Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lip 25, 2011 19:42 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Alienor pisze:Przepraszam za prywatę, ale proszę, trzymajcie kciuki za Małą Mi, chudziutkie burasiątko, które wzięłam w niedzielę na tymczas, a które teraz leży u wetki pod kroplówką :cry: Już w niedzielę było kiepsko, ale nad ranem omal mi nie zeszła, mimo karmienia recovery i miksowanym kurczakiem co 2-3 godziny. Tak naprawdę tylko cud może ja uratować, bo i temperatura 35, i biegunka, i kiepskie wyniki krwi, ale ona ma wolę życia w tym swoim chudziutkim ciałku, więc może jednak stanie się ten cud i maleńka przeżyje.

Natychmiast kciuki i pozytywne myśli już są :kotek: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek ,

vailet

Od: Śro sty 05, 2011 22:28

Post » Pon lip 25, 2011 19:43 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Maleńka trzymaj się :ok: :ok: :ok: :ok:
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Pon lip 25, 2011 20:03 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Alienor pisze:Przepraszam za prywatę, ale proszę, trzymajcie kciuki za Małą Mi, chudziutkie burasiątko, które wzięłam w niedzielę na tymczas, a które teraz leży u wetki pod kroplówką :cry: Już w niedzielę było kiepsko, ale nad ranem omal mi nie zeszła, mimo karmienia recovery i miksowanym kurczakiem co 2-3 godziny. Tak naprawdę tylko cud może ja uratować, bo i temperatura 35, i biegunka, i kiepskie wyniki krwi, ale ona ma wolę życia w tym swoim chudziutkim ciałku, więc może jednak stanie się ten cud i maleńka przeżyje.

Dopiero wróciłam z pracy i doczytałam... Kciuki ogromne są za Malutką ... :ok: :ok: :ok: :ok: I napisz co z nią....
Obrazek

katarzyna1207

Od: Pt lip 03, 2009 21:58

Post » Pon lip 25, 2011 20:19 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Niestety - właśnie miałam telefon - nie udało się jej :crying: Pani doktor podejrzewa suchego FIPa. Brykaj za Tęczowy Most, Mała Mi [*]
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Pon lip 25, 2011 20:21 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Maleńka Mi [*]
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Pon lip 25, 2011 20:22 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

:( :cry: :cry: :cry: :cry:
Obrazek ,

vailet

Post » Pon lip 25, 2011 20:31 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

śpij Maleńka, już nie boli :(

novacianka

Od: Pt lip 24, 2009 0:13

Post » Pon lip 25, 2011 20:57 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Alienor pisze:Niestety - właśnie miałam telefon - nie udało się jej :crying: Pani doktor podejrzewa suchego FIPa. Brykaj za Tęczowy Most, Mała Mi [*]

przykro mi :( :(
Obrazek

katarzyna1207

Post » Śro lip 27, 2011 13:56 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Właśnie dostaliśmy 135 zł. od Julki75 z jej bazarku... :1luvu: :1luvu: :1luvu: Dziękujemy .... I dziękujemy Broszce... :1luvu: :1luvu: :1luvu: że oddała swoją połowę Ziabolkowi ...Pieniądze odłożone w Głowonóżkowej skarbonce na wizytę u profesora Lechowskiego... Niestety, mały znowu codziennie wymiotuje :( :( :( , chociaż humor i samopoczucie ma w miarę dobre... Musimy doczekać do tej wizyty .... a to jeszcze prawie 2 miesiące ...
Obrazek

katarzyna1207

Post » Śro lip 27, 2011 14:25 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

:oops: :ok:

Ziabolku... no nie wygłupiaj się, no... Tak długo trzeba czekać... aż 2 miesiące? 8O :(
KCIUKI TRZYMAMY!!! :ok: :ok: :ok: :ok:

julka75

Od: Pt kwi 15, 2011 0:00

Post » Śro lip 27, 2011 14:42 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

katarzyna1207 pisze:Właśnie dostaliśmy 135 zł. od Julki75 z jej bazarku... :1luvu: :1luvu: :1luvu: Dziękujemy .... I dziękujemy Broszce... :1luvu: :1luvu: :1luvu: że oddała swoją połowę Ziabolkowi ...Pieniądze odłożone w Głowonóżkowej skarbonce na wizytę u profesora Lechowskiego... Niestety, mały znowu codziennie wymiotuje :( :( :( , chociaż humor i samopoczucie ma w miarę dobre... Musimy doczekać do tej wizyty .... a to jeszcze prawie 2 miesiące ...

Biedny Pokerek :(
Trzymaj się chłopczyku :ok: :ok: :ok:
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Od: Śro gru 22, 2010 8:43

Post » Śro lip 27, 2011 14:54 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

katarzyna1207 pisze:Właśnie dostaliśmy 135 zł. od Julki75 z jej bazarku... :1luvu: :1luvu: :1luvu: Dziękujemy .... I dziękujemy Broszce... :1luvu: :1luvu: :1luvu: że oddała swoją połowę Ziabolkowi ...Pieniądze odłożone w Głowonóżkowej skarbonce na wizytę u profesora Lechowskiego... Niestety, mały znowu codziennie wymiotuje :( :( :( , chociaż humor i samopoczucie ma w miarę dobre... Musimy doczekać do tej wizyty .... a to jeszcze prawie 2 miesiące ...

szlak by to... długo... :( :roll: mógłby się chłop w sobie zebrać i przestać haftować już :roll:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Śro lip 27, 2011 15:53 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Ziabolku - mniej lizania, mniej kłaczków a przede wszystkim żadnych wymiotów :roll:
Zdrowiej Pokerku i mije się dobrze :ok: :ok: :ok:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Śro lip 27, 2011 18:33 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Dobrze że pozatym Głowonóżek normalnie funkcjonuje :kotek: :ok: Niesamowity Duracelek :lol: Miziu odemnie :P i trzymaj się Kasiu by psychicznie jakoś dotrwać do wizyty :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek ,

vailet

Post » Śro lip 27, 2011 19:05 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Alienor pisze:Ziabolku - mniej lizania, mniej kłaczków a przede wszystkim żadnych wymiotów :roll:
Zdrowiej Pokerku i mije się dobrze :ok: :ok: :ok:

Tylko że te ostatnie wymioty bez kłaczków... :( :( :( wróciłam z pracy i znowu dwa pawiki namierzyłam... czyli dzisiaj były już 4... :placz: :placz: Zrobiłam mu zastrzyk z atropiny... ale już nie ma się gdzie wkłuwać... Ziabolek ma na karku same zrosty i paskudne odczyny ...
Poza tym mam zaszczane całe mieszkanie ... rzadką kupę zakopaną w kołdrę i zalany w 3 miejscach materac .... Mam dosyć ... :cry:
Obrazek

katarzyna1207

[poprzednia][następna]