AniHili pisze:A ja tak czytam i czytam mydlany wątek...czy mogę się jeszcze załapać na mydło na pękające naczynka i jakieś cuś peelingujące?
a mocno czy delikatnie peelingujące?
AniHili pisze:A ja tak czytam i czytam mydlany wątek...czy mogę się jeszcze załapać na mydło na pękające naczynka i jakieś cuś peelingujące?
Mruczeńka1981 pisze:AniHili pisze:A ja tak czytam i czytam mydlany wątek...czy mogę się jeszcze załapać na mydło na pękające naczynka i jakieś cuś peelingujące?
jessi74 pisze:Mruczeńka1981 pisze:AniHili pisze:A ja tak czytam i czytam mydlany wątek...czy mogę się jeszcze załapać na mydło na pękające naczynka i jakieś cuś peelingujące?
ja zamawim mocno pilingujące
Mruczeńka1981 pisze:jessi74 pisze:Mruczeńka1981 pisze:AniHili pisze:A ja tak czytam i czytam mydlany wątek...czy mogę się jeszcze załapać na mydło na pękające naczynka i jakieś cuś peelingujące?
wiem wiem, tak zapisałam
kotx2 pisze:Mruczeńka1981 pisze:jessi74 pisze:Mruczeńka1981 pisze:AniHili pisze:A ja tak czytam i czytam mydlany wątek...czy mogę się jeszcze załapać na mydło na pękające naczynka i jakieś cuś peelingujące?
wiem wiem, tak zapisałam
mocno pilingujące na pękające naczynka![]()
Mruczeńka1981 pisze:bettysolo pisze:Widzę że zmieniłaś pierwszą stronę
Czy dalej będzie można zamawiać dowolnie dobrane mydełko z dostępnych składników czy teraz będą tylko te opisane
teraz tylko wymienione
magicmada pisze:Hej, dostałam mydełka, tylko czy nie za dużo? Bo miętowego mam dwa kawałki?
jakie cudne i zapakowane
Psy walczyły, bo chciały mi wyrwać i zjeśc zaraz

a co za zapachy 
krynia08 pisze:Więc było takwlazlam do wanny jako babka stuletnia
wylazlam , patrzam w lustro i mam 50
lecem dalej siem skrobać i wyjdę jako 25
szambo zatkam wodą a Wyjde na 18
REWELACJA
IDEM PŁYWAĆ DALEJ
![]()
![]()
a co za zapachy
palce lizać
szkoda że na wannie nie stoi lampka szampana

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości