Mądry chłopak.
Moderator: Estraven
halbina pisze:Dostałam super prezent od Anulki111 - zakładnika Inke, czyli zakładkę do książki, wykonaną przez Thorkatt:
viewtopic.php?f=20&t=126077
W chałupie remontowa rozwałka i syf... aparat szwankuje... ale nie mogłam się doczekać i powstrzymać...
Thorkatt ma żłote rece -jej myszy ,szczurzaki i zakladniki sa swietnekothka pisze:Miło było Cię zobaczyć![]()
Koty dziękują za myszki, teraz szaleją wszystkie
MalgWroclaw pisze:Ale pies jest piękny - tzn. pies oryginał
anulka111 pisze:MalgWroclaw pisze:Ale pies jest piękny - tzn. pies oryginał
I jaka łagodna oraz wesola
anulka111 pisze:Generalnie z tego ,co zauwazylam u Halinki ,to jej koty sa po prostu traktowani jako clzonkowie stada-to mniej wiecej tak jak u mnie-Gapa lezy na kanapie,byl u niej chwile Ryś się poprzytulac i kimnac-psisko nawet oczu nie otworzylo,potme glupawke mieli Gucio i Smakusia -Gucio zaliczyl skok przez Gapke.....o dziwo udany ,bo on jest niezborny ruchowo![]()
A jak chcesz wiedziec na co duze psy pozwalaja swoim kotom ,to konievcnzie musisz obejrzec filmik Magdziol-zaraz dam linka z nocy z masazem-na tak lezacej bokiem Gapie -Smakusia uwielbiala sie turlac,a do dzis lubi sie ocierac.......kotom grozi jedno-Gapa ma jezyk 20cm.......jak polize Smakusie lub Rysia......to sa mokre i lepkie
anulka111 pisze:http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=71134&start=1455 filmik jest w 3poscie od dolu strony -boski![]()
Tak łapka Inki i głowa kociaka to ciekawe porownanie-ale u dogow oony robia na mnie najwieksze wrazenie-ogon jest jak bicz-jak psina sie cieszy i machnie ogonem ...to ten ogonek potrafi siniaki zrobic
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 221 gości