Kocięta od zbieraczki, Akselek [*] :( Burza i Sparta w DS

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Nie lip 24, 2011 1:39 Re: RATUNKU!!! Kocięta odebrane, KAZIO DT pilnie! s. 17

Alienor :ok: :)
♪♫♬ ♪

*anika*

Od: Pon mar 28, 2005 20:15

Post » Nie lip 24, 2011 16:48 Re: RATUNKU!!! Kocięta odebrane, KAZIO DT pilnie! s. 17

Alienor pisze:Kaziu, zakochałam się :1luvu: Jeśli kić może jeść normalne kocie jedzonko i jeśli TDT do końca sierpnia was urządza to mogę go "przechować" Mam małe mieszkanie, 2 rezydentki i 4 tymczasy, dlatego tylko tak awaryjnie :oops:

:ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek

Maryla

Od: Pt sie 22, 2003 9:21

Post » Pon lip 25, 2011 9:18 Re: RATUNKU!!! Kocięta odebrane, KAZIO DT pilnie! s. 17

Maryla pisze:
Alienor pisze:Kaziu, zakochałam się :1luvu: Jeśli kić może jeść normalne kocie jedzonko i jeśli TDT do końca sierpnia was urządza to mogę go "przechować" Mam małe mieszkanie, 2 rezydentki i 4 tymczasy, dlatego tylko tak awaryjnie :oops:

:ok: :ok:

:D
Ale przynajmniej "awaryjnie", to już coś. Dowiem się czy jest jakiś DT (choć na razie ja miałam głucho, nie wiem jak Zofia&Sasza) i będziemy się zmawiać. :ok:
Obrazek Obrazek
W moim domu koty bawią się strzykawkami. A jednak patologia czai się gdzie indziej...

joshua_ada

Od: Pon gru 03, 2007 8:41

Post » Pon lip 25, 2011 11:57 Re: RATUNKU!!! Kocięta odebrane, KAZIO DT pilnie! s. 17

TDT jest awaryjne. Ustalamy coś więcej na PW.

Cały czas szukamy DT dla Kazia.
W grę wchodzi możliwość izolacji Kazia na jakiś czas (1? 2 tygodnie?).
Trzeba mu będzie przemywać ranki raz dziennie, ale on jest kotem współpracującym :D
Niestety nie mogę wspomóc DT finansowo ani karmą - piszę to dla jasności, żeby potem nie było jakiś niedomówień.

Czy adopcja będzie łatwa? No cóż Kazio nie jest kociakiem, nie jest rudzielcem, ani chwytliwą trikolorką, nie ma urazów chwytających za serce. Jedyne co ma chwytające za serce to smutną historię oraz niesamowicie grzeczny charakter. Kto będzie chciał nieprychającego i niepacającego łapą kota nakolankowca - na pewno się w Kaziu zakocha. :ok:

Pomogę w ogłoszeniach adopcyjnych.
Obrazek Obrazek
W moim domu koty bawią się strzykawkami. A jednak patologia czai się gdzie indziej...

joshua_ada

Post » Wto lip 26, 2011 12:20 Re: RATUNKU!!! Kocięta odebrane, KAZIO DT pilnie! s. 17

Zapraszam na bazarek dla m.in. Kazia.
viewtopic.php?f=20&t=130860

Proszę, reklamujcie bazarek wśród znajomych. Kazio nadal czeka na DT w szpitaliku :(
Obrazek Obrazek

joshua_ada

Post » Wto lip 26, 2011 12:22 Re: RATUNKU!!! Kocięta odebrane, KAZIO DT pilnie! s. 17

joshua_ada pisze:Zapraszam na bazarek dla m.in. Kazia.
viewtopic.php?f=20&t=130860

Proszę, reklamujcie bazarek wśród znajomych. Kazio nadal czeka na DT w szpitaliku :(

Cholera... Zrobię mu nowe wydarzenie na FB.
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Wto lip 26, 2011 12:27 Re: RATUNKU!!! Kocięta odebrane, KAZIO DT pilnie! s. 17

Dziś do grona biorących antybiotyk dołączył mój kolejny rezydent. Ja naprawdę nie mogę :crying:

Kazio ma codziennie odwiedziny (ja na zmianę z karmicielką Whiskasika). Jest głaskany. Jeszcze nie mruczy, ale pod wpływem głaskania już się rozluźnia. Wygląda to tak, że leży na boku i czuć, że nie jest spięty. Łapki co prawda ma jeszcze przyciśnięte do brzucha, więc nie otworzył się zupełnie jeszcze, ale widać, że głaskanie zaczyna mu sprawiać przyjemność. :ok:
Rany, to naprawdę złociutki kot.
:(
Obrazek Obrazek

joshua_ada

Post » Wto lip 26, 2011 12:42 Re: RATUNKU!!! Kocięta odebrane, KAZIO DT pilnie! s. 17

