Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
bozena640 pisze:Byłyśmy z Gabrynią się zaszczepić i panna została zważona, waży 3,9kg. Tradycyjnie dostaliśmy darmowe próbki tym razem suche Hillsa
Danusia pisze:bozena640 pisze:Byłyśmy z Gabrynią się zaszczepić i panna została zważona, waży 3,9kg. Tradycyjnie dostaliśmy darmowe próbki tym razem suche Hillsa
O , to pannica maleńka wagowo, tak , jak moja Bajcia.
Mam nadzieje ,że dzielnie zniosła szczepienie?
bozena640 pisze:Danusia pisze:bozena640 pisze:Byłyśmy z Gabrynią się zaszczepić i panna została zważona, waży 3,9kg. Tradycyjnie dostaliśmy darmowe próbki tym razem suche Hillsa
Najmniejsza z Gromadki ale najodważniejsza, pozwoliła się przebadać i zaszczepić. Gorzej z powrotem do domu, całą droge darła japę
Edytka1984 pisze:
a kuku - witamy
mar9 pisze:bozena640 pisze:Danusia pisze:bozena640 pisze:Byłyśmy z Gabrynią się zaszczepić i panna została zważona, waży 3,9kg. Tradycyjnie dostaliśmy darmowe próbki tym razem suche Hillsa
Najmniejsza z Gromadki ale najodważniejsza, pozwoliła się przebadać i zaszczepić. Gorzej z powrotem do domu, całą droge darła japę
a co, chciała w lecznicy zamieszkać na stałe?![]()
![]()
ps. nie przypuszczałam, że Gabusia najmniejsza z trójki jest, myślałam, że Duffy
KOTEK1988 pisze:Witamy się
agnieszka1565 pisze:hej hej gromadziu![]()
Petka pisze:Słonecznego dnia Gromadko.
![]()
![]()
bozena640 pisze:mar9 pisze:bozena640 pisze:Danusia pisze:bozena640 pisze:Byłyśmy z Gabrynią się zaszczepić i panna została zważona, waży 3,9kg. Tradycyjnie dostaliśmy darmowe próbki tym razem suche Hillsa
a co, chciała w lecznicy zamieszkać na stałe?![]()
![]()
ps. nie przypuszczałam, że Gabusia najmniejsza z trójki jest, myślałam, że Duffy
raczej chciała jak najszybciej znaleźć się w domu, bo z transporterka wyskoczyła jak z procy
Duffy waży ponad 7kg
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 107 gości