DOROSŁE KOTY KAN DO GRUDNIA W KOCIARNI, A CO DALEJ?????

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt lip 22, 2011 14:59 Re: DOROSŁE KOTY KAN proszą pilnie o domki! DS/DT/wirtualnie/$!

kociamysza pisze:
andzelika1952 pisze:Małżonka tri już po sterylizacji.

Kolejny ogromny problem - zalało wczoraj piwnicę gdzie trzymałyśmy mamę z trójką chorych 6-7 tyg. kociąt. Musiałam w nocy je zabrać do swojej piwnicy a białaska Kalinka nie ma gdzie się podziać. :cry:

o rany :cry:

Cudu nam potrzeba z lokalem...

Kochani, ja już z koleżanką Gabrysią nie czujemy nóg. Chodzimy praktycznie codziennie w poszukiwaniu lokalu choćby tymczasowego do chwili załatwienia formalności z kontenerami. Strychy , piwnice, domki a nawet meliny :mrgreen: to żadna przeszkoda. Było już kilka godzin nadziei i nic.... :cry:

We wczorajszej Gazecie Radomszczańskiej mamy artykuł - tym razem sprawy psiaków i biednych ludzi :cry: :cry: :cry: :cry:
ObrazekObrazek
Obrazek

andzelika1952

Od: Śro wrz 03, 2008 16:39

Post » Nie lip 24, 2011 2:56 Re: DOROSŁE KOTY KAN proszą pilnie o domki! DS/DT/wirtualnie/$!

Niech sie wreszcie cos DOBREGO wydarzy!

kociamysza

Od: Czw wrz 24, 2009 17:08

Post » Nie lip 24, 2011 12:17 Re: DOROSŁE KOTY KAN proszą pilnie o domki! DS/DT/wirtualnie/$!

kociamysza pisze:Niech sie wreszcie cos DOBREGO wydarzy!

niech :!:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Od: Pon lip 06, 2009 14:17

Post » Pon lip 25, 2011 9:21 Re: DOROSŁE KOTY KAN proszą pilnie o domki! DS/DT/wirtualnie/$!

Doroślaki do domowej paki :wink:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Wto lip 26, 2011 7:50 Re: DOROSŁE KOTY KAN proszą pilnie o domki! DS/DT/wirtualnie/$!

:kotek:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Wto lip 26, 2011 12:01 Re: DOROSŁE KOTY KAN proszą pilnie o domki! DS/DT/wirtualnie/$!

i maluszek taki u nas... :cry:
prosimy o pomoc w leczeniu tej małek kotuni... ds/dt??

Hanulka pisze:Hania - nowa ok. 6 tyg. maleństwo przyniesione przez młodą kobietę do
weta. Jej 2 kotki urodziły małe gdzieś w stodole i jedna przyprowadziła chore dzieci. Ta koteczka miała być uśpiona. andzelika1952 napisała: Kiedy weszłam do gabinetu lekarz oglądał kotkę i usłyszałam, jak powiedział - ona praktycznie nie ma oczu. A kiedy wet mnie zobaczył to powiedział - pani to już wie kiedy przyjść, a wystarczyło przyjść trochę później i nie byłoby sprawy. Maleństwo było przywiezione w dużym kartonie, ale co najgorsze schowane było w kawałku plastikowej rury o średnicy najwyżej 10 cm. Wyglądało to przerażająco. Zdjęcia zrobione są już po przemyciu oczek. Kotka dostała leki. Andżelika zabrała ja do siebie.
zdjęcia na razie nieobrobione.. tylko informacyjnie zamieszczam... obrobię i zamienię.. chyba wątek indywidualny będzie wskazany!!!
Obrazek Obrazek
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Śro lip 27, 2011 10:00 Re: DOROSŁE KOTY KAN proszą pilnie o domki! DS/DT/wirtualnie/$!

kto pokocha???
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Śro lip 27, 2011 12:41 Re: DOROSŁE KOTY KAN proszą pilnie o domki! DS/DT/wirtualnie/$!

Wpadam na chwilkę. :ok:
Kiedy Hania do mnie trafiła , bałam się zarówno o jej zdrowie jak i o zachowanie. Panikowała przy najmniejszym nawet hałasie / szelest reklamówki , papieru , zamknięcie drzwi /, uderzała wtedy główką w szafkę , próbowała wdrapywać się po ścianie, syczała jak żmijka, rzucała się na rękę. Włożona do kuwety reagowała tak jakby ktoś chciał jej zrobić krzywdę płacząc przy tym jakby obdzierano ją ze skóry. :cry:
Od wczoraj kotunia bawi się ręką , podgryza i każde dotknięcie jej wywołuje mruczanko :1luvu: . Włożona do kuwetki wręcz upaja się kopaniem dołka i samym załatwianiem się. :ryk: Jest taka dumna ,że sama zakopuje - aż na wąsach ma drobinki żwirku. Jestem pełna podziwu,że nie widząc lub tylko ociupinkę daje sobie radę i to coraz lepiej. Ona nigdy nie była w pomieszczeniu mieszkalnym tylko w jakiejś stodole.
Jeśli chodzi o oczka to zmniejszył się tylko obrzęk i Hania może je wreszcie zamykać.
ObrazekObrazek
Obrazek

andzelika1952

Post » Śro lip 27, 2011 15:51 Re: DOROSŁE KOTY KAN proszą pilnie o domki! DS/DT/wirtualnie/$!

