Wrocław - Pilnie DT/DS dla 4; 5 kociaków w DT szuka DS

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lip 25, 2011 13:00 Re: Wrocław - Pilnie potrzebne DT/DS dla kilkunastu kociaków

Nie. Zadzwonie do niej jakoś wieczorem (jeżeli nie zapomnę).
Jeżeli do 16:30 mozna zawozic kotki, to ja i tak w tygodniu odpadam. W sobotę chyba bym mogła z samego rana (ale jeszcze nie wiem na 100%, bo może w piatek wyjadę i wrócę sobota późno lub niedziela).
Obrazek Obrazek Obrazek

Wrocławskie Koty - polub nas na Facebook

turkawka

Od: Pon lut 01, 2010 12:43

Post » Wto lip 26, 2011 6:58 Re: Wrocław - Pilnie potrzebne DT/DS dla kilkunastu kociaków

Wczoraj wieczorem złapana jedna kotka i wczoraj ciachnięta jedna (złapanie to chyba zasługa martki :) ).
Obrazek Obrazek Obrazek

turkawka

Post » Wto lip 26, 2011 7:31 Re: Wrocław - Pilnie potrzebne DT/DS dla kilkunastu kociaków

pan dzwonił do mnie po 22, dopiero teraz zobaczyłam....

jessi74

Od: Sob kwi 11, 2009 23:21

Post » Wto lip 26, 2011 8:15 Re: Wrocław - Pilnie potrzebne DT/DS dla kilkunastu kociaków

turkawka pisze:Wczoraj wieczorem złapana jedna kotka i wczoraj ciachnięta jedna (złapanie to chyba zasługa martki :) ).

super, jedna do przodu.
a jak kociaki, które tam zostały?

mawin

Od: Czw sie 09, 2007 9:55

Post » Wto lip 26, 2011 8:19 Re: Wrocław - Pilnie potrzebne DT/DS dla kilkunastu kociaków

krótko i prosto pisząc - tam jest jedna wielka rozmnażalnia kotów i męczarnia dla maluchów-, chore, koci katar, sami na pewno nie damy rady... ktoś mógłby zjaąć sie pisaniem od takich instytucji jak Toz, może jakaś Fundacja?
my niestety nie mamy środków ani czasu...
umówiłam się że martką będziemy łapać od czasu do czasu po jednej kotce...ale to jest nic w świetle tego ile kotów tam potrzebuje pomocy...

jessi74

Od: Sob kwi 11, 2009 23:21

Post » Wto lip 26, 2011 8:28 Re: Wrocław - Pilnie potrzebne DT/DS dla kilkunastu kociaków

kurcze a TOZ, Kocie życie czy Ekostraż nie mogłyby pomóc w sterylizacjach?

mawin

Post » Wto lip 26, 2011 15:17 Re: Wrocław - Pilnie potrzebne DT/DS dla kilkunastu kociaków

Gosia, małe wszystkie z KK. I widać, że nie będzie dobrze, bo jest kilka dorosłych kotów z jednym oczkiem, więc KK nieźle wyżera gałki. Dwa, które złapałam są u mnie leczone ale niestety będą musiały trafić do schronu.
Nie wiem tylko kto mi pomoże i je zawiezie.
ObrazekObrazek

martka

Od: Śro gru 28, 2005 23:11

Post » Śro lip 27, 2011 9:16 Re: Wrocław - Pilnie potrzebne DT/DS dla kilkunastu kociaków

Prosze o pomoc dla tych kotów, głównie chodzi o DT dla chorych maluszków, które bez leczenia nie poradzą sobie ze zwalczeniem KK.
ObrazekObrazek

martka

Post » Śro lip 27, 2011 10:34 Re: Wrocław - Pilnie potrzebne DT/DS dla kilkunastu kociaków

martka pisze:Prosze o pomoc dla tych kotów, głównie chodzi o DT dla chorych maluszków, które bez leczenia nie poradzą sobie ze zwalczeniem KK.

może ktoś może dać im DT? jeśli nie to lepszy schron niż ta piwnica.

mawin

Post » Śro lip 27, 2011 17:25 Re: Wrocław - Pilnie potrzebne DT/DS dla kilkunastu kociaków

W poniedziałek została ciachnięta jedna kotka (ta która martka złapała), a wczoraj druga - ta czarna ciężarówka :ok:
Obrazek Obrazek Obrazek

turkawka

Post » Czw lip 28, 2011 8:16 Re: Wrocław - Pilnie potrzebne DT/DS dla kilkunastu kociaków

turkawka pisze:W poniedziałek została ciachnięta jedna kotka (ta która martka złapała), a wczoraj druga - ta czarna ciężarówka :ok:

a ile jeszcze zostało? widziałyście te małe z KK? czy oni im chociaż unidox w jedzeniu podają? zawsze to by pomogło.

mawin

Post » Czw lip 28, 2011 8:36 Re: Wrocław - Pilnie potrzebne DT/DS dla kilkunastu kociaków

Nie podaja Unidoxu, ani żadnego innego leku.
Do ciachnięcia pozostało bardzo dużo kotek i równie duzo młodych i małych kociaków:cry:
ObrazekObrazek

martka

Post » Czw lip 28, 2011 8:39 Re: Wrocław - Pilnie potrzebne DT/DS dla kilkunastu kociaków

martka pisze:Nie podaja Unidoxu, ani żadnego innego leku.
Do ciachnięcia pozostało bardzo dużo kotek i równie duzo młodych i małych kociaków:cry:

A może do tego czasu karmiciele są w stanie podawać w jedzeniu hormony? Zawsze to szansa, że ciąż będzie mniej...
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Czw lip 28, 2011 9:07 Re: Wrocław - Pilnie potrzebne DT/DS dla kilkunastu kociaków

Aga, jak dla mnie to nie jest do zrobienia- ze względu nna ogromną ilośc kotów. Jedne są już zrobione, inne to kocury ....
ObrazekObrazek

martka

Post » Czw lip 28, 2011 9:15 Re: Wrocław - Pilnie potrzebne DT/DS dla kilkunastu kociaków

martka pisze:Aga, jak dla mnie to nie jest do zrobienia- ze względu nna ogromną ilośc kotów. Jedne są już zrobione, inne to kocury ....

tyle, że hormony kastratkom ani kocurom nie zaszkodzą- tylko wyrzuci się kasę w błoto :twisted:
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

[poprzednia][następna]