Co miesiąc dogo i miau wybierają wspólnego kandydata na głosowanie w krakvecie. Miesiące parzyste należą do miau a miesiące nieparzyste do dogo. Te głosowania odbywają się na naszych forach czyli na miau (jak są miesiące parzyste to u nas jest ankieta) i na dogo (jak są miesiące nie parzyste to u nich na forum). Następnie gdy kandydat jest już wybrany, solidarnie wszyscy forumowicze, którzy z tych forach głosują w krakvecie oddają głos na wspólnego kandydata w ankiecie krakvetu na ich stronie.
Ale są ale

Otóż jeżeli chodzi o miesiące miau to nie ma większych oszustw, przepychanek itp. Niestety co przychodzi miesiąc dogo to zaczyna się szyf. Tak jak i w tym miesiącu czyli lipcu, dam linka to sami sobie poczytacie i wyrazicie swoją opinię na temat tego

Oto wątek miau odnośnie krakvetu

Ja zawszę zgłaszam nas w krakvecie, podaję linka do naszego forum i naszej strony internetowej, po to by rozreklamować naszą działalność. Mam nadzieję, że kiedyś na wewnętrznym głosowaniu miau i nam się uda i wygramy. Wtedy mamy duże szanse by wygrać w Krakvecie.
Mam nadzieję, że naświetliłam sytuacje.