wspólne życie - wątek optymistyczny - Euzebiusz :-) str. 99

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lip 26, 2011 17:45 Re: wspólne życie - wątek optymistyczny - czekając na Henia...

Jaki tam trójkątny :roll: typowy, okrągły, z wielkimi okrągłymi oczkami, ale piękny, to się zgadza :D Tylko do zdjęć tak pozuje :twisted:
Muszę wyadoptować jeszcze dwa maluchy, tylko że oba czarne, a takim ciężko zrobić ładne zdjęcie.
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Wto lip 26, 2011 17:51 Re: wspólne życie - wątek optymistyczny - czekając na Henia...

A, to przepraszam za trójkątny pyszczek :D Może mój monitor coś przekłamuje albo zasugerowałam się tą szczupłą sylwetką :oops:
Tak czy inaczej, piękna panna :1luvu:
Dobre zdjęcie czarnego kota to rzeczywiście wyzwanie. Za udane fotografie do ogłoszeń :ok: :ok:
Obrazek Obrazek
Sprawdź, czy kupujesz produkty firm prowadzących testy na zwierzętach: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=8&t=156138
http://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=600483

alata

Od: Pt lis 19, 2010 1:25

Post » Wto lip 26, 2011 17:57 Re: wspólne życie - wątek optymistyczny - czekając na Henia...

To nie monitor, tylko ona na zdjęciach tak wychodzi :mrgreen: A właściwie robi taką minę :roll:

Śliczna jest, tylko nie mogę zamieścić takich zdjęć, jeżeli ona w rzeczywistości tak nie wygląda :twisted:
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Wto lip 26, 2011 19:14 Re: wspólne życie - wątek optymistyczny - czekając na Henia...

oto Cezar

Obrazek

Zdjęcie sprzed chwili - Cezar oblatuje budowę.
Jutro rano postaram się uwiecznić Myszolowo - Cezarową "konfrontację" :ok:
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Wto lip 26, 2011 19:52 Re: wspólne życie - wątek optymistyczny - czekając na Henia...

Ałła pozuje na "wypłosza" lub "menela" :ryk: Pewnie nie chce się z Tobą rozstawać :twisted: Ale i tak jest piękna :1luvu:
A Cezar wygląda na super psa :ok:
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Wto lip 26, 2011 19:54 Re: wspólne życie - wątek optymistyczny - czekając na Henia...

Ja mam takie podejrzenia, że Ałła sobie wykombinowała, że z nami zostaje, dlatego robi takie miny do aparatu :mrgreen:

A Cezar jest super...łagodnym psem. Tylko nie wolno o tym głośno mówić, żeby mu reputacji nie popsuć :ok:
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Wto lip 26, 2011 19:56 Re: wspólne życie - wątek optymistyczny - czekając na Henia...

Ałła jest śliczna - wygląda jak czarna pantera :D

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Wto lip 26, 2011 21:01 Re: wspólne życie - wątek optymistyczny - czekając na Henia...

kamari pisze:Już naszykowałam aparat, żeby rano obcykać Cezara :ok:

Póki co próbowałam po raz kolejny zrobić ładne zdjęcia Ałły do ogłoszeń. Panienka jest śliczna, drobniutka, delikatna, a do zdjęć pozuje tak:

Obrazek

Obrazek

Mały rozbójnik :ryk:
Obrazek

KasiaF

Od: Sob sie 14, 2010 19:15

Post » Wto lip 26, 2011 21:02 Re: wspólne życie - wątek optymistyczny - czekając na Henia...

kamari pisze:Ja mam takie podejrzenia, że Ałła sobie wykombinowała, że z nami zostaje, dlatego robi takie miny do aparatu :mrgreen:

A Cezar jest super...łagodnym psem. Tylko nie wolno o tym głośno mówić, żeby mu reputacji nie popsuć :ok:

Podzielam Twoją opinię :ok:
Obrazek

KasiaF

Od: Sob sie 14, 2010 19:15

Post » Wto lip 26, 2011 22:30 Re: wspólne życie - wątek optymistyczny - czekając na Henia...

