Mis&Marcel(*)s15Miś -3 lata bez Marcelka, 2 lata bez Misia..

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lip 23, 2011 9:42 Re: Fotka wDT:)B.chorzy Misiek-serce,Marceli-złamany kregosł.s15

Potrzymam :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: za wszystko. Za skuteczne leczenie, potem wspaniałe domki, za pomoc finansową bardzo kocurkom potrzebną.. :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Sob lip 23, 2011 11:43 Re: Bardzo chorzy Misiek i Marcel.. str.15 potrzebna pomoc $..

Wieści z lecznicy od Aleksandra59.

Marcel - miziak nad miziaki - odnalazł się w swojej klatce i nawet wypuszczany, żeby zobaczyć jak chodzi, chwilkę jest na zewnątrz i sam wraca do swego azylu.. Jest baaardzo spragniony głaskania, mruczy, jest niezwykle kontaktowy.. Wet Małgosia chce konsultacji neurologicznych, gdyz Marcel ma dziwne, nietypowe zachowania w sensie np. dziwnie się liże.. Poza tym po kocie nie widać, ze jest az tak ciężko i nieodwracalnie uszkodzony..

Misiu - mega przerażenie ale dzięki Bogu je i robi sioo.. Gdy nie ma ludzi siedzi na środku klatki, gdy tylko ktoś wejdzie od razu wciska się w kąt. Mimo że klatka okryta kocykiem. Ma być przeniesiony do większej klatki, w której dostanie budkę lub niewielki karton do ktorego bedzie się mógł schować.

Koszty leczenia na dzień dzisiejszy (po odjęciu 700zł zapłaconych przez Aleksandra59) to 312 zł. Wiadomo, ze będą większe. Jeśli ktoś moze wesprzeć kocurki będziemy wszyscy bardzo wdzięczni za pomoc..

nieustannie, za wszystkie sprawy :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Sob lip 23, 2011 17:01 Re: Bardzo chorzy Misiek i Marcel.. str.15 potrzebna pomoc $..

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Marzenia11

Post » Sob lip 23, 2011 20:23 Re: Bardzo chorzy Misiek i Marcel.. str.15 potrzebna pomoc $..

podrzucę bo wszelka pomoc bardzo potrzebna :!:

Marzenia11

Post » Sob lip 23, 2011 20:57 Re: Bardzo chorzy Misiek i Marcel.. str.15 potrzebna pomoc $..

Przepraszam, że się nie odzywałam tak długo. Padł mi router i byłam odcięta od netu przez dwa dni. Focia jest cudna, wszystkie zwierzaki ją uwielbiają, nie mówiąc o mnie :oops: Rozrabia, bardzo ładnie je i bezbłędnie korzysta z kuwetki, umie nakrzyczeć jak coś jej się nie podoba i śpi wtulona we mnie :1luvu: Tak koło 4-tej nad ranem jak się wyśpi zaczyna bawić się moją dłonią :mrgreen: Ale przyzwyczajona do moich potworków nie zwracam na takie szczegóły uwagi.
A teraz kilka fotek Fotki:
Ciocia Nesska pilnuje jak się bawię
Obrazek
A tu wujek Noblik (prawda, że jestem do niego podobna?) pilnuje czy wszystko zrobiłam jak trzeba
Obrazek
A to ja w całej okazałości
Obrazek
Tu odpoczywam po posiłku
Obrazek
A tu nadzoruję co ciocia Bianka pisze na forum
Obrazek
Sjesta z wujkiem Filemonem. To najstarszy z wujków, ma 13 lat, nie chce się bawić, za to dokładnie mnie myje
Obrazek
A tu z wujkiem Dudkiem - to on jest panem domu, ale dla mnie jest pobłażliwy
Obrazek
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Sob lip 23, 2011 21:17 Re: Bardzo chorzy Misiek i Marcel.. str.15 potrzebna pomoc $..

Ale cudna!!! :D :love: :love: :love: :love: :love:

Marzenia11

Post » Sob lip 23, 2011 21:26 Re: Bardzo chorzy Misiek i Marcel.. str.15 potrzebna pomoc $..

śliczne kicie :)
Obrazek Obrazek

JolaJ

Od: Pt sty 14, 2011 18:58

Post » Nie lip 24, 2011 6:08 Re: Bardzo chorzy Misiek i Marcel.. str.15 potrzebna pomoc $..

trzymam cały czas :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Marzenia11

Post » Nie lip 24, 2011 12:44 Re: Bardzo chorzy Misiek i Marcel.. str.15 potrzebna pomoc $..

Za Marcelka i Misia :piwa: :piwa: by szybciutko doszły do siebie i by ktoś mógł im pomóc na razie choć finansowo :kotek: :kotek: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek ,

vailet

Od: Śro sty 05, 2011 22:28

Post » Nie lip 24, 2011 17:33 Re: Bardzo chorzy Misiek i Marcel.. str.15 potrzebna pomoc $..

Dzwoniłam do lecznicy - Marcelek jakoś dzisiaj ma słaby apetyt :? Nie był też wyciskany - sam zrobił sioo 8) We wtorek Marcelek będzie miał konsultację neurologiczną :ok:

Misiowi natomiast apetyt dopisuje :D :D :D :D :D Jednak niezależnie od powyższego miał dzisiaj zapodaną kroplówę z witaminkami 8) Dzielnie kroplówkę wytrzymał :ok: :ok: Kocio dostaje niewielką dawkę Bioxetin-u na poprawę samopoczucia, a w przyszłym tygodniu dostanie obrożę feromonową Good Behavior - mam nadzieję, że zadziała :ok: :ok:

Oczka Misia mają się zdecydowanie lepiej, ale konsultacje okulistyczne będą, tylko jeszcze nie wiem kiedy :?

Aleksandra59

Od: Czw lip 05, 2007 21:15

Post » Nie lip 24, 2011 20:37 Re: Bardzo chorzy Misiek i Marcel.. str.15 potrzebna pomoc $..

Marcelku - pewnie coś niezbyt smacznego Ci dali i nie chciałeś jeśc.. zjedz chłopaku, a postaram się przynieść jakieś lepsze jedzonko :ok: :ok: :ok:
Misiu - super że jesz i oczy zdrowieją - jeszcze tylko troszkę mniej przerażenia, więcej cierpliwości i będzie dobrze.

MUSI BYĆ DOBRZE!!! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Marzenia11

Post » Pon lip 25, 2011 10:12 Re: Bardzo chorzy Misiek i Marcel.. str.15 potrzebna pomoc $..

Marcelek dzisiaj pojadł duuuuuuuuuuuuużo :D :D :D

Misio natomiast jest na głodzie - jeżeli będzie wszystko w porządku, bardzo możliwe że dzisiaj będzie miał zabieg usuwania ząbków .... Kciuki potrzebne bardzo :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Aleksandra59

Od: Czw lip 05, 2007 21:15

Post » Pon lip 25, 2011 10:13 Re: Bardzo chorzy Misiek i Marcel.. str.15 potrzebna pomoc $..

Marzenia, czy chłopaki mają wydarzenie na FB?

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pon lip 25, 2011 10:18 Re: Bardzo chorzy Misiek i Marcel.. str.15 potrzebna pomoc $..

Erin - nie mają.

Misiu - bardzo Cię proszę trzymaj się!!!!!
Bo jak się coś stanie to oszaleję..

Marzenia11

Post » Pon lip 25, 2011 10:19 Re: Bardzo chorzy Misiek i Marcel.. str.15 potrzebna pomoc $..

To może zrobić?

Kciuki oczywiście są :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

[poprzednia][następna]