WRO- Mała z rozszczepem podniebienia- w dt u Martki

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto lip 19, 2011 8:22 Re: WRO- Mała z podejrzeniem astmy- pilnie DT/DS

martka pisze:Mała jest b. bystra, ciekawi ją wszystko, a wolność jest najlepsza :D

mądra koteczka :-)

mawin

Od: Czw sie 09, 2007 9:55

Post » Śro lip 20, 2011 14:58 Re: WRO- Mała z podejrzeniem astmy- pilnie DT/DS

ma już domek?

JOOAŚKA

Od: Sob lis 27, 2010 8:45

Post » Śro lip 20, 2011 15:27 Re: WRO- Mała z podejrzeniem astmy- pilnie DT/DS

Nie ma, ale nie wiem czy ona nadaje się już teraz do adopcji, bo nie wiem czy ktoś przypilnuje operacji zaszycia dziury w podniebieniu miękkim. Na razie jest u mnie, potem chyba wróci do Oli, a potem chyba będzie operacja. Myślę, że taki plan będzie dobry, będę jeszcze rozmawiać z lekarzem i z Olą.
ObrazekObrazek

martka

Od: Śro gru 28, 2005 23:11

Post » Śro lip 20, 2011 16:52 Re: WRO- Mała z podejrzeniem astmy- pilnie DT/DS

Całym sercem jestem z małą :1luvu:

JOOAŚKA

Od: Sob lis 27, 2010 8:45

Post » Śro lip 20, 2011 22:49 Re: WRO- Mała z podejrzeniem astmy- pilnie DT/DS

dziękujemy :1luvu:
ObrazekObrazek

martka

Post » Sob lip 23, 2011 16:21 Re: WRO- Mała z podejrzeniem astmy- pilnie DT/DS

martka pisze:Kicia została dzisiaj zaszczepiona. Sama widziałam dziurę w podniebieniu miękkim :(
Na razie czekamy ok. 1 m-ca, czy się zarośnie, ale szanse chyba są nikłe :(

mojej Pchełce też lekarz dawał nikle szanse na zrosnięcie się pęknięcia podniebienia a jednak się zrosło :) więc szanse są zawsze i za to :ok: :ok: :ok:
a mala ma jakieś imię :oops:
A kiedy pada deszcz Bezdomne koty mokną - Co zrobić masz, sam wiesz: W piwnicy otwórz okno. A kiedy szron się szkli, spod nóg i kół śnieg pryska Zamknięte uchyl drzwi, Zmarznięte wpuść kociska. Bo może być i tak: W twych grzechach zaczną grzebać, A kot - da łapką znak, Uchyli furtkę Nieba..

Magdalena424

Od: Czw paź 26, 2006 15:16

Post » Sob lip 23, 2011 17:45 Re: WRO- Mała z rozszczepem podniebienia- w dt u Martki

Madzia, u nas podniebienie twarde jest zarośnięte, gorzej tam głęboko.
ObrazekObrazek

martka

Post » Nie lip 24, 2011 21:30 Re: WRO- Mała z rozszczepem podniebienia- w dt u Martki

martka pisze:Madzia, u nas podniebienie twarde jest zarośnięte, gorzej tam głęboko.

:( :( ale i tak mam nadzieję, że się małej uda i zrośnie się ...
A kiedy pada deszcz Bezdomne koty mokną - Co zrobić masz, sam wiesz: W piwnicy otwórz okno. A kiedy szron się szkli, spod nóg i kół śnieg pryska Zamknięte uchyl drzwi, Zmarznięte wpuść kociska. Bo może być i tak: W twych grzechach zaczną grzebać, A kot - da łapką znak, Uchyli furtkę Nieba..

Magdalena424

Post » Nie lip 24, 2011 22:18 Re: WRO- Mała z rozszczepem podniebienia- w dt u Martki

Zobaczymy, na razie charczy, ale w niczym jej to nie przeszkadza.
ObrazekObrazek

martka

Post » Śro sie 31, 2011 12:54 Re: WRO- Mała z rozszczepem podniebienia- w dt u Martki

co słychać u małej?
czy podniebienie coś się poprawiło? :)

Magdalena424

Post » Śro sie 31, 2011 13:26 Re: WRO- Mała z rozszczepem podniebienia- w dt u Martki

Mała urosła :D jak na drożdzach.
Niestety znoeu jest na antyb. bo po odstawieniu poprzedniego znowy powrocił KK.
We czwrtek jadę z nia na konsultacje do dr Bierzyńskiego na Księzę M. i zobaczymy ile będzie kosztowała operacja, bo jednak to się samo nie zarośnie. Tam głęboko, na podniebieniu miękkim jest dziura, która się nie zarasta :(
ObrazekObrazek

martka

Post » Śro sie 31, 2011 13:49 Re: WRO- Mała z rozszczepem podniebienia- w dt u Martki

NO PODEJRZEWAM, ŻE MAŁA UROSŁA :D
ja swoje po 2 tygodniowym urlopie ledwo co poznałam :)

daj znać co i jak z tym jej podniebienie :(
miałam nadzieję, że usłyszę lepsze wieści :/

Martusia jakbys cos potrzebowała to pisz lub dzwoń do mnie.

Magdalena424

Post » Śro sie 31, 2011 14:07 Re: WRO- Mała z rozszczepem podniebienia- w dt u Martki

martka pisze:Mała urosła :D jak na drożdzach.
Niestety znoeu jest na antyb. bo po odstawieniu poprzedniego znowy powrocił KK.
We czwrtek jadę z nia na konsultacje do dr Bierzyńskiego na Księzę M. i zobaczymy ile będzie kosztowała operacja, bo jednak to się samo nie zarośnie. Tam głęboko, na podniebieniu miękkim jest dziura, która się nie zarasta :(

Biedna kiteczka z tym podniebieniem to jest problem bo właśnie przez ta dziurkę kicia ma KK.
tzn przyczyną kataru jest wadliwe podniebienie. Będzie wszystko dobrze :1luvu: :1luvu:

Trzymamy mocno za koteczkę :ok: :ok:
ObrazekObrazek

rene010

Od: Pt cze 05, 2009 22:06

Post » Sob wrz 03, 2011 20:03 Re: WRO- Mała z rozszczepem podniebienia- w dt u Martki

Nie jest dobrze- trzymajcie kciuki za nas.
W poniedziałek endoskopia+ operacja :(
ObrazekObrazek

martka

Post » Sob wrz 03, 2011 21:16 Re: WRO- Mała z rozszczepem podniebienia- w dt u Martki

Potrzymam za zdrowie malutkiej :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Maciuś ['], Kubuś ['], Filemon ['], Pimpuś ['], Maksiu ['], Nikitka ['], Tosia ['], Filip ['], Ina ['], Zoja ['] :( kiedyś się spotkamy
To i owo na dług u weta - viewtopic.php?f=20&t=216152

ametyst55

Od: Pon sie 16, 2010 14:04

[poprzednia][następna]