kamari pisze:Już naszykowałam aparat, żeby rano obcykać Cezara :ok:

Póki co próbowałam po raz kolejny zrobić ładne zdjęcia Ałły do ogłoszeń. Panienka jest śliczna, drobniutka, delikatna, a do zdjęć pozuje tak:
Obrazek

Tu ona wyraznie ci mowi : Do adopcji ? :evil: Jakiej adopcji,co sobie zawracasz glowe :roll: , ja sie nigdzie nie wyprowadzam ! :mrgreen:

:ryk: :ryk: :ryk:

Cezar raczej slodko wyglada :ok:

:ryk: :ryk: :ryk:

:1luvu:
"Najmarniejszy kot jest arcydziełem. "
Leonardo da Vinci

Luna Obrazek Minusz

ObrazekObrazek

Luna53

Od: Czw cze 09, 2011 10:17

Post » Śro lip 27, 2011 6:13 Re: wspólne życie - wątek optymistyczny - czekając na Henia...

Nie załapałam się na Cezara, za późno przyjechałam :twisted: Jutro postaram się przylecieć przed 6-stą :mrgreen:

Za to po drodze załapałam się na anorektyczkę :( mało nie spadłam z roweru, jak się za nią oglądałam. Przyznam, że do tej pory tylko czytałam o tej chorobie, a teraz zobaczyłam na własne oczy 8O Młodziutka dziewczynka, ślicznie ubrana, umalowana, fryzurka ładnie ułożona. Tylko te kości :cry: same kości...
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Śro lip 27, 2011 7:50 Re: wspólne życie - wątek optymistyczny - czekając na Henia...

A jak twoje zdrowie? Jeśli się nie mylę, to lekarz kazał ci leżeć?

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Śro lip 27, 2011 8:28 Re: wspólne życie - wątek optymistyczny - czekając na Henia...

kamari pisze:Nie załapałam się na Cezara, za późno przyjechałam :twisted: Jutro postaram się przylecieć przed 6-stą :mrgreen:

Za to po drodze załapałam się na anorektyczkę :( mało nie spadłam z roweru, jak się za nią oglądałam. Przyznam, że do tej pory tylko czytałam o tej chorobie, a teraz zobaczyłam na własne oczy 8O Młodziutka dziewczynka, ślicznie ubrana, umalowana, fryzurka ładnie ułożona. Tylko te kości :cry: same kości...

Nie wszystkie anorektyczki sa chude. I z tym jak z alkoholizmem, do konca zycia. W maturalnej klasie umarła moja przyjaciółka, a gazety pisały, że... Jej babcia ją zagłodziła!

Łukaszek pytał, czy pojedziemy do Henia, jak już zamieszka u Cioci z Internetu.. A jak mu powiedziałam, że tam jest Borgis.. Ale miał uśmiech!

Jak bym chciała, żeby się już z Heniem wszystko wyjaśniło..
najszczesliwsza

Post » Śro lip 27, 2011 8:37 Re: wspólne życie - wątek optymistyczny - czekając na Henia...

Bazyliszkowa pisze:A jak twoje zdrowie? Jeśli się nie mylę, to lekarz kazał ci leżeć?

To leżałam, całą noc sobie leżałam :mrgreen:
Na razie to nie ma szansy na chorowanie, Myszolek ma znowu zapalenie oskrzeli :( Chociaż na chorego wogóle nie wygląda. Szczęśliwie apetyt i humor mu dopisują.
Dostała dzisiaj Betamoks, w piątek powtórka.

Umówiłam też Pumę na szczepienie, za trzy tygodnie.

Też czekam na jakieś konkrety o zdrowiu Henia. Agata, a z tego ewentualnego ds to coś ma szansę wyjść?
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Śro lip 27, 2011 15:21 Re: wspólne życie - wątek optymistyczny - czekając na Henia...

Krzysiekbolo zrobił piękny banerek dla Ślepciowego funduszu

Obrazek
Kod: Zaznacz cały
[url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=128810][img]http://miau5.republika.pl/slep.gif[/img][/url]

Krzysiu, bardzo dziękuję :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek
Obrazek

kamari

[poprzednia][następna]