Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lip 26, 2011 15:23 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

A żebyś wiedziała :D !..Kalafior strasznie syty jest,można sie napchać po uszy :D .
Wychodzę z Michaliną,będę jeszcze oczywiście na forum za jakąś godzinkę,tylko sobie pozmywam :oops: .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Wto lip 26, 2011 15:35 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

A jaki dobry :1luvu:
Ja nie mam ani jajek, ani kalafiora :evil: , na obiad będą kotlety z karkówki :oops: , bo szybko się robią :mrgreen:
Małgosiu, PW odczytałam, tak jak napisałam, w przyszłym tyg, bo przy nockach, to na wszystko czasu mi brakuje..
Nawet na miau czasu brak , wczoraj to jeszcze trochę poczytałam, dzis nawet na to nie mogę sobie pozwolic :evil: :oops: Jakaś taka niezorganizowana jestem :oops:

izka53

Od: Śro wrz 29, 2010 13:54

Post » Wto lip 26, 2011 15:43 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

Czy ja mogę sobie tutaj ponarzekać ? :(
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Wto lip 26, 2011 15:44 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

izka53 pisze:A jaki dobry :1luvu:
Ja nie mam ani jajek, ani kalafiora :evil: , na obiad będą kotlety z karkówki :oops: , bo szybko się robią :mrgreen:
Małgosiu, PW odczytałam, tak jak napisałam, w przyszłym tyg, bo przy nockach, to na wszystko czasu mi brakuje..
Nawet na miau czasu brak , wczoraj to jeszcze trochę poczytałam, dzis nawet na to nie mogę sobie pozwolic :evil: :oops: Jakaś taka niezorganizowana jestem :oops:

Izuś,nie szalej,odpocznij,na wszystko się czas znajdzie :D .
Ja po nockach też byłam nie do życia,pracowałam w czterobrygadówkach,więc ledwie organizm zaczął się jako tako przestawiać na tryb nocny,to już inna zmiana.
Idę z tą Michasią,bo mi już łapkami przebiera :D .
Ale zaraz jestem spowrotem!
Kamari,bardzo proszę,narzekaj,zostawiam ci wątek do dyspozycji :D .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Wto lip 26, 2011 15:49 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

No bo tak...mąż ma ostre zapalenie stawu kolanowego i musi leżeć. Ja w końcu polazłam do lekarza z przeziębieniem - i wróciłam z zapaleniem oskrzeli i muszę leżeć ( :ryk: ) I na dokładkę Myszolek wydawał dziwne oddechowo dźwieki i muszę chyba lecieć do weta :(

Od razu mi lepiej jak sobie ponarzekałam :D
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Wto lip 26, 2011 15:52 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

Ciekawe, jak pogodzisz "muszę leżeć" z "muszę lecieć do weta"? :roll:
Zdrowia życzę :ok:

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Wto lip 26, 2011 15:55 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

Bazyliszkowa pisze:Ciekawe, jak pogodzisz "muszę leżeć" z "muszę lecieć do weta"? :roll:

To bardzo proste - dzisiaj polecę do weta, a położę się w niedzielę.
Najgorsze z tego wszystkiego to chory chłop w domu, z resztą sobie poradzę :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Wto lip 26, 2011 15:57 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

kamari pisze:
Bazyliszkowa pisze:Ciekawe, jak pogodzisz "muszę leżeć" z "muszę lecieć do weta"? :roll:

Najgorsze z tego wszystkiego to chory chłop w domu, z resztą sobie poradzę :mrgreen:

Oh, zgadzam się, mój wczoraj zakaszlał 2 razy, po czym zaległ w łóżku, bo jest na pewno bardzo chory :ryk:
najszczesliwsza

Post » Wto lip 26, 2011 16:02 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

kamari pisze:

Nie jestem całkiem pewna, czy to o to chodzi. :roll:

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Wto lip 26, 2011 16:18 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

Zdrowia wszystkim chorym! Zdrowym tez zdrowia zycze :) !

Tak to jest niestety, ze jestesmy czasem chorzy, a trzeba zmagac sie z problemami dnia codziennego tak samo... :?

osiek39

Od: Wto lis 23, 2010 1:05

Post » Wto lip 26, 2011 16:26 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

Jestem.Michalka wysikana,wykupkana,pozmywane pięknie...
Dajecie wiarę?...Znowu pada!
To już jakaś paranoja jest :( .
No cóż,jak zdrowia ni ma,to już totalna masakra :( .
A mówiłam,Marysiu,do lekarza...nic dziwnego,że w końcu zapalenie oskrzeli wyhodowałaś :evil: .

vip

Post » Wto lip 26, 2011 16:30 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

Cześć słodziaki.Nie jest dobrze :( Duzi chorują,koteczki chorują.Pogoda kiepska.Jakaś deprecha mnie dopada,czy jak?A już chory chłop w domu.....horror. :roll:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Od: Pon gru 07, 2009 22:34

Post » Wto lip 26, 2011 16:33 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

Małą deprechę mam, ale to zaraz przejdzie :ok: Ale za to mogę wam podeslać słoneczka, bo u nas dzisiaj lato aż miło (nie umiem tylko wstawić takich fajowych gifów jak Bazyliszkowa)

A propos..póki Dorota miała w tytule wątku, że upały, to lało jak z cebra. A jak tylko zmieniła na "ciągle pada" to u mnie wyszło słońce. Dorota, czy możesz nie zmieniać tytułu ? :roll:
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Wto lip 26, 2011 16:36 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

kocurzyca41 pisze:Cześć słodziaki.Nie jest dobrze :( Duzi chorują,koteczki chorują.Pogoda kiepska.Jakaś deprecha mnie dopada,czy jak?A już chory chłop w domu.....horror. :roll:

Witamy :D .
Pogoda faktycznie parszywa,nic tylko na solarium iść.
To tak podobno działa,ludzie potrzebują światła dla lepszego samopoczucia,dlatego na przykład w zimę powinnismy długo światło palić.
A tu znikąd słoneczka.Ciemno,zimno,mokro-warunki sprzyjaja depresji jak nic :( .

vip

Post » Wto lip 26, 2011 17:01 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

No widzisz,to pewnie wszystko przez to,że wczoraj miałam awarię i prądu nie było przez cały dzień,aż do 21-ej. :evil:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Od: Pon gru 07, 2009 22:34

[poprzednia][następna]