Paluch 6 - potrzebne dt, karma, wsparcie...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lip 26, 2011 10:24 Re: Paluch6 - kotów w schronie nie ubywa! dt potrzebne!

Raczej kastrat , ale czekam na podanie jego numeru to może zadzwonisz i dopytasz. Moze tez ktos byc na niego zapisany, ale odpalaj skuter . Jest w pokoju adopcyjnym z wybiegiem.
Obrazek

MałgosiaZ

Od: Nie lut 06, 2011 20:40

Post » Wto lip 26, 2011 10:28 Re: Paluch6 - kotów w schronie nie ubywa! dt potrzebne!

Epti, jedź i zobacz jeśli masz możliwość. Kot jest na 90% kastratem, ale nie pamiętamy statusu "spod ogona" każdej sztuki na wyrywki. W PA znajdziesz go bez problemu, adopcje i odwiedziny możliwe są w godzinach 12-17. Rozumiem, że i tak na skuterze kota nie weźmiesz także jeśli będziesz zainteresowany poinformuj o tym pracownika Biura Adopcji i poproś o wpisanie na listę osób zainteresowanych (nie jest to równoznaczne z żadnym "zarezerwowaniem" kota także im prędzej przyjedziesz z transporterem tym lepiej ;) ). Warto także sprawdzić czy kotem nie jest ktoś zainteresowany- takie info uzyskasz także w biurze. Numer przesyłam na pw. Powodzenia :)
Obrazek Obrazek

jamkasica

Od: Śro sie 25, 2010 9:42

Post » Wto lip 26, 2011 13:59 Re: Paluch6 - kotów w schronie nie ubywa! dt potrzebne!

dobra
pojechalam, stanelam pod brama i nie wieszlam...nie dalam rady-(((. W weekend pojedziemy z TZ razem.

epti

Od: Śro lis 15, 2006 14:10

Post » Wto lip 26, 2011 14:14 Re: Paluch6 - kotów w schronie nie ubywa! dt potrzebne!

Hmmmm, to w weekend jak będzie Was dwoje dostaniecie drugiego kotecka w gratisie :twisted: .
Obrazek

MałgosiaZ

Post » Wto lip 26, 2011 14:15 Re: Paluch6 - kotów w schronie nie ubywa! dt potrzebne!

BOZENAZWISNIEWA pisze:Wiem,ze jest ciezka sytuacja,ale trudno z tymi ludxmi sie dogadac.Miałam tymczas maleńtasowi w Siedlcach(potem miał pojechac do znajomych na stałe),napisałam, czy dowioza tu..cisza, dzisiaj wpis,ze "jak do czwartku nie znajda domu to na Paluch jedzie".Moze ktos przejmie maleńtasa zdrowy i najprawdopodobniej zaszczepiony:
viewtopic.php?f=13&t=130389

:?: dzisiaj wtorek :(
BOZENAZWISNIEWA

Post » Wto lip 26, 2011 14:18 Re: Paluch6 - kotów w schronie nie ubywa! dt potrzebne!

MalgosiaZ pisze:Hmmmm, to w weekend jak będzie Was dwoje dostaniecie drugiego kotecka w gratisie :twisted: .

TZ zostawilby mnie w psim boksie i zaspawal wyjscie, jesli bym tylko wspomniala o dwoch siersciach

epti

Post » Wto lip 26, 2011 14:24 Re: Paluch6 - kotów w schronie nie ubywa! dt potrzebne!

epti pisze:
MalgosiaZ pisze:Hmmmm, to w weekend jak będzie Was dwoje dostaniecie drugiego kotecka w gratisie :twisted: .

TZ zostawilby mnie w psim boksie i zaspawal wyjscie, jesli bym tylko wspomniala o dwoch siersciach

To tylko kwestia czasu - wiem to z autopsji :) u nas też miał być tylko 1 kotek :D
Obrazek Obrazek ObrazekFranek, Tośka, Kredka i LusiObrazek
"Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los." Oscar Wilde
Lalunia [*] zawsze w naszych sercach

EdytaB_a

Od: Śro gru 15, 2010 10:21

Post » Wto lip 26, 2011 14:26 Re: Paluch6 - kotów w schronie nie ubywa! dt potrzebne!

