Szczytno - czekają na DT. W schronie odchodzą. Smutno :(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lip 27, 2011 11:35 Re: Szczytno - rudaski [*], pingwinek walczy.. Prosimy

Jak maluch je, to to dobrze. Oby tak dalej.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Śro lip 27, 2011 11:43 Re: Szczytno - rudaski [*], pingwinek walczy.. Prosimy

Pingwinku, pokaz wszystkim, ze potrafisz 8)

Magda.T

Od: Pon lip 18, 2011 19:37

Post » Śro lip 27, 2011 16:30 Re: Szczytno - rudaski [*], pingwinek walczy.. Prosimy

Staramy się chłopiec jest dzielny,po południu karmiłam go strzykawką bo sam nie za bardzo interesował się miseczką.Teraz będzie następne karmienie i głaskanie bo chłopiec nie chce być sam.Chudziutkie to takie ,kruche lecz ruchliwe.Walczymy ,musimy wygrać ,dośc już nieszczęść. :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Śro lip 27, 2011 16:44 Re: Szczytno - rudaski [*], pingwinek walczy.. Prosimy

Pingusiu trzymaj się :ok:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Śro lip 27, 2011 16:45 Re: Szczytno - rudaski [*], pingwinek walczy.. Prosimy

za koteczka :ok: :ok: :ok:

J.D.

Od: Nie maja 23, 2010 13:24

Post » Śro lip 27, 2011 16:57 Re: Szczytno - rudaski [*], pingwinek walczy.. Prosimy

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

mb

Od: Czw kwi 13, 2006 5:51

Post » Śro lip 27, 2011 17:19 Re: Szczytno - rudaski [*], pingwinek walczy.. Prosimy

jestem i :ok: :ok: :ok:
:1luvu:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Śro lip 27, 2011 18:13 Re: Szczytno - rudaski [*], pingwinek walczy.. Prosimy

A ja troche z innej beczki. Czy moze wiecie, gdzie / czy mozna jeszcze kupic wiklinowy drapak - drzewo z Ikea? Ikea wycofala serie dla zwierzat, a na takim "mebelku" Tajfun by sie wyszumial (moze :ryk: ).

Magda.T

Post » Śro lip 27, 2011 19:15 Re: Szczytno - rudaski [*], pingwinek walczy.. Prosimy

Za pingwinka :ok: :ok: :ok: Walcz kotuniu.

Magda, fajny pomysł z tym wiklinowym drzewem drapakiem :) Można by ładnie wkomponować go w pokój. Ale ja to nawet nie wiedziałam, że Ikea takie miała. Może na Allegro by się jeszcze znalazło :roll:
po_prostu_kaska

Post » Śro lip 27, 2011 20:00 Re: Szczytno - rudaski [*], pingwinek walczy.. Prosimy

Wrzuciłam do wyszukiwarki, bywał i na allegro :)
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Śro lip 27, 2011 20:03 Re: Szczytno - rudaski [*], pingwinek walczy.. Prosimy

no wlasnie byl (znalazlam tylko w archiwum), a teraz nie ma :( . Nic to, bede na niego polowac.

Magda.T

Post » Śro lip 27, 2011 20:09 Re: Szczytno - rudaski [*], pingwinek walczy.. Prosimy

Tajfun to teraz spokojny dzieciak jest bardzo ,zmienił się niedawno z szatana w przytulaka więc szaleństwa nie powinno być .Raczej potrzebne są Twoje ramiona do przytulania tego dziecka ,ja teraz noszę go ze sobą jak niemowlaka.Niestety ssie kocyki bo był za wcześnie odstawiony od mamy.Drapak oczywiście go ucieszy. :1luvu:

horacy 7

Post » Śro lip 27, 2011 20:11 Re: Szczytno - rudaski [*], pingwinek walczy.. Prosimy

Basiu,
wlasnie wrocilam od weta. Iga zaszczeoiona ponownie + extra szczepionka na bialaczke (mam ja powtorzyc za rok). Mowia, ze na wiecej zaszczepic sie nie da :ok:
Jest bezpiecznym, odrobaczonym okazem zdrowia.

Jak oczko Tajfuna?

I nieustajaco trzymam kciuki za Pingwinka. Dzielny z niego koteczek. Juz dosc sie nacierpial, niech szybko wyzdrowieje i znajdzie kochajacy dom!!!!!!

Magda.T

Post » Śro lip 27, 2011 20:15 Re: Szczytno - rudaski [*], pingwinek walczy.. Prosimy

horacy 7 pisze:Tajfun to teraz spokojny dzieciak jest bardzo ,zmienił się niedawno z szatana w przytulaka więc szaleństwa nie powinno być .Raczej potrzebne są Twoje ramiona do przytulania tego dziecka ,ja teraz noszę go ze sobą jak niemowlaka.Niestety ssie kocyki bo był za wcześnie odstawiony od mamy.Drapak oczywiście go ucieszy. :1luvu:

Spoko, Iga go znowu rozkreci. Juz to widze. No i mam nadzieje, ze obudzi sie w niej instynkt macierzynski, to bedzie mial niby-mamusie. Oj malenstwo!
A co sie stalo z jego braciszkiem? Bo widzialam go na zdjeciu w koszyczku.

Magda.T

Post » Śro lip 27, 2011 20:26 Re: Szczytno - rudaski [*], pingwinek walczy.. Prosimy

Braciszek znalazł domek w Olsztynie po krótkim pobycie u mnie a Tajfunek zasiedział się ze względu na wakacje ,dopiero teraz domki o niego zaczęły dzwonić lecz nie chciałam go oddać do domku wychodzącego by mu sie coś złego nie stało.Nie pisałam na wątku lecz jeszcze po Tobie dzwoniła pani która koniecznie chciała Tajfuna ,domek z Radomska ,mocno naciskała nie mogłam jej wytłumaczyć ,ze domek na niego czeka.Magda T.wszystko fajnie Ty sie cieszysz a ja boje się rozstania ,on teraz zrobił się cudownym kotem.Zakochasz się w nim szybko a ja będę tęsknić strasznie,bo mocno się zżyliśmy .Moi rezydenci niewiele się nim zajmują więc teraz w moim urlopie mocno się pokochaliśmy i mam dziecko.Zazdroszczę Ci ,że będziesz miała takiego cudownego kota.Gdybym mogła byłby mój. :lol: :1luvu:

horacy 7

[poprzednia][następna]