali![]()
Fasolka
juana pisze:Ale cuuuuuuuuudne koty![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
coś mi się wydawa, że zaczynam być zazdrosnyDuża zakochuje się w innych kotach.... Ale ja i tak Was luuuuuuuuuuuuuuuuuuuuubię- baaaaaaaaaaaaaaaaaardzo
![]()
![]()
![]()
Ryszard![]()
Bo Ty jesteś taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaki fajny i odważny, że na te więże... wiesz...MalgWroclaw pisze:Ale Wy jesteście śliczni. Fajnie byśmy razem wyglądali![]()
Fasolka
juana pisze:Ale cuuuuuuuuudne koty![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
coś mi się wydawa, że zaczynam być zazdrosnyDuża zakochuje się w innych kotach.... Ale ja i tak Was luuuuuuuuuuuuuuuuuuuuubię- baaaaaaaaaaaaaaaaaardzo
![]()
![]()
![]()
Ryszard![]()
Bo Ty jesteś taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaki fajny i odważny, że na te więże... wiesz...

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości