Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jamkasica pisze:BOZENAZWISNIEWA pisze:BOZENAZWISNIEWA pisze:Wiem,ze jest ciezka sytuacja,ale trudno z tymi ludxmi sie dogadac.Miałam tymczas maleńtasowi w Siedlcach(potem miał pojechac do znajomych na stałe),napisałam, czy dowioza tu..cisza, dzisiaj wpis,ze "jak do czwartku nie znajda domu to na Paluch jedzie".Moze ktos przejmie maleńtasa zdrowy i najprawdopodobniej zaszczepiony:
viewtopic.php?f=13&t=130389
dzisiaj wtorek
Bożena, czy ta opcja z tymczasem i później DS jest aktualna tylko przejęcia nie ma jak dogadać- czy chodzi o nowe dt? Z tym jak zwykle dramat, wszyscy przekoceni, w schronie morze kociąt... To jasne, że kolejnego nam nie trzeba, ale upchnąc na cito nie ma gdzie
Marzenia11 pisze:[...]
EdytaB_a pisze:Mam pytanko - kiedy można najwcześniej wysterylizować kotkę?
Pytam bo jak kastrowaliśmy Franka to było dużo różnych opinii - teraz wolę na wszeli wypytać przed faktem.
Szalony Kot pisze:EdytaB_a pisze:Mam pytanko - kiedy można najwcześniej wysterylizować kotkę?
Pytam bo jak kastrowaliśmy Franka to było dużo różnych opinii - teraz wolę na wszeli wypytać przed faktem.
Dobry wet potrafi wysterylizować kota powyżej pół kilo wagi
Najlepiej zdążyć przed pierwszą rujką (mniejsze ryzyko raka listwy mlecznej potem), ale jak będzie już te 1,5-2 kilo ważyła.
Mysza pisze:Szalony Kot pisze:EdytaB_a pisze:Mam pytanko - kiedy można najwcześniej wysterylizować kotkę?
Dobry wet potrafi wysterylizować kota powyżej pół kilo wagi
Najlepiej zdążyć przed pierwszą rujką (mniejsze ryzyko raka listwy mlecznej potem), ale jak będzie już te 1,5-2 kilo ważyła.
no i jak będzie poszczepiona na wszystko najlepiej
w hodowlach trzy miesięczne kociaki się sterylizuje, ja raz dwie tak młode bezdomniaczki wycięłam, tzn weta namówiłam i tez był ok. Ale to musiałam użyć siły nacisku, sam z siebie nie chciał. (Kotki przeszły to super i po kilku miesiącach je widziałam)
patkazal pisze:A ja melduję, że obiecany przelew dla Paluszków poszedł dzisiaj na konto Jamkasicy.
@ MalgosiaZ - zdarty głos procentuje
Szalony Kot pisze:O właśnie. To już wiem, z kim spędzę dzisiejszą noc
Użytkownicy przeglądający ten dział: aga_tka, Beanie, Blue, Google Adsense [Bot], kasiek1510, KotSib, muza_51, Wojtek i 46 gości