Willow, Igrasia, Pingu, Presto, Pigo czekają już bardzo długo.
Kotka z worka nie ma się gdzie podziać a maluch odebrany dzieciom tez chciałby powinien do domku

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
fiona.22 pisze:Pierwsza strona została zaktualizowana.
joanna521 pisze:Mam pod opieką ok. 7-tygodniową koteczkę Mię. Jej wątek: viewtopic.php?f=1&t=130129&start=0
Opieka ta, niestety, nie może trwać długo. Nie mogę wziąć koteczki na stałe, choć jest bardzo milutka, mizialska i wesoła. Mam uczulenie na kocią sierść i w dodatku nie mogę się odczulać z powodu innej choroby. Mia w tej chwili "mieszka" w blokowej suszarni, gdzie nie może przecież przebywać w nieskończoność.
Dlatego usilnie poszukuję dla niej domu, nawet tymczasowego, w którym mogłaby czekać na adopcję.
Bardzo proszę o pomoc!!! Nie chciałabym, żeby trafiła do schronu![]()
![]()
![]()
Mia przeszła koci katar. Jedno oczko ma jeszcze chore (zapalenie rogówki), ale widać wyraźnie poprawę.
ewson13 pisze:Witam
23 lipca 2011 w godzinach wieczornych zaginął roczny kotek. Ostatnio widziany w Kielcach przy ul. 1 - go Maja przy sklepie GROSZEK. Kot wykastrowany, koloru "colourpoint", oczy niebieskie błyszczące na rubinowo. Kot dość duży.
Opiekunowie czekają na informację pod nr tel 606-520-448
Na uczciwego znalazcę czeka nagroda
Erin pisze:Jaka cudna![]()
Fiona, załóż kici osobny wątek
Użytkownicy przeglądający ten dział: fruzelina, Google [Bot], Google Adsense [Bot] i 593 gości