Myszolandia pisze:no fajna jest,wygląda jak nówka,dziewczynka na pewno się ucieszy
Od młodej dostalam dwie rózowe frotki i zrobiłam jej dwa kucyki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Myszolandia pisze:no fajna jest,wygląda jak nówka,dziewczynka na pewno się ucieszy
Myszolandia pisze:o,super git![]()
![]()
![]()
Ale będzie szczęśliwa,dawno chyba takiego prezentu nie dostała
bozena640 pisze:Co za pytanie, wiadomo że Gosiaczek![]()
![]()
Danusia pisze:bozena640 pisze:Co za pytanie, wiadomo że Gosiaczek![]()
![]()
Lalę tez nazwę Malgosia![]()
Tak miala się moja córeczka nazywać
bozena640 pisze:Danusia pisze:bozena640 pisze:Co za pytanie, wiadomo że Gosiaczek![]()
![]()
Mnie się zawsze podobała Magda, ale na szczeście mam tylko jednego syna
Danusia pisze:bozena640 pisze:Danusia pisze:bozena640 pisze:Co za pytanie, wiadomo że Gosiaczek![]()
![]()
Magda to siostra mej młodej, i kuzynkę też mam.
Nie wiem , mnie się zawsze Małgosia podobala, nawet na Bierzmowaniu sobie też nadalam.
No i na jednym synku też się skończyło, choć byłam na dziewczynke przygotowana, sukienki mialam pokupowane
bozena640 pisze:Danusia pisze:bozena640 pisze:Danusia pisze:bozena640 pisze:Co za pytanie, wiadomo że Gosiaczek![]()
![]()
Nie wiem , mnie się zawsze Małgosia podobala, nawet na Bierzmowaniu sobie też nadalam.
No i na jednym synku też się skończyło, choć byłam na dziewczynke przygotowana, sukienki mialam pokupowane
Mój mąż i cała rodzina też byli na dziewczynkę przygotowani, tylko ja od początku byłm pewna że będę miała syna
Danusia pisze:bozena640 pisze:Danusia pisze:bozena640 pisze:Danusia pisze:Lalę tez nazwę Malgosia![]()
Mój mąż i cała rodzina też byli na dziewczynkę przygotowani, tylko ja od początku byłm pewna że będę miała syna
no nie wiem czemu ja czułam co innego![]()
Usg wtedy jeszcze nie było tak dostępne.
bozena640 pisze:Co prawda miałam robione USG ale nie chciałam znać płci dziecka
Danusia pisze:bozena640 pisze:Co prawda miałam robione USG ale nie chciałam znać płci dziecka
Mnie jak po cesarce powiedzieli ,ze mam synusia to i tak w to nie uwierzyłam. wydawało mi się ,że to przez tę dzialającą jeszcze narkozę zle słysze . dopiero na trzeci dzień , jak mi do karmienia przynieśli , to musialam uwierzyć
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 32 gości