Kida wczoraj znowu wylądowała u weta... ale po nawadnianiu, serii zastrzyków była znowu kotą z ADHD i wiecie co?? ona lubi jeździć samochodem!! jak ją wypuściliśmy z transportera w drodze powrotnej, to siedziała na kolankach u mojego miłego męża (który prowadził auto ) i z włączonym traktorkiem oglądała świat
Ostatnio edytowano Pt sie 12, 2011 18:40 przez lusesita, łącznie edytowano 1 raz
Rakietka robi się coraz bardziej rozkoszna - ociera się, domaga pieszczot, wskakuje na kolanka... a to wszystko przy akompaniamencie mruczenia jak dobrze pójdzie, to niedługo uda nam się ją zaszcepić
właśnie włączyło jej się ADHD przy ogólnym niezadowoleniu Kretka
ale i tak się pochwalę, że Kida została dziś zaszczepiona i była baaardzo dzielna - oczywiście na rękach mojego miłego męża a w piątek pojawi się w naszym domu nowy gość, a tak dokładniej to nowa gościówa
no i Ida Sierpniowa trafiła do nas tak jak mówiła Ellza, kicia zdecydowanie woli zabawę od jedzenia Kretek jest baaardzo zainteresowany nową lokatorką i łazi za niż krok w krok (a Ida mało skutecznie od niego ucieka ), natomiast Kida na razie widzi w niej rywalkę - kota potrzebuje czasu na oswojenie się
dawaj foty... jak to łatwo powiedzieć Ida to taki malutki i chudziutki wulkam energii!! nawe Kida czasem wymięka i chowa się przed nią aż dziwne, że ona czasem śpi... Dziewczyny, postaram się, serio. wczoraj latałam z aparatem jak wariatka, ale mi nie wyszło - za powolna jestem