Moderator: Moderatorzy
theblackcat pisze:Prawda jest taka, że często po takich aukcjach w różnych firmach i organizacjach występuje duży bałagan... Długo trwa zebranie danych przez organizatorów, nie mówiąc o samej wysyłce. Faktycznie jak na listopad i czas kiedy pisałaś tego posta minęło dużo czasu, może coś zgubili (Twoje dane?) albo poszło nie do tej osoby co trzeba? Czasem warto upomnieć się o swoje
Beatris86 pisze:Potwierdzam z tą osobą 24102007 to jakaś dziwna sprawa, mówię to jako kupująca. Już więcej nic nie kupię u tej Pani.
Afatima pisze:Czy jest jakiś mniej więcej ustalony czas, po którym można wystawić rzecz po raz kolejny? Mój bazarek skończył się 20 lipca, do dziś nie mam odpowiedzi na moje dwa pw i liczne prośby o kontakt na wątku. Wiem, że dziewczyna na forum wchodzi, ostatnio była 26 lipca, pw odbiera, ale ignoruje.
Może ja jestem niecierpliwa, ale chyba denerwuję się jak każdy tutaj: pieniądze potrzebne na wczoraj, każdy dzień się liczy, a tu cisza. Czy myślicie, że mogę już wystawić fant od nowa?
jasdor pisze:Mnie tez poczta ostatnio zawodzi niestety. Dlatego uczulam, że jak ma przyjść przesyłka trzeba pytać na poczcie. Paczuszka do mnie wróciła, bo nikt nie odebrał choć podobno awizowano dwa razyList, na który czekałam - też spokojnie czekał na mnie na poczcie. Żadnego awizo, żadnej informacji.
phantasmagori pisze:A co do poczty, to w ostatnim czasie zdarzyły mi się dwa piękne przypadki.
1. Książki które zamówiłam, panu listonoszowi nie chciały się zmieścić we wlot skrzynki więc rozpakował paczkę i wrzucił każdą osobno![]()
2 w czwartek nie zmieściła mu się koperta z fluidem więc znalazłam ją pod drzwiami przykrytą wycieraczką
skwareek pisze:phantasmagori pisze:A co do poczty, to w ostatnim czasie zdarzyły mi się dwa piękne przypadki.
1. Książki które zamówiłam, panu listonoszowi nie chciały się zmieścić we wlot skrzynki więc rozpakował paczkę i wrzucił każdą osobno![]()
2 w czwartek nie zmieściła mu się koperta z fluidem więc znalazłam ją pod drzwiami przykrytą wycieraczką
![]()
![]()
jessi74 pisze:zakupiłam rzecz na bazarku u lalka999 , niestety przesyłki nie otrzymałam, lalka poinformowała mnie że przesyłka musiała zaginąć na poczcie, miała zareklamować, teraz nie odpisuje na moje PW ani na wątku , co uważacie? viewtopic.php?f=20&t=129446
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 63 gości