Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Afatima pisze:Jutro drugą część ogłoszeń zrobię, ale w najważniejszych miejscach już są, mam nadzieję, że przyniosą skutek
Afatima pisze:Bo Zosieńka na tym wytrzeszczu ma takie niewybarwione jeszcze, można się pomylić
Szkoda, że to taki ważny szczegół, te niebieskie oczy
ewick pisze:Acha, po rozmowie Cioci z pierwszą chętną nasunęła mi się taka uwaga, że kot, który miałby iść do domu, gdzie nie ma innych zwierząt i nie było, kociak przecież może iść niezaszczepiony, potencjalny właściciel może to zrobić na własną rękę.
Co innego, gdyby kociak miał iść do domu z innymi kotami.
Taka mała dygresja...
ewick pisze:Acha, po rozmowie Cioci z pierwszą chętną nasunęła mi się taka uwaga, że kot, który miałby iść do domu, gdzie nie ma innych zwierząt i nie było, kociak przecież może iść niezaszczepiony, potencjalny właściciel może to zrobić na własną rękę.
Co innego, gdyby kociak miał iść do domu z innymi kotami.
Taka mała dygresja...
ewick pisze:no ale jak nie ta Pani, to może ktoś inny bez kotów byłby chętny... i sobie by kicię zaszczepił.
Nie wiadomo, kiedy wet pozwoli nam ją zaszczepić, bo przecież trzeba będzie jeszcze raz odrobaczać, skoro zwymiotowała zaraz po podaniu leku.
Może ludziom nie chcieć się czekać nie wiadomo jak długoi wezmą sobie inne kociątko
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 29 gości