" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "
helllllooooooo teraz śpię Ja to tak rano się pobawię, podenerwuję Dużą potem cały dzień śpię, jem, śpię, trochę pomogę Dużej (dzisiaj pomogłem jej szyć - jutro jakieś fotki będą ), pogonię Teo- wnerwiający nieprzeciętnie jest i głupi - często dam mu z plaskacza A potem wieczorem znowu idę spać- tylko Duża musi swoje obowiązki znać i trochę się ze mną bawić) Ryszard
Tu jesteśmy http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=152188 Człowiek szczęśliwy to nie ten, który wszystko ma, ale ten, który cieszy się wszystkim, co ma. Gabi 14.07.2016 (*), Duffy 06.04.2009 - 02.11.2020 (*)
Klocek rośnie...Aż mnie takie dziwnie uczucie ogarnia jak oglądam jego pierwsze zdjęcia i te teraz.... Taki puszek był ... i te jego chore oczka... Teraz rośnie i wydaje się być zupełnie innym kociakiem - wciąż mięciutki Taka różnica...
nasz pierwszy dzień i pierwszy kontakt
a to z wczoraj
no i coś na dobranoc
P.S. Jutro będzie głównie pisanie. Niestety przyjdzie nam zmienić domek i pracę ale to z czasem... Jutro wyjaśnię.