LEŚNE KOCIĘTA JESZCZE TRISZKA DO ADOPCJI.FOTO

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro lip 27, 2011 12:51 Re: LEŚNE KOCIĘTA JEDYNE TAKIE .

welina pisze:
Beasia pisze:Cudne maleńtasy :1luvu: domki pewnie będą się ustawiały w kolejce :ok:

Dla mnie wszystkie koty są piękne. :1luvu: Mam mieszane uczucie do takich domków co ustawiają sie w kolejce po ładne..Bo sama nie wiem,czy chodzi o to by mieć kociaka,czy ozdobę by się chwalić jakiego to oryginała się posiada.Oczywiście nie mówię o wszystkich ludziach co chcą mieć takie koty..Ale niestety dużo jest próżnych ludzi i to mnie wkurza.

Czy jeśli przygarnęłam szukające domu rude kociątko (bo zawsze marzyłam o rudym) to powinnam o sobie myśleć, że jestem próżna? :?
Trufla, Lili i Imbir
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Beasia

Od: Pt maja 22, 2009 12:05

Post » Śro lip 27, 2011 13:16 Re: LEŚNE KOCIĘTA JEDYNE TAKIE .

Beasia pisze:
welina pisze:
Beasia pisze:Cudne maleńtasy :1luvu: domki pewnie będą się ustawiały w kolejce :ok:

Dla mnie wszystkie koty są piękne. :1luvu: Mam mieszane uczucie do takich domków co ustawiają sie w kolejce po ładne..Bo sama nie wiem,czy chodzi o to by mieć kociaka,czy ozdobę by się chwalić jakiego to oryginała się posiada.Oczywiście nie mówię o wszystkich ludziach co chcą mieć takie koty..Ale niestety dużo jest próżnych ludzi i to mnie wkurza.

Czy jeśli przygarnęłam szukające domu rude kociątko (bo zawsze marzyłam o rudym) to powinnam o sobie myśleć, że jestem próżna? :?

Oczywiście,że nie :lol: W moim banerku też jest rudy od Dorci :mrgreen: Przecież nie pisałam o wszystkich.Ale znam sporo osób którzy mają tylko takie oryginalne.A dachowca pod dach nie przyjmą o nie-bo popsułby im wystój mieszkania,O tego pokroju ludziach pisałam. :mrgreen:

welina

Od: Pon sty 25, 2010 15:17

Post » Śro lip 27, 2011 13:18 Re: LEŚNE KOCIĘTA JEDYNE TAKIE .

welina pisze:
Beasia pisze:
welina pisze:

Oczywiście,że nie :lol: W moim banerku też jest rudy od Dorci :mrgreen: Przecież nie pisałam o wszystkich.Ale znam sporo osób którzy mają tylko takie oryginalne.A dachowca pod dach nie przyjmą o nie-bo popsułby im wystój mieszkania,O tego pokroju ludziach pisałam. :mrgreen:

:ok: :)
Trufla, Lili i Imbir
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Beasia

Od: Pt maja 22, 2009 12:05

Post » Śro lip 27, 2011 14:47 Re: LEŚNE KOCIĘTA JEDYNE TAKIE .

nic złego zakochać się ,nic złego spełnić swoje marzenie ..ja mam persy ,ale moją największą miłością która spadła na mnie jak grom z jasnego nieba jest niedowidzący Tytek ,gluciarz obrzydliwy i śmierdziel puszczający bąki w najmniej odpowiednim momęcie :wink: Kropcia gruba d...,najzwyklejsze czarnuchy ,a dla mnie tak bardzo niezwykłe.
warto patrzeć sercem nie oczyma.

tak czy siak maluchy słodkie do adopcji.zapraszam .

postaram się wrzucić więcej fotek ,ale to troszkę potrwa.
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Śro lip 27, 2011 20:46 Re: LEŚNE KOCIĘTA JEDYNE TAKIE .

mniamuśny Marcepanik... :1luvu:
Obrazek ObrazekObrazek

.../\„,„/\ εїз ~
...( =';'=)
.../*♥♥*\
.(.|.|..|.|.)...(◕◡◕) ɯǝʇsǝɾ ɔęıʍ ęzɔnɹɯ

halbina

Od: Śro maja 23, 2007 22:26

Post » Śro lip 27, 2011 21:27 Re: LEŚNE KOCIĘTA JEDYNE TAKIE .

