Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kocuria pisze:ja muszę usiąść naprodukować biżu na niedzielę, a cały czas mi coś pracowego wyskakujeale wyrobię, nie martwić się.
jakby przyszło do ustalania godzin, to ja bym wolała jakoś drugozmianowo niż pierwszozmianowo.
Annazoo pisze:Kocuria pisze:ja muszę usiąść naprodukować biżu na niedzielę, a cały czas mi coś pracowego wyskakujeale wyrobię, nie martwić się.
jakby przyszło do ustalania godzin, to ja bym wolała jakoś drugozmianowo niż pierwszozmianowo.
A koszulki pomalowane?![]()
Czy to jakaś normalna rozmiarówka?
Tweety pisze: A potem po kątach są fochy, że jak się dzwoni z kotem po pomoc to trzeba brać jako tymczasa własnego i lepiej podstawić "słupa" aby zadzwonił.
brązowobiali pisze:Co to roll-up?
Tweety pisze:Kto może zawieźć do Agamy we czwartek Miłą z kociarni na ciach na 15:30? We czwartek tylko lekkie śniadanko ma dostać. I kto może odebrać później ok 19-tej 2 kotki w ten dzień stamtąd i przywieźć na kociarnię?
Annazoo pisze:To wielkie, szerokie, długie, łagodne kocisko w katrumie mnie zachwyciło. Nie wiedziałam, że istnieją tak olbrzymie dachowce!
Annazoo pisze:Proszę, polecajcie wydarzenie http://www.mmkrakow.pl/meeting/298547/KOCIVENT+CZYLI+ZAPRASZAMY+NA+KIERMASZ+DLA+KOCIAK%C3%93W.html
Do tej pory zrobiło to zaledwie 6 osób
Tweety pisze:PILNIE POTRZEBNY TRANSPORT DO MYŚLENIC DO THERIOSA! JEST TAM MISZA(NIESZCZEPIONY) I DOTARŁY KOCIAKI Z PP. SUROWICA JEST U DR DUDY. MALUCHY SA OD JAKICHŚ BEZDOMNYCH, 2 JUŻ PADŁY, NASTĘPNE W KIEPSKIM STANIE
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], Majestic-12 [Bot] i 191 gości