Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lip 26, 2011 11:14 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

Małgosia prosi by przekazać, że dziś nie ona bierze laptopa choćby i siłą, bo tęskni za miau i za Wami!

I jeszcze, że nic się u niej nie dzieje.

A ja korzystam z mozliwości zaśmiecania wątku...

Komu mieszkanie, komu? A co mi tam, zrobię mamusi reklamę...
http://www.vereda.pl/Oferta/Mieszkania/ ... 04|d,274|p

Szkoda, że nie ma zdjęcia przedpokoju... 70% zrobiłam własnoręcznie, projekt był mój.
Ogólnie wszędzie nasza robota, naszych gołych rąk, łazienka z pomocą przyjaciół, kuchnia - znajomy płytki kładł...

Nie znalazłam jeszcze zdjęcia łazienki z czasów, gdy my tam mieszkaliśmy, wyglądała lepiej, wnęka była "pod" naszą pralkę.
najszczesliwsza

Post » Wto lip 26, 2011 13:13 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

Cześć,dziewczyny kochane :D !
Tak jak Agata pisze,nic się nie dzieje...aż dziwne 8O .
Chociaż nie,jak rozmawiłam z nia przez telefon,to stałam przy trasie,koło wielkiej psiej kupy,a reklamówkę z ziemniakami oblazły mi mrówki.Ta Agata to ma wyczucie,zawsze wie,kiedy zadzwonić :ryk: .
Prawda wygląda tak:jak dziewczyny chodziły do szkoły,to mogłam częsciej zawładnąć komputerem.A teraz,jak siedzą w domu,to albo wiecznie cos piszą,albo jakieś pierdoły oglądają,albo jeszcze coś innego.Wczoraj z tym kolegą Roksana też jakiś koncert oglądała,jeden,potem drugi,ja już usnęłam i tyle.
Ale dzisiaj nie dam,własną piersią będę bronić! (jakby było czym :ryk: )
Ponieważ nic się nie dzieje,więc teraz chcę posłuchać,co u was.
Kupiłam kolejną gazetę z ogłoszeniami,przejrzałam portale w necie-chyba na wszystkich jestem zarejestrowana-i nic.
Kamari chyba nic nie wymyśliła co do naszej współpracy,więc chyba po raz kolejny przejdę się po prostu po Częstochowie,po zakładach i sklepach,mniej więcej raz na dwa tygodnie tak robię,niektórzy to mnie już poznają nawet... :D .
No więc co u was,cioteczki?
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Wto lip 26, 2011 13:26 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

Chora jestem :(
najszczesliwsza

Post » Wto lip 26, 2011 13:29 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

najszczesliwsza pisze:Chora jestem :(

Mały w przedszkolu,to sie połóż na chwilę.
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Wto lip 26, 2011 13:38 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

Sprzątam na raty :(

Odpocznę jak posprzątam.. Przedszkole do 17 :ryk:
najszczesliwsza

Post » Wto lip 26, 2011 13:45 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

:kotek:
witam cioteczki i wszystkie koteczki :D
:arrow: http://www.youtube.com/watch?v=z3U0udLH974

julka75

Od: Pt kwi 15, 2011 0:00

Post » Wto lip 26, 2011 13:47 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

Witamy juleczkę i koteczki juleczki :1luvu: !

vip

Post » Wto lip 26, 2011 14:04 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

No tak,oczywiście,jak ja jestem,to cisza na watku :evil: .
To idę sobie obiad robić :evil: .
Tylko najpierw go muszę wymyślić :ryk: .
Postanowiłam iść za radą jednego wujaszka z forum i zrobić sobie na miau ogłoszenie o poszukiwaniu pracy.
Juz sama nie wiem,jak inaczej tą robotę znaleźć :( .
Tak więc cobyście się nie zdziwiły nowym wątkiem :D .

vip

Post » Wto lip 26, 2011 14:12 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

No to życzę Ci Małgosiu smacznego! powodzenia z nowym wątkiem, ale to tak pośrednio, bo bezpośrednio to znalezienia pracy :)
u mnie też nic ciekawego :)
Obrazek

kokocha

Od: Pon maja 23, 2011 9:06

Post » Wto lip 26, 2011 14:19 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

O,i kokosia jest,jak miło :1luvu: !
Dzięki,przyda mi się powodzenie,bo niepowodzeń to mam aż nadto,czas na jakies zmiany :D .

vip

Post » Wto lip 26, 2011 14:23 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

Ano jestem jestem... nie zawsze udzielająca się, ale wiesz :lol:
Gosiu ja bym nie nazwała tego niepowodzeniami... powodzeniam też nie... Właściwie są to pewne przeciwności, z których wychodzisz na zero. A to już jakiś pozytyw jest...
Obrazek

kokocha

Od: Pon maja 23, 2011 9:06

Post » Wto lip 26, 2011 14:28 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

Jestem i ja. Już po obiedzie.
Koty pomagają w malowaniu pokoju - szczegóły na moim wątku.

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Wto lip 26, 2011 14:41 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

ja dzisiaj na miau tak z doskoku, jak uda mi się oderwać od prac domowych to wskoczę na forum poczytać :wink:
a teraz lecę na zakupy, zajrzę tu później :ok: PA!

julka75

Od: Pt kwi 15, 2011 0:00

Post » Wto lip 26, 2011 15:14 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

Ja też już po obiedzie...pojęcia nie miałam,że Zofia i Plamo lubią kalafiora 8O .

vip

Post » Wto lip 26, 2011 15:22 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

vip0 pisze:Ja też już po obiedzie...pojęcia nie miałam,że Zofia i Plamo lubią kalafiora 8O .

kalafior!!!
To jest to!!!
Mam jeszcze kalafiora i 2 jaja!!! :ryk:
i ryż!!! :dance: :spin2:
będzie jutro obiad!!

Lecę po Młodego
najszczesliwsza

[poprzednia][następna]