Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
BOZENAZWISNIEWA pisze:Wiem,ze jest ciezka sytuacja,ale trudno z tymi ludxmi sie dogadac.Miałam tymczas maleńtasowi w Siedlcach(potem miał pojechac do znajomych na stałe),napisałam, czy dowioza tu..cisza, dzisiaj wpis,ze "jak do czwartku nie znajda domu to na Paluch jedzie".Moze ktos przejmie maleńtasa zdrowy i najprawdopodobniej zaszczepiony:
viewtopic.php?f=13&t=130389
MalgosiaZ pisze:Hmmmm, to w weekend jak będzie Was dwoje dostaniecie drugiego kotecka w gratisie.
epti pisze:MalgosiaZ pisze:Hmmmm, to w weekend jak będzie Was dwoje dostaniecie drugiego kotecka w gratisie.
TZ zostawilby mnie w psim boksie i zaspawal wyjscie, jesli bym tylko wspomniala o dwoch siersciach
BOZENAZWISNIEWA pisze:BOZENAZWISNIEWA pisze:Wiem,ze jest ciezka sytuacja,ale trudno z tymi ludxmi sie dogadac.Miałam tymczas maleńtasowi w Siedlcach(potem miał pojechac do znajomych na stałe),napisałam, czy dowioza tu..cisza, dzisiaj wpis,ze "jak do czwartku nie znajda domu to na Paluch jedzie".Moze ktos przejmie maleńtasa zdrowy i najprawdopodobniej zaszczepiony:
viewtopic.php?f=13&t=130389
dzisiaj wtorek
EdytaB_a pisze:epti pisze:MalgosiaZ pisze:Hmmmm, to w weekend jak będzie Was dwoje dostaniecie drugiego kotecka w gratisie.
TZ zostawilby mnie w psim boksie i zaspawal wyjscie, jesli bym tylko wspomniala o dwoch siersciach
To tylko kwestia czasu - wiem to z autopsjiu nas też miał być tylko 1 kotek
epti pisze:EdytaB_a pisze:epti pisze:MalgosiaZ pisze:Hmmmm, to w weekend jak będzie Was dwoje dostaniecie drugiego kotecka w gratisie.
To tylko kwestia czasu - wiem to z autopsjiu nas też miał być tylko 1 kotek
ale u nas sa juz dwa kotecki
Szalony Kot pisze:Ja też mogę podcałowywać, jeśli to pomoże...
Ktoś wie, czy Pyłek kastrowany, ha?
A Jacek Grzybek jest po kastracji, nie?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, CatnipAnia, Google [Bot], Kasiasemba, kasiek1510 i 45 gości