Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Figaro52 pisze:Pinki jest mega przeziębiona. Ksandia i Puszek już dobrze, natomiast Pinki i Dyzio źle.Pinki dosłowni się dusi, Aga inhalowała ją wczoraj przez pół nocy. Bardzo się męczy , myślę ,że dziś jej zmienią antybiotyk. Pocieszam się tym ,że obydwoje jedzą.
Figaro52 pisze:Pinki jest mega przeziębiona. Ksandia i Puszek już dobrze, natomiast Pinki i Dyzio źle.Pinki dosłowni się dusi, Aga inhalowała ją wczoraj przez pół nocy. Bardzo się męczy , myślę ,że dziś jej zmienią antybiotyk. Pocieszam się tym ,że obydwoje jedzą.
Gibutkowa pisze:Figaro52 pisze:Pinki jest mega przeziębiona. Ksandia i Puszek już dobrze, natomiast Pinki i Dyzio źle.Pinki dosłowni się dusi, Aga inhalowała ją wczoraj przez pół nocy. Bardzo się męczy , myślę ,że dziś jej zmienią antybiotyk. Pocieszam się tym ,że obydwoje jedzą.
A możeDisnemar dla dzieci? To woda morska, Frani psikałam, z resztą u siebie też stosowałam ten dla dorosłych - może nie likwiduje kataru całkowicie ale na długi czas odblokowuje noc i można oddychać normalnie.
Agness78 pisze:Gibutkowa pisze:Figaro52 pisze:Pinki jest mega przeziębiona. Ksandia i Puszek już dobrze, natomiast Pinki i Dyzio źle.Pinki dosłowni się dusi, Aga inhalowała ją wczoraj przez pół nocy. Bardzo się męczy , myślę ,że dziś jej zmienią antybiotyk. Pocieszam się tym ,że obydwoje jedzą.
A możeDisnemar dla dzieci? To woda morska, Frani psikałam, z resztą u siebie też stosowałam ten dla dorosłych - może nie likwiduje kataru całkowicie ale na długi czas odblokowuje noc i można oddychać normalnie.
super, sprawdzona na Oli
jessi74 pisze:jessi74 pisze:Bardzo chciałam poprosić o udział w bazarku albo chociaż "podrzucanie" zbierane są pieniażki na operację bardzo chorej burasi
viewtopic.php?f=20&t=131073&start=0
Użytkownicy przeglądający ten dział: fruzelina, Google [Bot] i 617 gości