Fajne imię na B. dla małej panienki pilnie poszukiwane :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lip 25, 2011 21:01 Re: Fajne imię na B. dla małej panienki pilnie poszukiwane :)

Bianco,Blanka,Bona,Baghera
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Pon lip 25, 2011 21:03 Re: Fajne imię na B. dla małej panienki pilnie poszukiwane :)

ale imię rodowodowe nie musi być domowe:P

Binaural[na cześć Pearl Jamu!]
Bandita
Bośnia
Bajka
Bindi
ObrazekObrazekObrazek

Koszmaria

Od: Pon lut 04, 2008 1:17

Post » Pon lip 25, 2011 21:06 Re: Fajne imię na B. dla małej panienki pilnie poszukiwane :)

Bagietka, Bomba, Befsztyk ;>

Fleur

Od: Sob paź 01, 2005 21:51

Post » Pon lip 25, 2011 21:11 Re: Fajne imię na B. dla małej panienki pilnie poszukiwane :)

Bajaderka, Benita, Bafi, Basia, Bayra, Berenika
Obrazek
Obrazek Czesio 6.04.2015 [*]

Mulesia

Od: Czw cze 03, 2010 9:04

Post » Wto lip 26, 2011 11:05 Re: Fajne imię na B. dla małej panienki pilnie poszukiwane :)

Wiedziałam, że forum to odpowiednie miejsce by zgłosić się z tym problemem :) Bafi, Bagietka i Bajka trafiają na listę z której dokonamy wyboru :)
A właśnie a propos rodowodu, maleńka będzie go miała, ale jeszcze nie jest wystawiony, czy istnieje zatem możliwość, by było w nim wpisane nowe imię?

Jouluatto

Od: Wto mar 03, 2009 14:38

Post » Wto lip 26, 2011 11:34 Re: Fajne imię na B. dla małej panienki pilnie poszukiwane :)

Jouluatto pisze:Wiedziałam, że forum to odpowiednie miejsce by zgłosić się z tym problemem :) Bafi, Bagietka i Bajka trafiają na listę z której dokonamy wyboru :)
A właśnie a propos rodowodu, maleńka będzie go miała, ale jeszcze nie jest wystawiony, czy istnieje zatem możliwość, by było w nim wpisane nowe imię?

Najlepiej zapytaj w wątku hodowców.
viewforum.php?f=10
Obrazek
Obrazek Czesio 6.04.2015 [*]

Mulesia

Od: Czw cze 03, 2010 9:04

Post » Wto lip 26, 2011 14:00 Re: Fajne imię na B. dla małej panienki pilnie poszukiwane :)

Jouluatto pisze:Wiedziałam, że forum to odpowiednie miejsce by zgłosić się z tym problemem :) Bafi, Bagietka i Bajka trafiają na listę z której dokonamy wyboru :)

ja tam nie wybieram zwierzakowi imienia póki z nim trochę nie poobcuję.
teraz wybierzecie jej imię Bajaderka,wpisze wam hodowca w rodowód[bo to jego prosicie o to,żeby dał pannie takie a takie imię w rodowodzie],a po dniu spędzonym z kocica będziecie do niej mówić Fifi albo Pippi...
poza tym imię w rodowodzie naprawdę nie musi być domowym imieniem :wink: -dzieci wyżła mojej koleżanki miały w rodowodach Very Valentino,Viva la France...myślisz że właściciele je tak wołali :wink: ?
ObrazekObrazekObrazek

Koszmaria

Od: Pon lut 04, 2008 1:17

Post » Wto lip 26, 2011 19:24 Re: Fajne imię na B. dla małej panienki pilnie poszukiwane :)

No wiem, że imię domowe nie musi być tym z rodowodu... ale ja lubię mieć porządek w papierach, kocich też ;) Hm, czyli jedyny problem to jak ładnie i delikatnie powiedzieć Pani, że imię z hodowli nam nie pasi? ;) Mam nadzieję że się nie obrazi, szkoda by było, bo jest naprawdę przemiła...

Masz rację Koszmaria, najlepiej byłoby nadać jej imię już po bliższym poznaniu.
Ja wprawdzie widziałam ją w hodowli 2 razy po 2h ale to i tak mało by wyrobić sobie zdanie o charakterze. Ale znam zdanie Pani hodowczyni, która twierdzi że to mała, humorzasta księżniczka, więc to kolejny argument za imieniem Bastet, w skrócie Basti ;) Tylko ten chłop uparty :evil:

Jouluatto

Od: Wto mar 03, 2009 14:38

[poprzednia]