Obrazek Obrazek
"Leżę sobie w tej klatce. Nie wiem o co chodzi, czego oni ode mnie chcą. Choć faktycznie szyjka mnie już tak nie boli. Ale co ja tu robię? Nie ma nic. Nie ma gdzie się schować. Wciąż śpię na tym samym ręczniku. Dużo śpię, bo co tu można robić. A mógłbym już iść do domu. Tylko gdzie teraz jest mój dom? Jestem taki zagubiony... Pomocy! Mówią, że kochają koty. Ale czy ktoś kocha mnie? Ja mógłbym kogoś pokochać. Wiem."
Obrazek Obrazek

joshua_ada

Post » Wto lip 26, 2011 12:44 Re: RATUNKU!!! Kocięta odebrane, KAZIO DT pilnie! s. 17

joshua_ada pisze:Obrazek Obrazek
"Leżę sobie w tej klatce. Nie wiem o co chodzi, czego oni ode mnie chcą. Choć faktycznie szyjka mnie już tak nie boli. Ale co ja tu robię? Nie ma nic. Nie ma gdzie się schować. Wciąż śpię na tym samym ręczniku. Dużo śpię, bo co tu można robić. A mógłbym już iść do domu. Tylko gdzie teraz jest mój dom? Jestem taki zagubiony... Pomocy! Mówią, że kochają koty. Ale czy ktoś kocha mnie? Ja mógłbym kogoś pokochać. Wiem."

Śliczny tekst. Jutro mu zrobię z tym tekstem wydarzenie na WKDT na FB. Ada, może mu osobny wątek zrobić? Tylko że ja już nie wydolę :oops:
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Wto lip 26, 2011 12:49 Re: RATUNKU!!! Kocięta odebrane, KAZIO DT pilnie! s. 17

Zofia&Sasza pisze:
joshua_ada pisze:Obrazek Obrazek

Śliczny tekst. Jutro mu zrobię z tym tekstem wydarzenie na WKDT na FB. Ada, może mu osobny wątek zrobić? Tylko że ja już nie wydolę :oops:

Spróbuję jeszcze dzisiaj założyć, choć też nie wiem w co najpierw ręce wsadzić, dupajasio :?
I tak nie wierzę, że ktoś chce Kazia na DT. Będzie się tam kisił kot. Tyle teraz kociaków wszędzie, to Kazia nie ma gdzie ulokować...
Dzięki Alienor :1luvu: mamy awaryjny TDT, ale wiem, że Alienor też teraz ciężko, poza tym to TDT a nie DT.

dupajasio, dupajasio, dupajasio. Czemu? Bo tak! :evil:
Obrazek Obrazek

joshua_ada

Post » Wto lip 26, 2011 21:28 Re: RATUNKU!!! Kocięta odebrane, KAZIO DT pilnie! s. 17

Podrzucę.
Biedny Kazimierz :(
Obrazek

gaota

Od: Pt cze 19, 2009 9:10

Post » Wto lip 26, 2011 21:40 Re: RATUNKU!!! Kocięta odebrane, KAZIO DT pilnie! s. 17

Jadę do niego jutro. Zrobię nowsze foty. Nie wiem co mu powiem do uszka :roll:

(u mnie epidemia kociego kataru z powikłaniami bakteryjnymi. U dorosłych szczepionych kotów jadących na betaglukanie i f-lizynie. :? )
Obrazek Obrazek

joshua_ada

Post » Śro lip 27, 2011 9:39 Re: RATUNKU!!! Kocięta odebrane, KAZIO DT pilnie! s. 17

Kochany,wiedziałam,że to nie dzikus,tylko to babsko go tak zdziczyło :(
ObrazekObrazek

Sinea

Od: Nie lip 29, 2007 12:23

Post » Śro lip 27, 2011 9:58 Re: RATUNKU!!! Kocięta odebrane, KAZIO DT pilnie! s. 17

Zmiana planów. U Kazia będę dopiero popołudniu.

Jeju, Kaziu :(
Obrazek Obrazek

joshua_ada

Post » Śro lip 27, 2011 12:45 Re: RATUNKU!!! Kocięta odebrane, KAZIO DT pilnie! s. 17

Wątek Kazia - poszukujący: viewtopic.php?f=1&t=130909
Obrazek Obrazek

joshua_ada

[poprzednia][następna]