Agneska pisze:DT jest "małoforumowy", więc nie będę zdradzać dopóki sam się nie ujawni.
![]()
Ale doświadczony i bardzo dobry.![]()
Potwierdzam

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Agneska pisze:DT jest "małoforumowy", więc nie będę zdradzać dopóki sam się nie ujawni.
![]()
Zofia&Sasza pisze:Agneska pisze:DT jest "małoforumowy", więc nie będę zdradzać dopóki sam się nie ujawni.
![]()
PotwierdzamZ tym że jest forumowy hm... inaczej?
Agneska pisze:Aktualizacja na pierwszej stronie już jest (chociaż bez zdjęć, tu proszę o wyrozumiałość).
Milusia pojechała do DT do Jopop - spędza czas w łazience (ale z oknem), razem z Gersonem. Bez czułości i bez złości, lepiej im i spokojniej w dwójkę. I na szczęście Milusia nie musi już siedzieć w klatce. uff...
Niejaki Lars-Sral w DT u Wielbłądzia obsrywał absolutnie wszystko. Dużo szczegółów jest na wątku Jokotowym, w skrócie - trzeba było znaleźć dla kota jakieś wyjście awaryjne. Więc na razie siedzi sobie w klatce w ogrodowym domku, posiedzi jeszcze kilka tygodni dopóki nie uzna ogródka za swoje miejsce. Ponieważ jest raczej pozytywnie nastawiony do innych kotów, powinien jakoś się dogadać z królewną Bolcią. Najlepszy byłby dla niego pewnie tolerancyjny dom wychodzący, jeśli taki się znajdzie...
Jakby było mało, Salvadore udało się znaleźć 3 kociaki, których mamusia została trafiona przez samochód. Mają ok. 2 miesięcy, same na ulicy zginęłyby marnie już niedługo. Na razie siedzą u mnie w "awaryjnej" klatce, bo z dużej klatki już po pięciu minutach udało im się wyjść dołem.Piją mixol i jedzą karmę dla kociąt, czasem śpią. Głównie wyją.
No i kolorystyka też taka wyjątkowo zachęcająca, wariacje buro-białe.
alix76 pisze:A ja stawiałam klatkę do góry nogami i robiłam beduina od góry![]()
Zofia&Sasza pisze:alix76 pisze:A ja stawiałam klatkę do góry nogami i robiłam beduina od góry![]()
TiaaaCoś tam pamiętam z Tobą i klatka do góry nogami w roli głównej
Agneska pisze:I ja mam toto przytulać?
Aleba pisze:Agneska pisze:I ja mam toto przytulać?
YhymCzule
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Google Adsense [Bot], olabaranowska, puszatek, Szymkowa i 1346 gości