Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
anulka111 pisze::ok:za przeprowadzke bez stresu
tesknie za Waszym spokojnym watkiemWielbłądzio pisze:No coś ty. Momentalnie się przyciumka i nie będzie chciała puścić, a ja rano nie mam czasu na żadnych ciumkaczy
anulka111 pisze:tesknie za Waszym spokojnym watkiemWielbłądzio pisze:No coś ty. Momentalnie się przyciumka i nie będzie chciała puścić, a ja rano nie mam czasu na żadnych ciumkaczy
Wielbłądzio pisze:anulka111 pisze:tesknie za Waszym spokojnym watkiemWielbłądzio pisze:No coś ty. Momentalnie się przyciumka i nie będzie chciała puścić, a ja rano nie mam czasu na żadnych ciumkaczy
Aniu, z pewnychwzględów nie mogę założyć go tutaj na otwartym forum. Chodzi o jedną jedyną osobę, tzn. o to, żeby jedna jedyna osoba nie miała do niego wglądu - jedna, ale niestety niewyobrażalnie perfidna. To, co mogła u nas przeczytać + wszystko to, co sobie dośpiewywała, wykorzystywała przeciwko mnie i nie tylko mnie. A to niestety jak dla mnie zbyt wysoka cena, mimo że też bardzo lubiłam Was wszystkich gościć u Drani
Pamiętam, że obiecałam Wam chronionegobloga, ale na razie nie mam czasu się tym zająć...
Rano wycałowałam mojego Bambelutka między nietoperzowymi uszyskami. Cieszę się, że będzie miała taki super, wymarzony Dom, ale nie wyobrażam sobie, jak będzie mogło jej u nas nie być
Moja maleńka, aksamitna orientalna uszata Królewna![]()
![]()
![]()
Naprawdę, ona ma jakiś dar rozkochiwania w sobie ludzi. ŻADNEGO z moich dotychczasowych tymczasów nie pokochałam aż tak, a przewinęło się ich przez mój dom minimum ze 30+/-5...
joshua_ada pisze:Jutro popołudniu?![]()
(Sobota na pewno odpada; piątek nieszczególnie, ale jak się zepnę, to dam radę)
Wielbłądzio pisze:Błont w tym tygodniu codziennie siedzi w robocie do 18.00, a poza tym jutro musi czekać na kuriera z żarciem (żarciem dla kotów, nie dla błontów
). Piątek po 19.00 powinien dać radę, ale w sobotę chyba jadę z genowefą do Krakowa do Jeżynek. Czyli my najchętniej chyba w piątek wieczorem.
Użytkownicy przeglądający ten dział: pibon, Sigrid i 17 gości