Henryk już u PcimOlki, teraz musi być lepiej!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lip 23, 2011 22:15 Re: HENRYK W DRODZE PO NOWE ŻYCIE, DIAGNOSTYKA U COOLCATY

swoją drogą Bóg strzegł, że nie wiozłam kota do Połczyna, począwszy od tego, że po wyjeździe z Łodzi musiałam zawrócić i zmienic samochód, o dalszym pechu w drodze nie wspominając :evil:
Dedykacja specjalna - kto się tłumokiem urodził, walizką nigdy nie będzie!

casica

Od: Pt mar 30, 2007 22:12

Post » Sob lip 23, 2011 22:20 Re: HENRYK W DRODZE PO NOWE ŻYCIE, DIAGNOSTYKA U COOLCATY

casica pisze:swoją drogą Bóg strzegł, że nie wiozłam kota do Połczyna, począwszy od tego, że po wyjeździe z Łodzi musiałam zawrócić i zmienic samochód, o dalszym pechu w drodze nie wspominając :evil:

No, casica zmienia auta jak się jej popielniczka napełni. :lol:

PcimOlki

Od: Nie wrz 16, 2007 14:12

Post » Sob lip 23, 2011 22:22 Re: HENRYK W DRODZE PO NOWE ŻYCIE, DIAGNOSTYKA U COOLCATY

PcimOlki pisze:
casica pisze:swoją drogą Bóg strzegł, że nie wiozłam kota do Połczyna, począwszy od tego, że po wyjeździe z Łodzi musiałam zawrócić i zmienic samochód, o dalszym pechu w drodze nie wspominając :evil:

No, casica zmienia auta jak się jej popielniczka napełni. :lol:

Albo jak się zagapię i wezmę torebkę nie w tym kolorze co trzeba :lol:

No z paleniem to sobie nie poszalałam - z mamą jechałam :twisted: trza się było cieniować, żeby uniknąć gadania :)

casica

Post » Sob lip 23, 2011 22:43 Re: HENRYK W DRODZE PO NOWE ŻYCIE, DIAGNOSTYKA U COOLCATY

casica pisze:...trza się było cieniować, żeby uniknąć gadania :)

Tego uniknąć zwykle nie sposób.
:lol:

PcimOlki

Od: Nie wrz 16, 2007 14:12

Post » Nie lip 24, 2011 14:13 Re: HENRYK W DRODZE PO NOWE ŻYCIE, DIAGNOSTYKA U COOLCATY

PcimOlki pisze:
casica pisze:...trza się było cieniować, żeby uniknąć gadania :)

Tego uniknąć zwykle nie sposób.
:lol:

Omal mi się udało :lol:

casica

Post » Nie lip 24, 2011 18:55 Re: HENRYK W DRODZE PO NOWE ŻYCIE, DIAGNOSTYKA U COOLCATY

Palenie szkodzi :twisted:
najszczesliwsza

Post » Pon lip 25, 2011 8:52 Re: HENRYK W DRODZE PO NOWE ŻYCIE, DIAGNOSTYKA U COOLCATY

Czy coś wiadomo o wynikach Henia :?:
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Pon lip 25, 2011 20:57 Re: HENRYK W DRODZE PO NOWE ŻYCIE, DIAGNOSTYKA U COOLCATY

Henio gada, i drze paszczę. Drze bo chce być miziany, miziany, a później jeszcze miziany.
Nie siedzi w klatce, chodzi sobie swobodnie po szpitaliku, dobrze reaguje na inne koty.

Z badań to tyle, wszystko co zostało zrobione, macie. Prawdopodobnie w środę będzie miał Henio USG. Kolejnego badania moczu teraz nie będzie, ponieważ dostał antybiotyk. Leki dostaje, jest regularnie nawadniany. Bardzo pięknie je, ładnie sika :ok: :)
Mocz już normalny, ta świeża krew mogła mieć związek z próbą uzyskania moczu.

casica

Post » Wto lip 26, 2011 11:34 Re: HENRYK W DRODZE PO NOWE ŻYCIE, DIAGNOSTYKA U COOLCATY

Dr Balcerak niestety będzie od poniedziałku dopiero :( tyle na obecną chwilę w kwestii USG

casica

Post » Wto lip 26, 2011 11:34 Re: HENRYK W DRODZE PO NOWE ŻYCIE, DIAGNOSTYKA U COOLCATY

casica pisze:Dr Balcerak niestety będzie od poniedziałku dopiero :(

Nie kumam :?:
najszczesliwsza

Post » Wto lip 26, 2011 11:40 Re: HENRYK W DRODZE PO NOWE ŻYCIE, DIAGNOSTYKA U COOLCATY

najszczesliwsza pisze:

usg będzie miał robione w przyszłym tygodniu
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Wto lip 26, 2011 11:42 Re: HENRYK W DRODZE PO NOWE ŻYCIE, DIAGNOSTYKA U COOLCATY

kamari pisze:
najszczesliwsza pisze:

usg będzie miał robione w przyszłym tygodniu

Aaaa tępota moja się ujawnia... (chora jestem jak szlag)
najszczesliwsza

Post » Śro lip 27, 2011 22:18 Re: HENRYK W DRODZE PO NOWE ŻYCIE, DIAGNOSTYKA U COOLCATY

Odwiedziłam dzisiaj Henia :1luvu:
Zrobiłam zdjęcia co było trudne ze względu na jego mizianie się, barankowanie i ogólne dopieszczanie.

Moim zdaniem ma ciut lepsze futerko. To nie jest młody kotek. Ale jest fajny, lubie koty z twarzami bandytów.
Henio będzie miał jeszcze raz zrobione ogólne badanie moczu, postaramy się zrobic tez posiew i ewentualnie antybiogram.
Przed wyjazdem powtórzymy mu jeszcze wybrane parametry krwi, głównie nerkowe, żeby się zorientować jak to idzie.

casica

Post » Czw lip 28, 2011 9:43 Re: HENRYK W DRODZE PO NOWE ŻYCIE, DIAGNOSTYKA U COOLCATY

Nie martwię się o Henia, za to na zdjęcia czekam :)

Wczoraj wylądowałam w szpitalu z synkiem - podejrzenie wstrząsu mózgu, obserwacja w domu... dlatego mnie nie było na form :oops:
najszczesliwsza

Post » Czw lip 28, 2011 9:48 Re: HENRYK W DRODZE PO NOWE ŻYCIE, DIAGNOSTYKA U COOLCATY

Jej nawet wysłowić się nie umiem, nie martwię się, bo jest w najlepszych rękach!
najszczesliwsza

[poprzednia][następna]