Sa śliczne. Znajdą domy a ja mam kłopot. DZwoniła córki koleżanka, ze na wczasach w Rowach znalazła poranionego kota. Do Warszawy go nie może zabrać. Ja na tym forum jak dziecko we mgle. Co robić? Kto tu jest z okolic Ustki? Choć zajrzyjcie!http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=130941&p=7763456#p7763456

auraa

Od: Wto wrz 16, 2008 16:09

Post » Śro lip 27, 2011 21:55 Re: LEŚNE KOCIĘTA JEDYNE TAKIE .

na odległość nie dam rady pomóc.....warto by chociaż zabrać go do weta. :cry:
Obrazek

dorcia44

Post » Śro lip 27, 2011 22:23 Re: LEŚNE KOCIĘTA JEDYNE TAKIE .

chyba była. Ona na stałe mieszka we Włochach...............
Na zdjęciach nie widac ale ta rana nie jest ładna.

auraa

Od: Wto wrz 16, 2008 16:09

Post » Czw lip 28, 2011 5:34 Re: LEŚNE KOCIĘTA JEDYNE TAKIE .

maluchy jedzą i rosną w międzyczasie swzaleją.
na razie sam kurak gotowany i RC BEBYCAT ,
nauczły się wyłazić na mieszkanie ,a Ruda wręcz życzy sobie mieszkać z nami.
Marcepan ma oczka ok.
Triszka moja malutka chyba już też ok.
Rudej nadal paprze się oczko.
jutro odrobaczanie.

kociaki są :1luvu:
Obrazek

dorcia44

Post » Czw lip 28, 2011 9:04 Re: LEŚNE KOCIĘTA JEDYNE TAKIE .

Beasia pisze:
welina pisze:
Beasia pisze:
welina pisze:

:ok: :)

A coz zlego w przyjmowaniu pod swoj dach tylko orginalnych? Ja mam same orginalne! Kocham egzotyki

To moj norweski lesny:
https://lh3.googleusercontent.com/-Zq1A ... C_5007.JPG

a to moj czystej krwi brytyjczyk:
https://lh3.googleusercontent.com/-7O4T ... .54.23.jpg

epti

Od: Śro lis 15, 2006 14:10

Post » Czw lip 28, 2011 10:14 Re: LEŚNE KOCIĘTA JEDYNE TAKIE .

epti pisze:A coz zlego w przyjmowaniu pod swoj dach tylko orginalnych? Ja mam same orginalne! Kocham egzotyki

To moj norweski lesny:
https://lh3.googleusercontent.com/-Zq1A ... C_5007.JPG

a to moj czystej krwi brytyjczyk:
https://lh3.googleusercontent.com/-7O4T ... .54.23.jpg

O, to ja mam też rasowe :ryk: :ryk: :ryk:
A maluchy przepiękne :1luvu:, nawet takie usmolone.

wiewiur

Od: Sob cze 26, 2010 13:08

Post » Czw lip 28, 2011 10:47 Re: LEŚNE KOCIĘTA JEDYNE TAKIE .

No w zasadzie to i moje ostatnie tymczasiki też rasowe ( rasa europejska :mrgreen: :smiech3: )Obrazek

welina

Post » Czw lip 28, 2011 15:00 Re: LEŚNE KOCIĘTA JEDYNE TAKIE .

wiem że są to najbrzydsze kocięta jakie widzieliście ,ale ulitujcie się nade mną i zabierzcie je :!:
są wszędziej ,w zadzie mają 5 wygłodniałych ,wielkich psów 8O
same gryzą wszystko ,najchętniej końcówki(stopy)zwisające z fotela :evil: a zębiska to one mają równie straszne jako i same są :twisted:
Obrazek

dorcia44

Post » Czw lip 28, 2011 15:25 Re: LEŚNE KOCIĘTA JEDYNE TAKIE .

A gdzie Ty widzisz brzydkie kocięta 8O 8O 8O

welina

Post » Czw lip 28, 2011 15:34 Re: LEŚNE KOCIĘTA JEDYNE TAKIE .

a co ci kobieto oczy bielmem zaszły :evil: wstrętne ,obrzydliwe w ogóle widzieć toto od rana to koszmar :twisted:
a jak jeszcze przylezą ,pomruczą to normalnie tragedia w trzech aktach :twisted:

więc komu komu :mrgreen:

może wieczorkiem fotki brzydalków będą 8)
Obrazek

dorcia44

[poprzednia][następna]