Jestem pewna ,że wspólnie podejmiecie właściwą decyzję :ok: .
Obrazek

MałgosiaZ

Post » Wto lip 26, 2011 14:31 Re: Paluch6 - kotów w schronie nie ubywa! dt potrzebne!

BOZENAZWISNIEWA pisze:
BOZENAZWISNIEWA pisze:Wiem,ze jest ciezka sytuacja,ale trudno z tymi ludxmi sie dogadac.Miałam tymczas maleńtasowi w Siedlcach(potem miał pojechac do znajomych na stałe),napisałam, czy dowioza tu..cisza, dzisiaj wpis,ze "jak do czwartku nie znajda domu to na Paluch jedzie".Moze ktos przejmie maleńtasa zdrowy i najprawdopodobniej zaszczepiony:
viewtopic.php?f=13&t=130389

:?: dzisiaj wtorek :(

Bożena, czy ta opcja z tymczasem i później DS jest aktualna tylko przejęcia nie ma jak dogadać- czy chodzi o nowe dt? Z tym jak zwykle dramat, wszyscy przekoceni, w schronie morze kociąt... To jasne, że kolejnego nam nie trzeba, ale upchnąc na cito nie ma gdzie :(
Obrazek Obrazek

jamkasica

Post » Wto lip 26, 2011 14:35 Re: Paluch6 - kotów w schronie nie ubywa! dt potrzebne!

EdytaB_a pisze:
epti pisze:

To tylko kwestia czasu - wiem to z autopsji :) u nas też miał być tylko 1 kotek :D

ale u nas sa juz dwa kotecki

epti

Post » Wto lip 26, 2011 14:40 Re: Paluch6 - kotów w schronie nie ubywa! dt potrzebne!

epti pisze:
EdytaB_a pisze:
epti pisze:

ale u nas sa juz dwa kotecki

a to zmienia postać rzeczy :ok: :kotek: :)
Obrazek Obrazek ObrazekFranek, Tośka, Kredka i LusiObrazek
"Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los." Oscar Wilde
Lalunia [*] zawsze w naszych sercach

EdytaB_a

Od: Śro gru 15, 2010 10:21

Post » Śro lip 27, 2011 11:00 Re: Paluch6 - kotów w schronie nie ubywa! dt potrzebne!

Szalony Kot pisze:Ja też mogę podcałowywać, jeśli to pomoże...
Ktoś wie, czy Pyłek kastrowany, ha?
A Jacek Grzybek jest po kastracji, nie?

Szalony, skoro jest tam trochę ruchu i pytań o chłopaków to może na fali zainteresowania dałabyś radę zrobić event + koniecznie pakiet dla Niezapominajki? Ona jest absolutnie priorytetowa bo: jest zdrowa, młodziutka, bardzo fajna, czeka już zdecydowanie za długo i- bardziej przyziemnie- od wielu miesięcy płacimy za jej utrzymanie niełatwo zdobywaną kasę.
Widziałam u Iwony, że odciążona odrobinę zostałaś z Ciumcią- może to szansa dla Niezapo...
Obrazek Obrazek

jamkasica

Post » Śro lip 27, 2011 13:21 Re: Paluch6 - kotów w schronie nie ubywa! dt potrzebne!

Ja to Niezapominajkę już obiecałam Alareipan :oops:
Dziś w nocy zrobiłam też obiecane daaaaawno temu kociaki Smarti. Także mam nadzieję, że Iwonę mam na jakiś czas z głowy :ryk:
Niezapominajkę wreszcie chcę ruszyć.

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Śro lip 27, 2011 14:01 Re: Paluch6 - kotów w schronie nie ubywa! dt potrzebne!

Szalony - to teraz pls zajmij się Niezapominajką. Jest imię mówi samo za siebie :mrgreen: .
Głos straciłam prosząc o datki na Paluszki , a efekt mizerny :roll: .
Dziewczyna jest delikatnie mówiąc dość kosztowna i od dawna już kto inny powinien przejąć obowiązek jej utrzymania
:wink: .
Nie trać czasu , cała noc przed Tobą :D. Jak zaczniesz przysypiać ,to pożyczę moje dwie panny-od 3.00 masz załatwiony sen z powiek :ryk: .
Obrazek

MałgosiaZ

[poprzednia][następna]