sprawa z kotkami ma się obecnie tak: w piątek zadzwoniłam do tej pani i obecnie kotki są już u mnie .... niestety ja mogę zapewnić im tylko DT nie mogę ich zatrzymać dlatego szukam ludzika który pokocha je całym sercem

kotki mogą być osobno lub razem nie zauważyłam aby były ze sobą jakoś szczególnie mocno związane, a teraz kilka słów o kotkach:
1 wabi się Koteczka (no comment) nie jest na moje oko kotem orientalnym raczej coś w typie norweskiego leśnego tylko, że czarna z jedwabistą dłuższą sierścią, niestety żadnej książeczki zdrowia nie dostałam, wiek ok 3 lat wg "zeznań" poprzedniej właścicielki. Kotka raczej nieufna ale widzę, że zaczyna się przyzwyczajać. Lubi się czesać i "miziać".
2 wabi się Luśka .... kotka w typie perskiego bo rodowodu nie ma i nie niebieska tylko taka marmurkowa, pieszczoch okrutny, nie lubi czesania.
Obydwie kotki nauczone są czystości załatwiają się bez problemu w kuwetkę co moim zdaniem jest bardzo ważne

kotki nie wychodziły na dwór i u mnie również nie są wypuszczane. Fotki postaram się wrzucić jeszcze dzisiaj a więcej info udzielę na PW Przyznam się szczerze, że zależy mi troszkę na czasie i na tym by znalazł się ktoś naprawdę odpowiedzialny więc proszę tylko o przemyślane decyzje tak by nie marnować swojego i mojego czasu