RTOZ KAN! PILNIE dt/ds/$$$! KRACH FINANSOWY W KAN!! POMOCY!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lip 26, 2011 2:05 Re: KOCIA ARKA NOEGO - PILNIE adopcje!dt/ds/$- OGŁOSZENIA cito!!

Hanulka pisze:ale tu cichutko... :(

Wakacje Haniu, urlopy, upaly, deszcze itp.

U nas dla odmiany zimno, wieje i pada i w ogole jakos tak sie posypalo troche i probujemy kleic. Znajomy wreszcie sfinalizowal kupno domu i troche mu pomagamy w remoncie. Ot zycie, ze tak rzekne filozoficznie :mrgreen:

kociamysza

Od: Czw wrz 24, 2009 17:08

Post » Wto lip 26, 2011 7:51 Re: KOCIA ARKA NOEGO - PILNIE adopcje!dt/ds/$- OGŁOSZENIA cito!!

dla WAS...

Obrazek
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Od: Pon lip 06, 2009 14:17

Post » Wto lip 26, 2011 11:53 Re: KOCIA ARKA NOEGO - PILNIE adopcje!dt/ds/$- OGŁOSZENIA cito!!

Hania - nowa ok. 6 tyg. maleństwo przyniesione przez młodą kobietę do
weta. Jej 2 kotki urodziły małe gdzieś w stodole i jedna przyprowadziła chore dzieci. Ta koteczka miała być uśpiona. andzelika1952 napisała: Kiedy weszłam do gabinetu lekarz oglądał kotkę i usłyszałam, jak powiedział - ona praktycznie nie ma oczu. A kiedy wet mnie zobaczył to powiedział - pani to już wie kiedy przyjść, a wystarczyło przyjść trochę później i nie byłoby sprawy. Maleństwo było przywiezione w dużym kartonie, ale co najgorsze schowane było w kawałku plastikowej rury o średnicy najwyżej 10 cm. Wyglądało to przerażająco. Zdjęcia zrobione są już po przemyciu oczek. Kotka dostała leki. Andżelika zabrała ja do siebie.
zdjęcia na razie nieobrobione.. tylko informacyjnie zamieszczam... obrobię i zamienię.. chyba wątek indywidualny będzie wskazany!!!
Obrazek Obrazek
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Wto lip 26, 2011 13:33 Re: KOCIA ARKA NOEGO - PILNIE adopcje!dt/ds/$! Hania bez oczków!

Jakie biedactwo :( i pomyśleć że gdyby nie Andżelika to już by go nie było.
Obrazek
Maciuś ['], Kubuś ['], Filemon ['], Pimpuś ['], Maksiu ['], Nikitka ['], Tosia ['], Filip ['], Ina ['], Zoja ['] :( kiedyś się spotkamy
To i owo na dług u weta - viewtopic.php?f=20&t=216152

ametyst55

Od: Pon sie 16, 2010 14:04

Post » Wto lip 26, 2011 13:52 Re: KOCIA ARKA NOEGO - PILNIE adopcje!dt/ds/$! Hania bez oczków!

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Wto lip 26, 2011 15:17 Re: KOCIA ARKA NOEGO - PILNIE adopcje!dt/ds/$! Hania bez oczków!

CatAngel pisze:http://www.facebook.com/event.php?eid=246466388704321

CatAngel :1luvu: serdeczne dzięki :1luvu: :1luvu:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Śro lip 27, 2011 2:20 Re: KOCIA ARKA NOEGO - PILNIE adopcje!dt/ds/$- OGŁOSZENIA cito!!

Hanulka pisze:dla WAS...

Obrazek

o nie, nie za zimnego drinka to ja dziekuje, goraca herbata z likierem porzeczkowy jest lepsza :)

kociamysza

Post » Śro lip 27, 2011 2:26 Re: KOCIA ARKA NOEGO - PILNIE adopcje!dt/ds/$- OGŁOSZENIA cito!!

