Wojtek pisze:Biedny Malutek z usr... główką
Nie smutkuj sie, Wojtku, juz mamusia umyla

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Wojtek pisze:Biedny Malutek z usr... główką
Myszka.xww pisze:Wojtek pisze:Biedny Malutek z usr... główką
Myszka.xww pisze:Pandorka pisze:Myszka.xww pisze:Pandorka pisze:Myszka.xww pisze:Oberhexe pisze:Obśmialim sie z TŻtem potężnie![]()
![]()
![]()
zebysta widzieli moj dlugi wlos porannie zmierzwiony a grzywka nastroszony na kukuryku i ta mine przy badaniu pierwszego sladu![]()
Ja to sobie myśśle Myszka że Ty powinnaś mieć w domu system kamer obserwacyjnych, ze stałym podłączeniem do netu a w Rollkowym wątku powinno być łącze: XWW.24H.Live
Chcialabys
Chciałabym, chciaała....
a gdybym byl mlotkowym...to bym Ci z glowy wybil
Pandorka pisze:Myszka.xww pisze:Wojtek pisze:Biedny Malutek z usr... główką
A Maleństwo baranków wcześniej nie strzelało??
Pandorka pisze:Myszka.xww pisze:Pandorka pisze:Myszka.xww pisze:Pandorka pisze:Myszka.xww pisze:Oberhexe pisze:Obśmialim sie z TŻtem potężnie![]()
![]()
![]()
zebysta widzieli moj dlugi wlos porannie zmierzwiony a grzywka nastroszony na kukuryku i ta mine przy badaniu pierwszego sladu![]()
Ja to sobie myśśle Myszka że Ty powinnaś mieć w domu system kamer obserwacyjnych, ze stałym podłączeniem do netu a w Rollkowym wątku powinno być łącze: XWW.24H.Live
Chcialabys
Chciałabym, chciaała....
Drżałabym, drżała....![]()
Myszka.xww pisze:Pandorka pisze:Myszka.xww pisze:Wojtek pisze:Biedny Malutek z usr... główką
A Maleństwo baranków wcześniej nie strzelało??
a Ty myslisz, ze skad wiem o osranej glowie?
znaczy sie mlotek?Oberhexe pisze:Pandorka pisze:Myszka.xww pisze:Pandorka pisze:Myszka.xww pisze:Pandorka pisze:Myszka.xww pisze:Oberhexe pisze:Obśmialim sie z TŻtem potężnie![]()
![]()
![]()
Chcialabys
Chciałabym, chciaała....
Drżałabym, drżała....![]()
Po młotku to na pewno![]()
Ale to niezły pomysł jest
Myszka.xww pisze:Tak wiec ciekawosc ta stala sie przyczyna zaposiascia przez Sherlocka Mysz owych niezbitych dowodow. A konkretnie byla to osrana glowa Malutka. Musi zagladal Rollkowi pod zadek ciekawy, co tez z Grubasa wychodzi.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Sigrid i 25 gości