Za zdrówko malutkiej :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Maciuś ['], Kubuś ['], Filemon ['], Pimpuś ['], Maksiu ['], Nikitka ['], Tosia ['], Filip ['], Ina ['], Zoja ['] :( kiedyś się spotkamy
To i owo na dług u weta - viewtopic.php?f=20&t=216152

ametyst55

Od: Pon sie 16, 2010 14:04

Post » Czw lip 28, 2011 3:25 Re: DOROSŁE KOTY KAN proszą pilnie o domki! DS/DT/wirtualnie/$!

andzelika1952 pisze:Wpadam na chwilkę. :ok:
Kiedy Hania do mnie trafiła , bałam się zarówno o jej zdrowie jak i o zachowanie. Panikowała przy najmniejszym nawet hałasie / szelest reklamówki , papieru , zamknięcie drzwi /, uderzała wtedy główką w szafkę , próbowała wdrapywać się po ścianie, syczała jak żmijka, rzucała się na rękę. Włożona do kuwety reagowała tak jakby ktoś chciał jej zrobić krzywdę płacząc przy tym jakby obdzierano ją ze skóry. :cry:
Od wczoraj kotunia bawi się ręką , podgryza i każde dotknięcie jej wywołuje mruczanko :1luvu: . Włożona do kuwetki wręcz upaja się kopaniem dołka i samym załatwianiem się. :ryk: Jest taka dumna ,że sama zakopuje - aż na wąsach ma drobinki żwirku. Jestem pełna podziwu,że nie widząc lub tylko ociupinkę daje sobie radę i to coraz lepiej. Ona nigdy nie była w pomieszczeniu mieszkalnym tylko w jakiejś stodole.
Jeśli chodzi o oczka to zmniejszył się tylko obrzęk i Hania może je wreszcie zamykać.

:ryk: :1luvu:

kociamysza

Od: Czw wrz 24, 2009 17:08

Post » Czw lip 28, 2011 10:45 Re: DOROSŁE KOTY KAN proszą pilnie o domki! DS/DT/wirtualnie/$!

za domki :!:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Czw lip 28, 2011 21:22 Re: DOROSŁE KOTY KAN proszą pilnie o domki! DS/DT/wirtualnie/$!

ehhh, nieustające kciuki za domki...
:ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

pluskwa6

Od: Pt maja 21, 2010 12:50

Post » Czw lip 28, 2011 21:40 Re: DOROSŁE KOTY KAN proszą pilnie o domki! DS/DT/wirtualnie/$!

Ogromne podziękowania za kolejne wpłaty do skarbonki KAN oraz na leczenie Hani :1luvu: :1luvu: :1luvu:

26.07.11 - Filipek/Otylka - 100,00zł :1luvu:
26.07.11 - P. Joanna D. z Łodzi - 20,00zł / dla Hani / :1luvu:
27.07.11 - P. Dominika Ch. z Gdyni - 20,00zł :1luvu: / Hania /
27.07.11 - P. Joanna S. z Warszawy - 20,00zł :1luvu: /Hania /
27.07.11 - P. Anna D. z Chełmna - 30,00zł :1luvu: / Hania /
28.07.11 - P. Magdalena D. z Warszawy - 150,00zł :1luvu: / Hania /
ObrazekObrazek
Obrazek

andzelika1952

Post » Pon sie 01, 2011 9:38 Re: DOROSŁE KOTY KAN proszą pilnie o domki! DS/DT/wirtualnie/$!

kolezanki i koledzy doroślaków.. nówki w KAN

Ola i biała Zuzia to ok. 2,5 mieś. koteczki. Oleńka jest odrobaczona, odpchlona i zaszczepiona. Zuzia jest u nas od wczoraj - odpchlona i odrobaczona. Obie śliczne, i kochane. Biała jest bardzo delikatna i spokojna.
Obrazek Obrazek Obrazek

Te maluszki to przyniesione z działek na odrobaczenie i odpchlenie
3 cudne i łagodne kociaki. Mają ok. 2,5 mieś. Dwie dziewczynki i
chłopczyk.
Obrazek Obrazek Obrazek
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Wto sie 02, 2011 9:49 Re: DOROSŁE KOTY KAN proszą pilnie o domki! DS/DT/wirtualnie/$!

kto pokocha???
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

[poprzednia][następna]