Hanulka pisze:Hania - nowa ok. 6 tyg. maleństwo przyniesione przez młodą kobietę do
weta. Jej 2 kotki urodziły małe gdzieś w stodole i jedna przyprowadziła chore dzieci. Ta koteczka miała być uśpiona. andzelika1952 napisała: Kiedy weszłam do gabinetu lekarz oglądał kotkę i usłyszałam, jak powiedział - ona praktycznie nie ma oczu. A kiedy wet mnie zobaczył to powiedział - pani to już wie kiedy przyjść, a wystarczyło przyjść trochę później i nie byłoby sprawy. Maleństwo było przywiezione w dużym kartonie, ale co najgorsze schowane było w kawałku plastikowej rury o średnicy najwyżej 10 cm. Wyglądało to przerażająco. Zdjęcia zrobione są już po przemyciu oczek. Kotka dostała leki. Andżelika zabrała ja do siebie.
zdjęcia na razie nieobrobione.. tylko informacyjnie zamieszczam... obrobię i zamienię.. chyba wątek indywidualny będzie wskazany!!!
Obrazek Obrazek

Biedunia.

Echh, czasami mam walke z wlasnym sumieniem i sercem, czy walczyc za wszelka cene czy pozwolic odejsc zwierzakowi w spokoju?

kociamysza

Post » Śro lip 27, 2011 9:36 Re: KOCIA ARKA NOEGO - PILNIE adopcje!dt/ds/$- OGŁOSZENIA cito!!

kociamysza pisze:

Obrazek

o nie, nie za zimnego drinka to ja dziekuje, goraca herbata z likierem porzeczkowy jest lepsza :)

no to masz! :ryk: Obrazek :ryk:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Czw lip 28, 2011 3:30 Re: KOCIA ARKA NOEGO - PILNIE adopcje!dt/ds/$- OGŁOSZENIA cito!!

Hanulka pisze:
kociamysza pisze:

Obrazek

no to masz! :ryk: Obrazek :ryk:

O, tak zdecydowanie lepiej :mrgreen:

Od jutra znow nam zapowiadaja zmiane frontu, znaczy sie elnino szaleje :evil: ma byc bardzooo zimno (w nocy 1 a dzien 12 stp) i uwaga, uwaga, oficjalnie zapowiadaja snieg! wprawdzie z deszczem i na piate i sobote (co sie moze zmienic) ale zawsze.
Legenda miejska glosi, ze sierpien jest najgorszym zimowym miesiacem i z poczatkiem wrzesnia seniorzy z Santiago przescigaja sie w licytacjach kto przezyl :ryk:

A tak w ogole to :ok: dla HaniKici :)

kociamysza

Post » Czw lip 28, 2011 10:48 Re: KOCIA ARKA NOEGO - PILNIE adopcje!dt/ds/$! Hania bez oczek!

za wszystkie domki dla koteczków :ok: :ok: :ok: :ok: niech szybko przybywają.. :ok: :ok:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Czw lip 28, 2011 16:40 Re: KOCIA ARKA NOEGO - PILNIE adopcje!dt/ds/$! Hania bez oczek!

Czym zniwelowac zapach kocura :?: :?: :?: Nawyrazniej jakis Kici absztyfikant upodobal sobie okolice wejscia do domu. Taras? Drzwi? Kawalek obok krzaczka przy wejsciu? Nie mamy pojecia, ale smierdzi :P co jeszcze da sie wytrzymac bo to na dworze ale jak ktores z nas wdepnie w slad to juz gorzej bo posmierduje w chalupie, a mamy wykladziny wszedzie.

Psikamy jakims srodkiem odkazajacym, odstraszacz nie wchodzi w rachube (Kicia:)) a kupiony specjalny odsmradzacz NIC nie dziala.

kociamysza

Post » Pt lip 29, 2011 11:49 Re: KOCIA ARKA NOEGO - PILNIE adopcje!dt/ds/$! Hania bez oczek!

HOOPPPP HOOPPPP, GDZIE JEST TEN CUDDDD :?: :?: :?: :?:

ps.

jak ja nie znosze wstawania skoro swit :twisted:

kociamysza

Post » Pt lip 29, 2011 20:59 Re: KOCIA ARKA NOEGO - PILNIE adopcje!dt/ds/$! Hania bez oczek!

No to ciepłe pozdrowienia dla zimnego Chile :D
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Pt lip 29, 2011 21:05 Re: KOCIA ARKA NOEGO - PILNIE adopcje!dt/ds/$! Hania bez oczek!

Jak sprawy z koteczka ? :)

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

[poprzednia][następna]